Morsdagskort och ett kort till brorsan

Morsdag är ju i antågande så jag steg upp i söndags morse kl. 6 och gjorde ett kort, men kl. 9 var vi bortbjudna till bästa vännerna på frukost så jag hann inte med att fixa in- och baksidan.

Magnolias skottkärra, fjärilsgräs och moln har jag använt, muren i bakgrunden är från Vilda Stamp. Molnen och texten är embossade med vitt pulver. Mina Distress Markers är premiäranvända, men jag har även använt mina älskade TB pennor. Inget motiv är utklippt, jag valde att maska i stället.
Färgerna blev så konstiga, kanske för att jag fotade ute, cardstocken ör egentligen limegrön.

Det blir ett kort då och då men alldeles för sällan, i början av månaden fyllde min ena bror år och det blev ett kort även om jag tycker att jag hade velat göra det med lite mer dekos, men så här blev det:

Stämpeln är från Panduro, jag köpte på mig en massa stämplar när dom hade rea och jag tycker dom är lite roliga i sin enkelhet. Min bror är snickare så jag tyckte denna stämpel blev bra och bradsen som föreställer skruvskallar tycker jag också passade in.
Motivet är färglagt med Tombows, mina Distress Markers hade inte anlänt när jag gjorde detta kort. Papperna är från en block med Maja Design.
Ett enkelt med dock ett kort...

På morsdag ska jag hämta senaste nytillskottet, en kaninkille som kallas Danny ska få flytta hem hit, kika in på hemsidan om du vill se en bild på honom.

Ha en trevlig helg och glöm inte att en liten kommentar eller hälsning är alltid roligt, har du hemsida/blogg så glöm inte att länka så jag kan hälsa på dig!


RSS 2.0