Scrappade gardiner!

I våras när min moster följde med min mor & son för att hälsa på mig så fick hon en idé när hon såg mitt scraprum. Hon skulle scrappa gardiner... jag har försökt att föreställa mig hur hon skulle göra, kanske trycka en sax och lite papper, pennor m.m. på gardinerna. Men så fel jag hade! Jag har precis varit "hemma" i norr och givetvis besökte vi min moster och när jag kom nerför källartrappan och såg gardinerna så trodde jag inte mina ögon, gardinerna var verkligen scrappade!!!


Ja, det är inte lätt att visa hur fina gardinerna är, jag har så rörigt runtomkring.


På ena gardinen så samsas farmor/farfar, mormor/morfar och mamma/pappa
Hon har satt lite av personligheterna vid "fotona", likande spets som farmor har på fotot sitter på sidan med "knappar" som påminner om farmors örhängen... Vid mamma och pappa sitter det en spets som mamma virkat och en lapp som ser ut som ett frimärke som har motiv av muskler (invändiga), det var det pappa jobbade med... sedan finns det plats brevid alla "foton" om jag har andra grejer som jag vill sätta dit.


På den andra gardinen är det jag och mina bröder som samsas med min son och ett vist ord, längst ner står det att dom är handgkorda av moster Kerstin. Min som har alltid varit fascinerad av drakar så där finns det bla. en amulett med en drake på.


Tog en närbild på mormor & morfar, där har hon satt på en hardangerspets som mormor gjort, en fluga som min morfar gjort (inte en insekt utan en man har då man fiskar) + en liten kopparrulle eftersom morfar jobbade med att framställa koppar.

Jag kunde inte i min vildaste fantasi tänka mig att det skulle bli så bra, jag skulle vilja mumifiera gardinerna så att dom höll sig så här fina för all evighet.

Vi kom hem i natt från Norrland, och jag ville få upp dom illa kvickt, så jag har inte fållat dom - heter det så? - men det får bli en annan gång!

Ha det bra gott folk!


Kommentarer
Postat av: ScrapLinda

Oooooh, vad läckert!!!! Sååå häftigt, det där får jag ta mig en allvarlig funderare på!! Stoooor liftvarning, med andra ord!

2010-10-06 @ 19:13:06
URL: http://scraplinda.blogspot.com
Postat av: NHL

Så cooooooolt! Vilket jobb!

2010-10-06 @ 19:26:20
URL: http://nhlspysselplats.blogspot.com
Postat av: Maiden

Wow så läckert!! :-)

2010-10-06 @ 20:34:44
URL: http://maidens.blogg.se/
Postat av: Annelie

Shit va coola!!!

2010-10-06 @ 21:02:50
URL: http://scrapannelie.blogspot.com
Postat av: Zanya

Men WOW! helt underbart =D

2010-10-07 @ 06:43:20
URL: http://www.zanya.se
Postat av: Anonym

Ooh, så fina!!! Jag blir så avis. Hur har hon gjort? Tryckt? Underbara!

2010-10-07 @ 10:21:59
Postat av: Alexandra

Häftigt!!! Är det tryckta foton? Vet du hur hon gjorde? Skulle vilja göra något likande, fast som en tygkasse.

Det blir verkligen pricken över i:et i ditt pysselrum med sådana gardiner ;)

2010-10-10 @ 10:03:29
URL: http://pysselmani.blogg.se/
Postat av: sara s

Jag vet inte exakt hur hon gjort dom men hon är konstnär och håller på med textiltryck, eller så har hon kört dom i skrivaren fniss.

2010-10-10 @ 10:09:48
URL: http://enuffes.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Riktigt häftigt!!

2010-10-10 @ 21:26:28
URL: http://kattvingar.blogg.se/
Postat av: Kerstin Åhgren

Nu har jag hittat hit, du vet ju vilken dålig datamoster jag är. Kul att höra att gardinerna blev bra. jo alla som undrar allt är tryckt på bomulls tyg. även här uppe talas det om dem ännu. jag har missat totalt att ni skaffat hund. fråga syrran igår varför jag inte fått veta nått, det är väl inget man pratar om VA!!!!! fin iallafall puss på den. Tack för kortet alltid roligt du gör underbara kort.köpt några skrapbookingtidningar men förstår inte språket i dem, jo de är svenska. Hörs kram kerstin

2011-01-15 @ 15:57:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0