Lite Panik!!!

Min Slice somnade in (en Slice är en skärmaskin till Scrap). Jag hoppas jag hinner få en ny innan semestern annars blir det inte kul. Jag har inte använt den så mycket men är ändå helt förälskad & beroende av den!!!

Tävling hos Stämpelboden

http://stampelbodens.blogg.se/tavling

Skynda dit & var med och tävla om deras nya stämpelkit!

Ett litet kortEn barndomskompis fyller år i slutet av juni så jag knåpade ihop ett litet minikort till henne.
Kortbasen är från Creative Club, Den scaloppade cirkeln som jag stämplat på är gjord med Slicen. Stämpeln är en HÄngel. Mönsterpapperet följde med en engelsk tidning.

En helg i Skåne
I helgen som var så var vi i Skåne & tävlade. En himla trevlig helg hos familjen J. Tack för boendet (fick låna husbilen att bo i) och den superdupergoda potatissalladen. Tävlingsmässigt gick det inte så himla bra, våra kaniner var duktiga men det var bara "Reine" (bilden) som placerade sig och med det gick han upp i Elit på rakbana (högsta klassen).


"Halo" har kommit igång och hoppar riktigt fint igen, men snart ska jag ta en kull på henne, så då är det sluthoppat för några månader framåt.

Hittade en tecknad kompis...Vi var på väg till en kaninhoppningstävling i Kalmar. Med oss i bilen hade vi ett par tjejer från klubben och eftersom resan är rätt lång så hade dom med sig en massa Min Häst (en tidning för hästtjejer/killar). Jag satt och slötittade i en tidning (OBS!!! Jag körde INTE) och helt plötsligt får jag se en kompis från förr i tiden som tecknad serie. Det kändes helt galet roligt och jag bestämde mig för att skicka ett kort till henne. Hon har uppfödning av Gotlandsruss så när jag hittade denna stämpel från Panduro på tradera så köpte jag den, hörnstämpeln är även den från Panduro och tradera. Kortbasen har jag köpt billigt hos Scraplyckan, det fina prickiga bandet är från Hobbyhuset och cirklarna med bucklig/scaloppad kant har jag gjort med min älskade Slice. Blomma & blad är köpt på tradera. Motivet är färglagt med Tombowspennor (jag är helt grön på att färglägga med dom, men kul är det), sedan är det ett par duttar glitterlim på dom stämplade blommorna.

Kaninhoppning i SkällingeNu testar jag bara att lägga upp en bild för att se om jag klarar av det. Om bilden syns så är det "Walle" som hoppar på en tävling i Skällinge för några veckor sedan. Totalt se´tt gick det inte så där jättebra, vi var där bara på lördagen och det blev nog bara två placeringar tror jag. Men på väg till tävlingen stannade vi till på Panduro Outlett i Ullared och jag köpte två set med clearstamps - swirlar & build a frame - läckra!!!

Hyfsade placeringar idag

Nu skriver jag flera inlägg bara för att testa lite och för att komma igång, Ska försöka mig på att lägga in lite foton också lite senare (förmodligen i morgon).

I dag har vi varit och tävlat med kaninerna, eller jag har tävlat, sambon är sjukskriven så jag fick tävla hans kaniner också. Min lilla nya kanin "Areo" lyckades äntligen ta en placering och sin första uppflyttningspinne. Det var dubbla lättklasser, i första klassen gick han på 1+0 fel så där blev det ingen placering, men i andra klassen så gick han på 0+0 och kom 4:a, jag har för mig att han slutade 4:a i cupen, men är inte säker - cupplacering blev det i alla fall och jag valde badmintonrack.  "Phille" har också kommit igång riktigt bra efter en längre tids svacka, även han tog en pinne. Jag tävlade förresten min kompis M´s ena kanin när hon dömde, hon fick en placering och placerade sig före Aero i cupen och tog Boulsetet jag ville ha...

Sedan kom jag precis utanför placering med en av kaninern, resten gick inte så bra - vi hade med oss 6 av kaninerna. Vi har 16 kaniner, men det är bara 9 stycken som vi tävlar aktivt med, det är 3 till som vi tänkt få igång igen och resten är pensionärer. 

I morgon ska vi träna ett par av kaninerna som inte fick följa med idag pga att dom inte hade någon klass att tävla i. (I kaninhoppning väljer man inte klass, där börjar man i lätt klass och arbetar sig uppåt i klasserna). Sedan ska jag försöka lägga ut ngn bild, tror inte vi tog några hoppkort idag så det får bli på ngt annat...

Ha en trevlig lördagkväll!


Oj, oj.

då var det dags att ta tjuren vid hornen och försöka sig på att göra en blogg, jag tänkte att jag skulle blogga om kaninhoppning, katterna, korttillverkning och så småning om även scrapbooking.

Välkommen till min nya blogg!

Ha, ha,jag började bra, fattar nog inte vad jag gett mig in på, detta ska bli spännande...

RSS 2.0