Grattis Malin!

Idag fyller min äldsta brorsdotter 22 år! Vi hade ju besök över påsk av min son, min mor och min moster, så jag passade på att skicka med ett kort till Malin när dom åkte hem och så här såg det ut:

Stämpeln är från Stämpelboden - som ska lägga ner butiken =0( - den är färglagd med Distresser. Spellbinderdiesen som min son köpte åt mig är använt och chalkat med chesnut roan (tänk att jag aldrig vet hur det stavas), bakgrundstexten är från Panduro. grattis är stämplat med magnetstämplar och slicen som går att använda till tunna papper har fått skära ut skylthållaren. Mönsterpapperet är inhandlat hos Magnolia. Lite rosor och ett par brads fick pryda framsidan...

Det har inte hänt så mycket kul sedan sist, däremot så har våran minibuss pajat och står på verkstad, hoppas det blir billigare än sist - för ett år sedan pajade den mellan Småland och Skellefteå och då gick den provisoriska lagningen som var utan garanti på 8 000:-. Det är ju däckbytestider så vi får kanske inte ens tillbaka den nästa vecka, men, men... Något annat mindre roligt är att våran yngsta kisse inte mår så bra, i onsdags så tränade jag kaninerna och en bonde i närheten körde ut dynga på åkrarna så det luktade urrk. Troll som lillkissen heter kom in och hade dynga på sig, men han älskar att vara ute så han vände om igen, men på torsdagmorgon låg han på en soffa och var jättehängig men kändes inte febrig. Jag undrar om han kan ha fått i sig dynga och att det är för starkt, han är fortfarande lite slö men mycket bättre i alla fall, är han slö fortfarande efter helgen så får det bli en tur till veterinären med honom.

I morgon kommer P´s mamma och hennes karl hit, dom bor i Skåne så vi träffas inte så ofta. Hoppas vädret är hyfsat så att vi kan grilla, idag blåser det som bara den.

Nä, nu ska jag torka dom sista golven, ta in Flora (kanin) och släppa ut Maya & marsvinet.

Ha en trevlig helg och skriv gärna en liten kommentar innan du går!


Påsk och släkt på besök

Äntligen blev det påskvecka, min son, mor och moster har efter en lååån väntat kommit ner för en veckas besök.
Jag passade på att göra ett kort till min brors äldsta dotter som fyller år snart, men jag lägger inte ut det förään det närmar sig, inte för att jag tror hon går in här och kollar, men för säkerhets skull. Jag ska skicka upp det med min mor så att Posten slipper ta sitt ansvar att det kommer fram, dom är inte så duktiga på det alla gånger...

Min son fyller år i slutet av månaden, men han får sitt paket/kort nu, så det lägger jag ut:

Kartongen var en färdig mall som följde med Creative Club, stämplade upp en groda av okänt märke.
Även grattisstämpeln är av okänt märke (vet du vilket märke dom är av så skriv det gärna i kommentaren).

Förra helgen hade vi en klubbkompis på övernattning och av henne fick vi detta underbara påskkort:

Jag och A på jobbet bytte kort med varandra och så här såg hennes kort till mig ut:


Ha en fortsatt trevlig Påsk eller vecka, beror på när du kikar in här och kanske lämnar du en kommentar???


RSS 2.0