Bläää, att det ska vara så svårt

I fredags snabbgjorde jag ju kortet till moster som fyllde år i måndags, kom efter en liten stund på att en killkompis fyller år samma dag. Jag tänkte att jag springer upp och gör ett snabbkort eller 3, min bror och svärson fyller år snart också. Men det blir helt blankt i huvudet, kan inte få ngn inspiration så det blev inget kort.
Men idag hittade jag ett kort på Pinterest så jag satte mig och gjorde 2 kort, svärsonens kort får vänta, han fyller inte denna vecka.

(null)

(null)
Det övre kortet till brorsan och det med svampar till Kenna som gärna plockar svamp. Kennas text fick skugga såg jag...

Inte världens roligaste kort, men det blir en hälsning i alla fall.

Om en liten stund ska jag och yngre hunden Valle på Nosework, vi går en kurs på 5ggr och har avverkat 1 kurstillfälle. Idag ska vi vara ute, kallt och rått, gäller att klä sig då man står rätt mycket stilla.

Ett kort i tid, igen...

Sent ute, men sköter posten sig så får moster sitt kort när hon fyller år.

Det fick bli ett snabbkort eftersom jag är sent ute.
Jag blev sugen på ett lite stökigt kort, pratade om stökiga kort på jobbet idag när vi satt och plockade monteringsdetaljer i påsar.

En dalahäst skulle jag ha med och regndroppar.
Så här blev kortet
(null)
Använde några oxidedynor, stämplade hÄnglas dalahäst, vattendroppar. En fjärilsbård och ett par stökstämplar. Alla stämplar köpta begagnat.

Grattis är en die från Gummiapan.
Insidan glömde jag ta kort på, men en fjärilsswirshörnstämpel i några hörn, en fin text och en grattishälsning.

Ibland (läs oftast) har jag så himla svårt att välja stämplar eller tema till korten. Men jag läste på mosters blogg här om dagen och då fick jag reda på att hon håller på att renovera en gammal gunghäst, hennes pappa, min morfar var från Dalarna och hans styvfar täljde dalahästar så jag tyckte det passade så bra.

I måndags tog vi farväl av vår lilla Lotta, det var dags, både hon och vi var redo men det var jobbigt ändå, tårarna rann hela dagen så kunde inte åka och jobba på e.m som jag tänkt.
(null)
Sista bilden på våran lilla gumma.
Hon blev drygt 18 år, otroligt älskad och speciell katt

I tisdags började jag en Nosework kurs med Valle, nosandet gick bra men han skällde i princip nonstop hela kursen. Får hoppas det bättrar sig, nästa gång ska jag testa att sätta honom utanför ett kompostgaller med ett skynke för.

I övrigt lullar det på, vi har varit lite väl generösa mot oss vad gäller glass och så men från 1/10 så bestämde vi att skippa skiten ett tag.
Har dock inte vägt mig.
Ja just det, idag köpte vi en strimlare, en elektrisk smidig maskin, den kostade bara 100:- för burken strimlet ska i fattades men den funkar ändå och jag hade en glasbringare som passar perfekt!
Vi äter gärna zucchini, kålrot mm i "pasta" form så maskinen kommer nog att nyttjas.

En dag kvar att jobba denna vecka. I helgen ska vi på 75-årskalas, lite spännande för det blir första gången vi ska ta med vilde Valle på ngt sånt och han kan ju inte uppföra sig...

Jag har ju glömt skriva/visa vad jag shoppat för scrapsaker, men nu är det så mycket så jag vet inte vart jag ska börja.
Men jag är i ett köpil. Dies och stämplar i parti och minut har det blivit, nu väntar jag hem Rox stamps adventskalender, sedan måste jag fylla på med en bunt kortbaser men sen ska jag försöka lugna mig... det har jag nog försökt innan men inte lyckats så bra med, får se hur det går denna gång.

RSS 2.0