Påskkortet jag blev nöjd med...

Ja, hur ofta blir man nöjd med kort man tillverkar? Mitt svar är: Sällan!!!
Men förra veckan så gjorde jag ett påskkort till A på jobbet och jag blev faktiskt jättenöjd för en gångs skull.


Jag har inte så bra koll på vilka märken mina papper har, men Spellbinders diesen är använda, motivet är målat med distresser, Glad Påsk stämpeln är embossad, litte stickles på blommorna, brads från panduro, pärlfloss och trollsländan är från Scraplyckan. Edgescrappern är använd och allt är nersmutsat med chesnut roan (stavningen???). Jag fick ett kort av A också, men jag ids inte fota och lägga in det i datorn just nu så det kommer en annan dag.

Ha det gott och lämna ett litet avtryck innan ni går...


Utlovat

Jag lovade ju att skriva vad vi gjorde förra helgen. Vi steg upp vid 5-tiden, gav katterna och kaninerna mat, packade frukostgrejer till oss och sedan packade vi 12 st av kaninerna och åkte 2 timmar söderut och hamnade i Kvidinge där vi skulle tävla i kaninhoppning. Kaninerna skötte sig ganska bra med tanke på att vi tävlar jättesällan och tränar ännu mindre. P vann längdhoppet och den enda placering jag tog var med Aero i krokig medelsvår. När man placerar sig så får man välja ett pris och jag valde denna hylla, som jag tyckte skulle passa bra i mitt scraprum:

Vi passade på att köpa lite hö och halm (10+4 balar) och 3 säckar foder, som tur är så har vi en minibuss, men den blev knökfull ändå...

Jag hade köpt en Tombowspenna och två akvarellblock av en tjej på Svensk Scrapbooking´s forum, hon bodde bara 10 minuter bort så vi åkte förbi henne innan vi åkte hemåt. Jag fyndade, för 80:- fick jag alltså 1 Tombow, 1 helt akvarellblock och ett som nätt och jämt var påbörjat. Vi var sedan hemma 22.30 och som tur var så skulle vi ju inte åka till Borås på mässa förrän vid 9.00 på söndagen, så vi behövde inte tömma bussen på höet förrän på söndagmorgon.

Min brors mellandotter fyller nu i dagarna och jag gjorde ett litet kort till henne:
Kortstommen är från Creative Club, dom nya spellbindersarna fick jag användning av, stämpeln är från Stämpelboden och färglagda med distresser, lite blommor, bling och stickles blev det också.

Ha en bra dag och jag blir så glad när ni lämnar en kommentar så jag ser vem som hälsat på...


Här händer det inte mycket

Ett kort till mannens mammas fästman.

Jag måset erkänna att inspirationen trytigt (heter det så???), sedan det blev bråk om Slicen med Handarbeta (hon vill inte ta emot reklamationen fastän det är inom garantitiden) så har mycket av lusten att gå in i scraprummet försvunnit, men jag tog mig in i fredags och gjorde ett försök till ett kort i alla fall. Kortstommen är köpt på Ge-Kås, motiv- och textstämpeln är från Stämpelboden, färglagt med Tombows.

Idag, söndag så var jag, mannen och min arbetskompis A till Borås på mässa, jag hade inte så mycket att köpa men det kan ju vara bra med inspiration i alla fall. Nu var det så att en utställare hade kanonpriser på distresser så jag blev bara tvungen att köpa 10 av dom nya färgerna för dom kostade under 40:-/st... Jag hade redan köpt två andra för 45:- st vilket jag tyckte var bra pris, men nu har jag i alla fall alla färger. Sedan blev det tre ark EZ mount, några stämplar, bla. denna textstämpel:

Bonusdottern gjorde ett kort till sin mamma som snart fyller år.

En Spellbinders blev det visst också, scallopped cirkel large som jag hittade till hyfsat pris, däremot så blev det inga Tombows, dom jag hittade låg på mellan 35 och 41:-/st = rena rånet!

Köpte begagnade som jag tror är i bra skick för 20:-/st, det är bra kurs.

Nä, nu ska jag inte tråka ut er mer, jag går in om ett par dagar och skriver lite om vad mer vi hittat på i helgen + att jag ska fösöka fota en hylla jag vann, mer om det under kommande vecka...

Ha det gott och lämna gärna en krumelur så blir jag glader


RSS 2.0