Tomtfix...

Idag har vi varit vid huset då gott som hela dagen. Vi har mest varit ute och fixat. Peter klippte gräset innan i veckan och det var så långt och tjockt så det gick bara klippa i 20 cm remsor, idag krattade vi och klippte det en gång till.

src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1195676/images/2012/pic_5065fd70e087c31039f01ec7.jpg" class="image">


Vi flyttar!

För ett och ett halvt år sedan fick vi hastig och olustigt flytta från "vårat" hus.
Vi hamnade i en lägenhet i ett samhälle och vi trodde varken vi skulle kunna bo i lägenhet eller i ett samhälle men det har gått över förväntan men nu är det dags att flytta på sig.
För ett par eller kanske tre veckor sedan blev vi kontaktade av ett par som undrade om vi ville hyra deras hus. Vi åkte dit och kollade men kunde inte bestämma oss men efter att ha varit dit några gånger till, kontaktat en tjej som är Sundkvist och konsulterat släkt o vänner så bestämde vi oss i går att hyra huset.
Huset är en gammal järnvägsstationsbyggnad från 1900, ovanvåningen är omgjord till en tre-rummare och bottenvåningen är ett café. Vi kommer dock inte att driva ngt café till att börja med i alla fall.
Köket uppe blir mitt scraprum, vardagsrummet uppe blir vårt sovrum, ena sovrummet blir kontor/gästrum och det andra sovrummet blir Bonusdotterns rum.
Nere är det kök och i restaurangen blir det tv-rum i ena delen och matsal i andra rummet, mellanrummet eller fikets entrerum blir antingen spelrum (biljard, dart mm) eller så ska köksön hamna där. Vi kommer inte att totalrenovera till att börja med även om det kanske varit det smartaste, vi får börja jobba på huset nu men flyttar in i december så vi får fira jul där och jag hoppas verkligen att de mina kommer ner till jul.
Jag ska försöka ta mycket kort undertiden vi fixar och flyttar dit grejer.
I morgon är jag ledig så jag tror det blir några timmars planering och ev. färg/tapetimköp.
Bilder kommer.


Ev. ny blogg

Jag får inte Blogg.se att funka som jag vill så ett tag framöver ska jag testa att ha bloggen på Weebly där jag har hemsidan så så länge denna ligger överst i denna blogg så använder jag:
http://enuffes.weebly.com/e-nuffes-blogg.html
... som jag givetvis inte klunde länka till...

Kort till mor

I somras fick jag och min man en resa med två hotellnätter i Norrbotten av min mamma, min bror var chaufför och mamma var så klart med. Eftersom vi har hund så var det lite knepigt att få tag på hotellrum så vi fick ta en längre rutt än det från början var tänkt. Men det var en mycket trevlig resa som mest gick ut på att kolla på några forsar. Jag vet att mamma uppskattar mina handgjorda kort så jag hittade en skiss inne hos "mormormargareta" och gjorde kortet utifrån den.
En Magnolia jag tycker är så söt fick bli stämpelmotivet denna gång, jag har ju inte världens bästa minne så jag är inte säker på om det bara är Distresspennorna som är använda eller om jag även målade med TB. En kakservett, bokstäver & fjäril från Panduro, ett band, några pärlhjärtan från Ge-Kås och två mönsterpapper har jag använt. Jag vet inte om det är jag som är trög men jag kan inte med Blogg.se sedan dom ändrade den. Jag kan inte länka Jag får inte fram bilden under tiden jag jobbar Ofta blir det extra mellanrum i texten KAN DU HJÄLPA MIG OCH FÖRSTÅ MIG PÅ HUR JAG SKA GÖRA???? Annars måste jag kika runt efter en ny blogg... Ha en trevlig helg! Själv ska jag vara på kaninhoppning och just nu är jag totalt oinspirerad pga för få medlemmar som kommer och hjälper till!

RSS 2.0