Vilken underbar helg det har varit!!!

Slutade kl. 11.00 i fredags, åkte hem och lade mig på balkongen i nästan 2 timmar. Sedan fixade jag lite i köket, efter det så tog jag vovven och gick upp till stallet, släppte ut ett gäng kaniner i hagarna, tränade hunden och bara njöt. Vid 15.30 kom Peter och hade köpt med lite sötfika. Vi stack i väg och köpte lite penseér som vi planterade i krukor utanför stallet, sedan fikade vi och kom inte därifrån förrän vid 18-tiden.

På lördagmorgon var vi hembjudna till ett kompispar på frukost - LYX!!! Sedan gick vi ut i skogen med hundarna och lät dom rusa av sig och bada. Efter några timmar i goda vänners sällskap så gick vi upp till stallet och släppte ut kaniner och pysslade på och kom inte hem förrän det var kväll.

Söndag morgon, upp till stallet och där var vi till 2-tiden, under tiden han grannarna komma dit och hälsa på, hem och bakade en citronkladdkaka som vi skulle bjuda vännerna på. Sedan möttes vi hemma hos dom och ut med hundarna i skogen, men bus & bad. Hem till oss på kaffe & kaka och avslutade med TP, jag lyckades få 3 "tårtbitar" (skryt, för jag är inte så allmänbildad, men fick flest pluttar i dag), men vi fick avbryta för att kaninerna började nog bli hungriga. Nu är vi trötta och nöjda efter en helt underbar helg - nästa helg blir det Ge-Kås & övernattning med arbetskompisarna. Skulle gissa på att det blir lite shopping av scrapgrejer trots att jag inte borde...

Ha en underbar vecka.

Ett 1:års kort och ett till en ngt äldre tjej...

Arbetskompisens dotter fyllde 1 år häromdagen och jag hade tänkt hinna göra kortet färdigt till i onsdags då A började jobba igen efter mammaledigheten (hon ska fortsätta att vara mammaledig må-tis). Men av olika omständigheter så blev det inte färdigt. Men så slutade våran bil att fungera i går så jag tog en semesterdag idag och han då bli färdig med kortet och gubben min fick igång bilen och stack i väg och jobbade så han tog med kortet och la i hennes brevlåda. Själv stannade jag hemma eftersom det bara var kvar en timme av min arbetsdag (vi jobbar in timmar under veckan så vi kan sluta tidigt på fredagar), hade vi haft mycket att göra på jobbet så hade jag åkt ner och jobbat några timmar, men nu innan sässongen dragit igång så kan man lata sig lite!


Motivet är en digital stämpel från Beccys Place, den är färglagd med Tombows, stämplat swirls med distresser i två olika färger, swirlens är från... hm, minnet är ju si så där, jag kanske kommer på det... Stämpelglädje (el. liknande).
Uppe till vänster stämplade jag med en rund textstämpel från Inger Andersson (hoppas jag minns rätt), inuti stämplade jag med en annan textstämpel från samma tjej och det står typ:
Att falla är inte ... att resa sig... - hahaha, mitt minne är kasst, men jag tyckte det passade en ettåring som nyss lärt sig att gå.
GRATTIS är foambokstäverna jag köpte på Panduro, himla bra var dom. Inga blommor, efter scrapuppehållet får jag bara inte ihop det, men det blev en Swirl från Magnolia - ett riktigt bra köp! En kakservett fick jag också dit.
**********************************************************************************************
Nu var det ju ett tag sedan jag gjorde och skickade ett kort till min barndomskompis som fyllde år i slutet av februari, när jag skulle göra kortet så höll jag det enkelt, jag var i upplösningstillstånd för Troll:

Han kommer så fort jag går in i scraprummet, han ska vara på bordet och han löser MASSOR med hår.
Ett kort ville jag i alla fall göra och så här blev det:

Fick fota det snett uppifrån för det blev bara suddigt när jag tog framifrån.
Färgade in en kortstomme med Distresser, stämplade med Stämpelglädjes (?) användbara Swirl, även den med Distresser, smutsade ner kanterna på M:et med chalk. M:et är hennes första bokstav i namnet.

Det var så roligt för jag fick ett tack av henne och det kom ett brev med posten, det är ju inte ofta man får det!

Ha en underbar helg och håll tummarna för att bilen fortsätter att gå, vi har både tävling & årsmöte i helgen så den behövs!!!

Shoppning!

Jag gör ju inga kort så det har fått bli shopping i stället.

I Gislaved har det funnits en butik (Presentverkstan) som har haft lite Panduro och nu har dom flyttat Pandurodelen till en egen butik och jag var dit förra fredagen då den öppnades och blev jättebesviken. Butiken var inte jättestor, men storleken var inte problemet, dom hade pyttelite saker i den, det enda jag köpte var Foambokstäver som dom sålde för 29:-.

Jag har beställt men inte fått Tim Holtz Distress Markers, jag kunde inte hålla mig från att beställa från Panduros rea, det blev 7 (sju) förpackningar med stämpelark så idag har jag suttit och monterat stämplar ute på balkongen, foamen räckte inte till allt, men jag kom en bra bit i alla fall. Två paket brads och gröna häftklammer blev det också.

Lite nya designkort till Slicen har det också blivit, Traderade hem ett kort superbilligt och det andra kortet köpte jag till ett bra pris på SS om jag minns rätt.

Jag har ett kort i kameran jag inte orkar ladda upp, det är ett kort jag skickat till en barndomskompis som fyllde år, gissa om jag blev glad när jag får ett brev (ja, ett äkta brev, inte mail) från henne, där hon tackar för kortet!!!

Idag har jag möblerat om kaninerna, mer om det får ni läsa om på min hemsida:
http://enuffes.weebly.com/

Ha en bra helg, nu ska jag slänga mig på soffan och bara softa.

RSS 2.0