Födelsedagskort

Nu kan jag blogga födelsedagskortet till min kompis, jag tycker det är svårt att göra "inte vintriga kort" på vintern, men det här kortet blev verkligen inte vintrigt:
Stämpeln är en Lykkastämpel från Scraplyckan färglagd med TB.
Grattis är utstansat med "Sixten", det är alfabetet Haunted, jag har problem med det, på mitten av plattan så skär den inte ut bokstäverna ordentligt. Spellbindersdies är som vanligt använt också. Kortbasen är från Creative Club och öppningen är ihopknutet med ett prickigt organzaband. Mönsterpapperet är från ett Stack (heter det så, en katalog med papper) som jag köpt på Ge-Kå´s.

Grattis "Borre"!


Kortverkstad och lite annat

Jaha, då var snart denna helg slut. Fredag efter jobbet gick åt till en Ullaredstripp, vi behövde priser till klubben. Det är ju bara så *** mycket folk där, det blev inte supermycket priser handlade, men vi klarar oss i alla fall ett tag. Handlade lite eget också, det bästa var att jag fick tag på lite kläder att jobba i...

Lördagen var en tävlingsdag, kaninerna gick faktiskt hyfsat, dom har gått jättedåligt på senaste tiden, men det blev 4 placeringar och en precis utanför placering, och dom flesta av kaninerna gick ganska bra.

Dagen idag har gått åt till korttillverkning, kloklippning och utsläpp av kaninerna och jag har hittat en hund som jag blev kär i, har inte hunnit visa mannen ännu, men jag hoppas han faller för den...

Det här kortet var ett kort jag skulle ha lagt ut i måndags, men har inte kommit mig för det förrän nu.

Hade ingen insiration, men så hittade jag en oanvänd stämpel (det är ju i och för sig dom flesta av mina stämplar)
Punchade ut lite små silverflingor, sedan står det stämplat God Jul men det syns inte. Mönsterpapper från Panduro.

Sedan utmaningskortet till jobbet som ska med i morgon.
Svart, brunt och valfri färg (rosa), mönsterpapper, bling, band, stansat, bokstäver, glitterlim och blommor var utmaningen och så här blev det kortet:


Och nu höll jag på att göra bort mig, jag tänkte lägga in ett kort som en kompis som fyller år snart ska få, men det ska jag inte göra än.

Nu ska jag ut och ta in sista kaninen för idag.

Ha det bra!


Ytterligare några julkort

Jag måste bara börja med att tacka alla som tar sig tid att skriva en liten hälsning här i bloggen, det är så himla kul att se att ni tittar förbi!

Idag har jag gjort ett kort till utmaningen vi har på jobbet, denna vecka (alltså till i morgon) var det fritt att göra vad vi ville. Jag kan inte blogga det kortet förrän jag har visat det på jobbet så det får bli i morgon om jag kommer ihåg det. Men jag har ett kort jag gjorde till i måndags, men när jag fotade det så upptäckte jag att jag inte var riktigt färdig med det, men jag lägger ut det ändå, jag får fixa det innan jag postar det.

Utmaningen var rosa, lila + två valfria färger (grönt och gult för min del), glitterlim, metall & korsettsnörning.
Så här blev det:

 

Sedan har jag några gamla kort, dom gjorde jag i januari och februari till en utmaning på Svensk Scrapbooking, man skulle göra ett kort i januari, två i februari osv, jag hängde bara på i två månader, sedan var jag inte så sugen på att göra julkort.


I januari skulle motivet ha tomteluva har jag för mig, jag hittar inte dom utmaningarna på forumet. Om jag minns rätt så var det när jag skulle göra det här julkortet som jag upptäckte att Slicen inte ville skära i lite tjockare papper. Det grå/blå cardstocken är en lite tunnare cardstock från Creative Club och i den kan och kunde den inte skära ut en ram jag ville använda. Jag testade Slicen idag igen och i tidningspapper och ett tunt skisspapper gick det bra, men så testade jag att skära i ett lite tjockare papper och det blev en konstig figur av det...





I februari har jag för mig att man inte fick använda rött & grönt, jag är inte säker på att jag är färdig med det svart-vita kortet, det tyckte jag i februari, men nu kanske jag ska sätta dit lite blommor, förmodligen i svart & vitt...

Idag har vi tagit upp båten, vi ska snart grilla, jag ska försöka hinna med ett julkort till annars hinner jag nog inte få ihop till dom jag ska skicka till, det är inte så många, men med ett kort i veckan kommer man inte långt, det är ju några födelsedagskort också kvar att göra i år.

Ha en trevlig söndag, det ska jag ha!


Stafflijulkort


Här har jag gjort ett stafflikort med en Sarah Kay stämpel, jag tycker dom är underbara.
Magnoliatag & Magnoliablad har jag stansat ut med hjälp av "Sixten". MS kantstans och snöflingor. Textstämplarna kommer från Stämpelboden/Vilda Stams och Reprint och dom är embossade.
Det är inte så ofta man blir nöjd med ett kort, men det här tyckte jag om.

Ha en trevlig fortsättning på helgen gott folk!

Allmänna Reklamationsnämnden & lite julkort

Nu äntligen har jag fått svar av Allmänna reklamationsnämnden att jag har rätt i tvisten mot Handarbeta - jag har rätt att skicka min Slice till dom och dom ska ersätta mig för fraktkostnaden för den förra Slicen.

Tyvärr så vägrar Handarbeta Hobby & Fritid att följa ARNs beslut trots att det var ett enhälligt beslut. Tråkigt men väntat.

Jag kommer nog att köpa mig en ny Slice, för jag vill verkligen ha en, men gissa om jag kommer att kolla med säljande butik så att dom tänkt ta sitt ansvar vi ev. fel på maskinen, nu kan jag ju inte tro att jag ska ha sån himla otur att en till maskin är dålig, blir det en ny så blir det en Slice Elite och dom hoppas jag är snäppet bättre, Slicarna hade ju en del barnsjukdomar som jag hoppas dom botat till den nyare versionen!

Några julkort ska jag få in här idag också.

Jag hittade ett sånt fint kort hos http://anilisblogg.wordpress.com/
Så jag liftade det ganska rejält! Själva utmaningen minns jag inte, men jag antar det var embossat i alla fall.


Den här utmaningen skulle vara klar V.42 och den skulle innehålla färgerna: Blå, orange, rosa och svart. Vi skulle även ha med blomma/blommor och band.
Jag är ju kass på att använda band, så här fick jag en snilleblixt och satte ett band som halsduk på stämpeln från Panduro..
På granarna från magnolia har jag använt snöpenna.

Det var allt för idag. Nu ska jag testa att lägga in ett kort som jag ska poppa upp i morgon med hjälp av kalendern...

Trevlig helg på er!


Datakatt & lite julkort

Hade ställt i från mig datorn och gått in i scraprummet, kom tillbaka för att kolla ngt på datorn, men den och soffplatsen var upptagna. Det här är vår lillkille, Troll. Yngst i kattgänget och enda killen.

Jag och A på jobbet har börjat med våra utmaningar så att vi ska få några julkort gjorda.

Första utmaningen blev ett födelsedagskort som jag redan visat, men andra utmaningen bestod utav att vi skulle maska, lila och gult skulle finnas med, likaså brads och metall. Jag är inte helt säker på utmaningen och jag hittar inte utmaningslappen, det kan ha varit valfri färg ngn av dom??? Hm, nu kom jag på att jag tror det var efter en skiss också, var det det så är skissen från Fruarna Liljas sida...


I alla fall så använde jag en kille & tjej från hÄnglar & stänglar, musen är från Scraplyckan och God Jul är nog från Stämpelboden, den är f.ö embossad. Två olika snöflingepunchar använde jag + en bårdpunch med snöflingor som jag fyndat på Ge-Kå´s. Fotohörnen är QK och dom fick lite glitterlim på sig.

Eftersom jag inte verkar ha så bra koll så borde jag lägga ut dom här så fort jag är klar med dom, för nästa kort minns jag inte mycket om.

Jag stämplade ett hjärta på det lila mönsterpapperet, sedan stämplade jag upp det igen och embossade det och klippte ut det och satte det på 3D-kuddar, stämplade God jul och gott nytt år och embossade det + lite swirlar, brads skulle vara med också, jag tror utmaningen var brads, lila & silver, kanske embossing också...

Det tar sånt tid att ladda upp, så jag får fortsätta en annan dag, men några till kort som är färdiga.

Ha en skön kväll, nu ska jag se bönder på TV.




RSS 2.0