Grattis älskade son!!!

Jag har en son som bor nästan 120 mil bort och som vi av förklarliga själ inte träffar så ofta, han blir 25 år om några dagar så jag har gjort ett kort till honom. Själva firandet får vi ta i sommar då det är tänkt att vi ska åka "hem" en sväng.


Killstämpeln är från Panduro, sedan har jag använt några "visdomsstämplar". Högen med hjärtan är Magnolias.
Tja, det finns inte så mycket att skriva. Jag borde ha chalkat kanterna på siffrorna, men det kändes svårt att få till det i alla svängar så jag hoppade över det.

Fösenat Påskkort.

Påskkort blev det dåligt av i år, jag gjorde ett ganska tidigt (bloggat tidigare om det), men eftersom min arbetskamrat vill ha ett nygjort kort så fick jag snällt göra det. Det tog ganska lång tid, våran övertid på jobbet har dragit i gång så att göra något på kvällarna är bara att glömma. Hur som helst så bestämde vi att Påskkorten skulle bli sena, ingen av oss skulle hinna få dom färdiga till påsk. Så A fick detta i veckan som var.

Här är mitt kort till A.

Ambitionen var att få sit massor med blommor och något band, men det bara gick inte.
Stämpeln är från Stämpelkällan och så hinla söt. Jag ska ju inte behöva köpa på mig fler stämplar och defenitivt inte Påskstämplar, men hittar man en sådan sötnos då köper man.


Så illa...

Gå in på min hemsida som du hittar under länkar och läs, jag gick in på bloggen i stället för på hemsidan...

RSS 2.0