Överraskning!!!

Helt otippat blev jag gratulerad i förskott på jobbet idag. En dryg månad i förskott, hon hade hittat en present som hon visste jag ville ha och då ville hon inte jag skulle behöva vänta hela sommaren.

För kanske en månad sedan (tidsbegrepp har jag dåligt om) så bad jag en arbetskompis köpa en scrapgrej till mig om hon skulle in på en affär i närheten av deras husvagn. Det hörde Vickan så hon sa till Solan att inte köpa ngn för Vickan ville köpa en till mig i födelsedagspresent.
(null)
Så i morse när Vickan kom till jobbet så fick jag ett födelsedagskort och denna!

(null)
Ett superhärligt sommarkort, jisses vad glad jag blev!

Igår blev jag tillfrågad om jag kunde göra ett dopkort, en arbetskompis som ska på dop nästa lördag, så hoppas kunna använda "pennan" på det kortet, om det blir något kort, jag vågade inte lova något eftersom jag är rätt trött, men jag ska försöka i alla fall.

Nu står jag och steker feta pannkakor (null)
Det, grädde och hallon blir dagens lunch/middag.

Dum tid, kommer hinna bli hungrig innan läggdags, men fick åka en snabbis (9 mil tur o retur) och skaffa pass. Vi fick veta på jobbet att vi ska utomlands efter högsäsongen och mitt pass hade gått ut och vi hade hört att det tar lång tid att få passen så jag bokade tid och kastade mig iväg. Men hon som fixade det åt mig sa att det svåra är att få tid till passfotograferingen och det, sedan tar det bara en vecka, så stressade i onödan men nu är det gjort, nu ska bara en medicinlista med intyg fixas så man inte blir haffad i tullen...

(null)
Här ligger familjens nyaste familjemedlemmar.
Vovven Valle och katten Ice...  haha, nu när "Valle" reste sig såg jag att det var Bobby, 

Nähä, nu ska jag koncentrera mig på plättvändningen.



Är jag någonsin pigg???

Redan förra helgen så visste jag att jag måste göra kortet till lille Emil under helgen om det skulle hinna fram innan midsommarafton då han fyller år. Men utan energi så är det svårt för mig att sätta mig och göra kort så det blev inget förrän i onsdags.. inte för att jag var piggare men ett kort ville jag ju få iväg.

Varför jag är så slö eller inte pigg har säkert olika anledningar. En är att vi är mitt i högsäsongen på jobbet så det är hektiskt och ett högt tempo som gäller plus 10-12 övertidstimmar per vecka. En annan anledning är säkert cancerbehandlingen jag genomgick 2016/2017, känner att jag inte riktig återhämtat mig än. Men jag fixar åtminstone minimitimmarna vi är beordrade att göra på jobbet, men sedan blir det mest att åka hem, äta, göra något med vovvarn, vila och sova.

Kortet till Emil, ja vad ska man säga???
(null)
Skitsöta elefanter som jag köpte i ngn fb-grupp.
Mönsterpapper från Gummiapan.
Ja, inte det mest arbetade kortet jag gjort, men ett kort till 1-åringen blev det. Kom nog fram för sent, men tror inte han bryr sig i år.

Hälsa?
Vi började cykla och hittade ett par bra rundor, men tyvärr blev det för plågsamt att cykla (har fått typ eksem på mindre bra ställen).
Men med maten går det bra, vi äter mycket gott och går sakta, sakta ner i vikt. Just nu står det däremot stilla i piggkontot.

Jag har tagit ett break från darten, är så trött på kvällarna och då blir humöret därefter om det går dåligt (vilket det gör).

I tisdags började jag med ngt kosttillskott dom ska vara bra gör lederna, ska bli kul att se om det hjälper.



RSS 2.0