Födelsedagspresenter

Jag har fyllt 50 år, det känns helt overkligt att jag har passerat den åldern. Jag har fått en massa saker, en landsvägscykel i förskott av mamma för två? år sedan, en IPhone 5s av min bror för ett år sedan (fick hans begagnade när han bytte upp sig).

Blomma från chefen och hans fru med ett presentkort, tror jag ska köpa mig en dator, vi har 4 st men det är bara min mans dator som fungerar dom andra tre är så gamla så dom både hänger sig och tjafsar, riktigt jobbigt när man väl ska göra något...

Handgjort är ändå handgjort, fick jättefina ljusstakar som min "lillebror" gjort. "Lillebror" är han egentligen inte, han kallas lillen och är den yngre av mina storebröder.

En söt liten ljuslykta med mitt namn på fick jag av svärmor och hennes sambo.

Svärmor och sambon var även med på en gps tillsammans med min man.

Ett 3 meters koppel fick jag tillsammans med en buskros, får ta ett kort när rosen blommar. Tyvärr var inte rosen anpassad för vår zon, men har vi tur så klarar den sig.

Rosor av min älskade make och en underbar bukett kom ett blomsterbud med, den var från min barndomskompis med familj, det följde med några exlusiva kolor också.

Kort fick jag några och pengar.

Ett paket kom på posten, det var från min "lillebror" och bästa svägerskan. I paketet var en fotmassage i nyckelpigeform, skön för mig och för Peter som slipper massera mina fötter, tyvärr får jag inte använda den förrän jag är färdig med cellgifterna.

Tänk om jag glömt något...
I kväll ska en kompis bjuda på middag för att jag fyllt år, jag fick över en hel tårta efter jag bjöd på det på jobbet i går, så den tar jag med som efterträtt.

Sedan ska jag få något av arbetskamraterna fick jag veta igår, det var väl inte helt oväntat, då vi brukar samla ihop till ngt då ngn fyller jämt.

Sedan är jag firad, jag som inte är så firig av mig.

Fikat vi hade, mangocheesecake, maränger, jordnötskakor och drömrulltårta.
Vi startade med skorpor då svärmor önskade det efter resan från Skåne upp till Småland, sedan blev det kyckling i ädelostsås med ris som min son önskade sig.
Några parti yatzy blev spelade, tror kanske jag redan skrivit om det...

Höll på att glömma att mamma bjöd ut mig, min man, min son och äldsta bror på mandys, ett 50-60 tals hamburgerhak, trevligt och gott.

Nu tror jag jag fått med allt, tusen tack för allt jag fått och alla gratulationer på fb osv

Nu vet jag, tuppen och hönan....
I morgon visar jag dom, måste ära frukost nu


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0