Fler julkort

Min julkortsutmaning gick i strejk för ett bra tag sedan, Vecka 32 var sista gången jag tillverkade ett julkort, men nu har jag gjort några till men dom får inga veckonummer, just nu vill jag bara få gjort några julkort så att jag har att ta med på Julmarknaden nästa söndag.

Det har sedan uppehållet blivit väldigt enka kort, har så svårt att få till det med blommor och blad, men det kommer kanske, just nu känner jag mest en stress över korttillverkning. Julkort som "måste" göras, jag har inte gjort födelsedagskort till flera av mina nära och kära, ett välkommen till världenkort borde jag ha gjort för ett bra tag sedan, men jag tycker mest vi är ute med hunden och hittar på aktiviteter eller är uppe i stallet och fixar med långöronen. Sedan måste jag medge att på kvällen efter stall, hundprommis och middag så är jag rätt så bra på att lägga mig på soffan och slöa innan det är sängdags. Jag som aldrig kunnat tänka mig att jobba mindre än heltid börjar känna att det skulle vara skönt att dra ner på arbetstiden lite - drömma kan man ju få göra...

Ha det gott och mys och njut av tiden vi har framför oss med adventsljusstakar, glögg m.m.


Ännu ett sent kort

Den här gången var det ett förlovningskort som var försenat. Brorsans mellanflicka har förlovat sig - Grattis!!!

Det fick bli ett svart & vitt kort med en av mina nya stämplar:

Sarah Kay är märket på stämpeln, den är så söt. Inspirationen tröt (jag gjorde detta kort före det brunvita i föregående inlägg) så det blev inte så mycket dekorationer. Stansade ut två blommor i olika stl med en stans från Panduro, stämplade text på dom och körde dom genom "Sixten" i en emossingfolder, i med en brad - klart.

Ja, ja, paret är förlovat och i måndags blev hon moster för första gången så dubbelgrattis!

Ha det gott!

Försenat grattiskort.

Bara lite drygt en månad efter födelsedagen så får min mammalediga arbetskompis A sitt födelsedagskort.
Men det heter ju bättre sent än aldrig och så fick det bli. Jag har varit enormt anti till att göra kort, ja till och med att bara gå in i scraprummet har tagit emot. Men nu har det lossnat men jag kände mig lite ringrostig så det blev lite enkla kort. Mmm, enkla kort, jag har gjort två kort, ett till A och ett förlovningskort som jag visar på torsdag eftersom jag missade postbilen så får inte paret kortet förrän tidigast torsdag. A får sitt kort i kväll när gubben passerar hennes postlåda.


Stämpeln är en Magnolia och jag valde att göra kortet i bara brunt & vitt, fick inte dit några dekorationer, mer än en blomma med två kvistar och en fjäril. Jag spann vidare på fjärilen och gjorde fjärilar på insidan också:


Ha, ha, det blev en liggande bild på insidan. i alla fall så använde jag Slicen och skar ut fjärliar som jag stämplade Grattis på den ena och lite stjärnor runt kanten och på den andra står våra namn och så skar jag ut en liten till baksidan där jag skrev som alltid: handgjort året och mitt namn.

Nu får jag hoppas att korttillverkningssuget ökar, jag har då fått tillbaka köpsuget (2 slicekort, 9 stämplar, mönsterpapper, höstens distressdynor, en Spellbinderdies och... nä, det var nog inget mer) och jag borde göra minst 10 julkort till så att jag har ett gäng att ta med på Julmarknaden.

På torsdag dyker ett svartvitt kort upp...

RSS 2.0