Stackars Bobby

När vi var ute och cyklade idag så blev våran hund attakerad och biten av en hund (jag tror det är en Pittbull). Hunden rusar rakt över vägen och högg sig fast i våran hunds högersida av huvudet. Han fick hål rakt igenom örat + ett ca 1cm jack inne i örat. Jag är inte säker på hur "Pittbullen" släppte taget, men vi tror att ägaren (som kom springande) bände upp käftarna.

Vi har ringt en jourhavande vet. men dom bedömde att vi inte behövde åka in med honom idag, så vi ska ringa våran ordinarie vet. i morgon och kolla vad han säger.

Jag ringde polisen och gjorde en anmälan och jag hoppas han får koppel- och munkorgstvång på hunden, det är inte första gången han flyger på och biter en hund, men tyvärr så är den situationen vi vet om inte anmäld så det är inte säkert att det blir ngt av detta. Jag vill inte att han ska bli tvungen att avliva sin hund, men vi andra måste kunna känna att våra hundar går säkra.

Upp & ner...

Här går det upp och ner.
Jag har varit i Spanien med jobbet - supertrevligt
Vi har avlivat en kanin pga problem med ögat - tråkigt
Det gick hyfsat på tävlingen i helgen - kul
Jag köpte en ny kanin i lördags - spännande
I måndags dog en kanin helt oväntat, mitt framför ögonen på oss och en chockad veterinär - fruktansvärt tråkigt
Jag har ingen skaparlust alls, korttillverkningen ligger helt nere - det suger
Vi har testat på agillity & Rallylydnad med vovven - riktigt skoj
Datorn och externa hårddisken vägrar samarbeta IGEN - jag blir snart galen
Fick idag ett erbjudande som jag tackade ja till, jag ska FÅ en hoppkaninunge - galet kul

Ska försöka få tag på sonen så han kan fixa problemet med hårddisken...
Och sedan MÅSTE jag få tillbaka suget att scrappa...


Bloggtorka

Ja, bloggtorka är just vad jag har. Senaste kortet jag gjorde är det jag bloggade i förra inlägget, har inte haft lust att göra kort, jag har till och med missat att skicka kort till P´s mamma och till min arbetskompis som nyss fyllt år meddelade jag att det blir efter resan.

Mmm, resa blir det. I morgon bitti åker vi (jag och mina arbetskamrater) till Spanien och ska kolla på en fabrik vi gör affärer med. Skönt att P är hemma så jag slipper oroa mig för djuren. Fredag kommer vi hem och ungefär samtidigt dyker en kaninhoppare upp som ska sova här över helgen eftersom hon ska delta på vår tävling trots att hon till vardags bor i Uppsala.

Något jag sysslat lite med på senaste är en hemsida. En hemsida om våra djur, den är fortfarande under uppbyggnad men dom flesta djur finns på bild. Tyvärr så krånglar hårddisken eller kanske datorn, så nu kan jag inte lägga in bilder igen.

Häromdagen så var vi och kikade på ett hus som vi eventuellt ska få hyra. Men det är många frågetecken innan det blir bestämt. Dels så vill vi hyra hela huset, medans dom var inne på att vi klarar oss med nedervåningen. Jag vill kunna få måla om och tapetsera som jag vill och det vet jag inte hur dom ställer sig till. Det är väldigt omodernt, vi vet inte ens om det finns kyl/frys och det finns ingen vanig spis och ugn i dagsläget och det är nog något jag vill ha - rymms det? Vi vet inte om det finns tvättstuga, ja det är mycket vi inte vet, men huset har charm och potential, frågan är bara om vi i så fall får utnyttja potentialen...
Vi får helt enkelt se vad som händer och sker, det är i alla fall inget som är aktuellt just nu och vi misstrivs absolut inte i lägenheten men ett hus är ju alltid ett hus.

Ja, vet ni vad. När vi är i Spanien så ska jag och en arbetskompis försöka hitta en scrapbutik, för på torsdag har vi en fridag.

När jag kommer hem hoppas jag kunna lägga ut lite bilder från resan.

Ha det gott!

RSS 2.0