Glöm inte Vilda Stamps!!!

Nu är det snart dags. Den 20 maj öppnar E-butiken - gissa om vi är många som längtar? Men jag kommer väl att få beslutångest när jag ska beställa så när jag väl får tummen ut har väl allt tagit slut. Jag vill verkligen ha alla stämplar som jag hittils sett, men det kommer att bli för mycket pengar på en gång att lägga ut tror jag. Draken kulle jag kunna vänta med, för den tänker jag mig att använda till kort som min son får och det är inget på gång till han på ett tag så den får vänta, men alla andra vill man ju ha. Har du missat Vilda Stamps blogg? Gå i så fall in där omedelbums!

Vilda Stamps


Ett kort till min man.

När gubben min fyllde år så blev det av olika anledningar inget kort, men nu nästan en vecka senare så blev det ett.


Stämpeln köpte min man som ett set på Boråsmässan. Spellbinders är använt, Tombows likaså. Det gröna bakgrundspapperet är en tapetbit.


UTEE använde jag på skylten från samma stämpelset. Det blir nästan som en emaljskylt.


Ett QK hjärta som jag la på 3D-lack, det sög in i papperet ganska mycket så jag fick inte den effekt jag först tänkt mig, menistället för att ha på ett lager till så lät jag hjärtat krulla sig lite + att jag satte på pearlmakerdroppar.
Grattistexten (märke = okänt, vet du vad det är?) la jag på lite grön lack på som jag fick med Creative Club en gång, kanske det ska föreställa 3D?


En hajattack!

Jag har en haj! Hajen som han kallas han gör verkligen skäl för sitt namn
Som tur var så släppte han greppet ganska snabbt och han slet inte lös någon köttbit utan nöjde sig med att bita.


Titta vad jag hittade!Bloggcandy hos AniLi
Hon är DT hos Vilda Stamps

Jobba, jobba, jobba...


http://vildastamps.com/blog/

Ja, gör det, för den 20:de när e-butiken öppnar ska kontot vara laddat med extrapengar så man kan shoppa loss.


Blogg candy?http://www.svenskscrapbooking.se/tv

Gå in och kolla...

Jag vann!!!


Jag, alltså jag som ALDRIG vinner på lotteri och sån´t, som jag brukar säga: Jag vinner knappt när det är vinst på varje lott... jag har VUNNIT en stämpel genom att lämna en kommentar på Vilda Stamps Blogg:
http://vildastamps.com/blog/

Gå in där du också, dom gör hur läckra kort som helst med super härliga stämplar, dom öppnar inte e-butiken förräns den 20 maj så man hinner jobba extra så man har råd att köpa alla deras stämplar, bra va???

Morsdagskort

Jag har gjort ett morsdagskort till min kära mamma. Jag blev så sugen på att bara maska ett kort så ingenting är urklippt och satt på 3D-kuddar.

Det är nog 13 olika stämplar (Stämpelboden, Magnolia, Pysselmyran, Scraplyckan och Lindy´s Stamp (???))
Jag har bara använt Tombows till färgläggningen + att jag duttat med lite stickles på fjärlien och på björklöven och jag har visst embossat molnen också.

Åh, jag måste lägga in en närbild på en av våra kissar (Fluff/Tuffla..., ja kärt barn har många namn)


Ha en härlig helg!


Akvariehelg...

I lördags så blev P sugen på att åka ner till Åled och köpa lite fisk, det blev inte så många men dyrt blev det!
Vi köpte 6 st Kongotetror (skulle varit 3 hanar och 3 honor,  men det ser ut som 2 hanar och 4 honor) och 2 st Torpedbarber (á 190:-, och då var det den mindre stl, dom som vuxit till sig kostade 220:-/st). Vi köpte också tre växter, en som vi spanade in förra gången vi var där och två tåliga växter som skulle klara ciklider. Vi blev varnade att Torpedbarberna var stresskänsliga så vi skulle ta det hemskt lugnt med dom när vi kom hem. Men det började inte så bra, när personalen skulle fånga dom så fick den två i håven och dom skulle åka en och en i påsarna så den ena blev upplyft med händerna och släppt i en påse. Väl hemma så hann vi bara med en inkoppning och vid nästa koppning så var den ena så gott som död. Åled har inte öppet söndagar och vi tyckte så synd om den som överlevde, att den skulle måsta vara ensam för dom är grupp/stimfiskar. Så på söndag ringde vi till Kungsbacka men dom hade inga hemma, men i Jönköping fick vi napp så vi åkte dit och köpte upp deras lager på 7 st som vi fick till ett bra pris. Vi köpte med oss 4 Siamesiska algätare och två lila Äppelsnäckor också.
Torpederna bor i 720 liters, Siameserna hamnade i 375:an och Äpplena i 96 liters.
Våra 3 nya växter, den krusiga i mitten och dom två långa ljusgröna på var sida om den krusiga. Detta är höger sida av akvariet (720 l), där trivs Silverhajarna bland rötter och växter.


Jag var lite för ivrig att fota, det är svårt när det inte är mörkt ute och senare på kvällen glömde jag bort det. Det är i alla fall vänster sida. Ja, just det, vi köpte ju en Palettciklidhona eftersom den vi hade har vi inte sett till och hon och hanen verkade inte förtjusta i varandra, men här blev det kärlek, vi tror dom har yngel på G i stenröset.

Vi körde även vattenbyten i akvarierna och bonusdottern fick ta in 54 liters på sitt rum och fixa iordning det + att hon fick 3 guppyyngel och 2 svärdbäraryngel från 96:an, men en guppy var död redan dagen efter, men om  andra ser ut att må bra. Hon ska köpa ett par Äppelsnäckor och några fiska till. Sedan får vi se hur länge intresset håller i sig, hon ska köra vattenbyten på tisdagar så varannan vecka (när hon är hos sin mamma) så får hon komma hit och fixa vattenbytet efter skolan...

Det var allt om akvarierna, just nu!


Ny blogg och bloggcandy - jag är såååå lycklig!!!


http://vildastamps.com/blog

Från idag och fram till den 20 maj håller deras bloggcandy på. Ni måste bara in och kolla bloggen och vara med på BC´n.

Jag har sörjt att Stämpelboden skulle stänga, visst kommer jag att sakna den men detta var ett STORT plåster på såret, det ser ut att kunna bli hur bra som helst!

Kortkompis på besök...

I går hade vi medlemsträff, vi skulle göra iordning kaninhoppningshindrena eftersom vi ska arrangera SM i kaninhoppning den 29-30 maj i Zinkteknik arena i Gislaved, C som bor i Skåne kom givetvis och hjälpte till. Eftersom hon skulle upp till Trollhättan på söndag (idag) och göra en av sina uppgifter till att bli färdig domare inom kaninhoppningen så skulle hon sova över här, hon hade med sig lite scrapgrejer så vi skulle få lite kort gjorda.

C skulle göra kort till sina kollegor som fyller år nu i maj och så här blev dom, dom kanske inte är helt färdiga, men så här såg dom ut när dom lämnade huset:


På det här kortet lånade hon mina Tombowsar och fick sig en aha-upplevelse, hon visste inte att man kunde använda vatten till att få ut färgen med, som tur är så bor hon inte allt för långt ifrån Pysseltagen för hon måste dit och köpa på sig mer pennor och dom har ju det klart bästa priset på dom.

Hon han med att påbörja motivet till sitt nästa kort också, hon maskade ihop en hÄngel med en stämpel som jag glömt namnet på och jag ids inte springa upp och kolla...

Även här blev TB använda.

Sjäv skulle jag göra kort till min bror och min man som båda snart fyller år, båda två fiskar så jag hade tänkt hålla mig till det temat, jag började med min mans (P) kort, men av någon anledning blev kortet min brors...

Motivstämpeln köpte min man på Boråsmässan, namnet är stämplat med magnetstämplar och embossat, spjutbanderollen och spinnarna är från Stämpelboden. Siffrorna har "Sixten" stansat ut, jag har använt både TB och distresser. Mönsterpapperet är från Creative Club, linan fick lite 3D-lack på sig, sedan är några bitar nerskitat med chesnut roan, men jag ser att jag som vanligt inte gjort det på alla papper - att jag aldrig lär mig...

Sedan skulle jag gjort ett kort till P, men han höll på med vattenbyten i akvarierna så det blev inte, jag gjorde ett morsdagskort istället, jag hade utmanat A på jobbet om att vi skulle göra det och att det skulle hålla sig till lite gamla färger:

Kortstommen är från Creative Club, bandet från Hobbyhuset, men jag blev lite snopen när jag upptäckte att prickarna ramlar loss. Bakgrundspapperet är ett albumblad som jag stämplat distressdynan Vintage Photo på och penslat ut med vatten, sedan har jag stämplat blommorna från Stämpelboden med samma dyna, texten är också stämplat med Vintage Photo, men med magnetstämplar.

Nu ska jag se om jag lyckas bättre, jag hade redan skrivit och lagt in allt och laddat upp det i bloggen, men sedan skulle jag skriva ett nytt inlägg om bloggcandyn som Vilda Stamps har och på ngt sätt så lyckades allt detta försvinna. Vet någon hur man lägger in en länk med bild i Sidebaren? (heter det så???).

Ha det gott, jag ska he mig ut i det fina vädret.Ny blogg & bloggcandy - jag är såååå lycklig!!!http://vildastamps.com/blog

Från idag och fram till den 20 maj håller deras bloggcandy på. Ni måste bara in och kolla bloggen och vara med på BC´n.

Jag har sörjt att Stämpelboden skulle stänga, visst kommer jag att sakna den men detta var ett STORT plåster på såret, det ser ut att kunna bli hur bra som helst!

RSS 2.0