Dalahästen!!!

Oj, så glad jag blev att den/dom blev mina!
Jag har en kompis som tycker om Dalahästar så jag tänkte att nästa gång hon fyller år (50 blir det), då ska jag använda den. Men jag själv älskar Dalahästar, dels kommer dom från Dalarna, min gammelfarafar täljde dalahästar åt Nusnäs och jag har tillbringat många sommarlov hos gammelfarmor och gammelfarfar. Sedan är ju hästar hästar!
 
Det här kortet ska dock inte hamna hos Dalahästkompisen, den ska på annat håll...
 
Gjorde ett försök till att maska ihop bandstämpeln från hÄnglar & stÄnglar till en ram, det gick så där, men tror det kan bli bättre nästa gång. Nu är ju inte jag en sådan som slänger en grej bara för att det blivit lite tokigt.
Hästen är ju också från samma tillverkare. Blomhörnet blev rätt ok tycker jag, sedan vet jag inte vad jag ska säga om lackstämpeln, kanske helt malplacerad, men visste inte riktigt vad mer jag skulle göra på kortet...
Tror jag bara använt TB att färglägga med.
 
Nu ska jag ner och se TV.
Bye, bye!

Hoppas ännu mer...

... och denna gång hoppas jag på att få överlämna kortet själv till mottagaren. Min mamma vägrar röra en dator så jag vågar lägga in julkortet här. Om hon kommer ner till jul hänger på om äldsta brorsan får ledigt, då kommer dom och om det blir så, hoppas jag att min son kan följa med ner, det är ju så ovisst när dom är arbetslösa...
 
Stämpelmotivet är från hÄnglar & stÄnglar, jag tycker så mycket om hÄnglarna, men dom här äldre är så svåra att få tag på. Det var egentligen en annan jag var och är ute efter, hon med en blomma i handen, men hon här får vara reserv och jag tycker mer och mer om henne! Har du hon jag vill ha och vill sälja den så köper jag gärna och räknar med att få betala en bra slant!
Här tycker jag att jag fick till blomhörnet ganska bra, förutom pluppen i mitten på den röda blomman, det ska föreställa en snurrblomma, haha. Biljetten är utskriven från Miss Cutie pie, se min länklista.
 
Ha det!
 
 

Jag hoppas att inte...

... dom vi köpte Bobby av kikar in här, jag tror och hoppas dom håller sig till hemsidan.
 
Dom ska i alla fall få det här kortet till jul:
Hund och granar är Magnolia, Julhälsningar kommer från Vilda Stamps. Det ska föreställa Bobby på skogspromenad, han har typ den teckningen så jag tyckte det passade bra.
Snöpenna på granarna tycker jag ger en rolig effekt. Några blommor och ett  par swirlar fick pryda ena kanten, jag är inte så bra på det där med dekorationer, skulle vilja få dit massor, typ som asamia, hon kan hon!
 
 

Kusinbarnet fyller snart år

Jag ligger efter i korttillverkningen. Jag har ett körschema med ungefär ett kort i veckan som ska göras, men under några månader på våren och sommaren så blir det knappt några kort gjorda pga att vi jobbar så mycket övertid, så nu ska jag försöka jobba ikapp lite.
Idag snabbgjorde jag ett kort till Saga som fyller år nästa söndag, det blev ett ganska enkelt kort, men med rätta färgerna så hoppas jag det går hem i alla fall!
Motivstämpeln är en Magnolia och jag valde en av kaninmagnolierna eftersom hon har blivit med kanin i år. Motivet är färglagt med Tombows och Distress Markers, älskar båda pennorna!
Grattis är utstansat med den fina Diesen från Roxy Stamps och den krusidulliga ramen är en spellbinder som jag varit sugen på sååå länge men inte köpt förrän ganska nyligen, ångrar mig inte!
Namnet är bokstäver från Panduro.
 
Ni får gärna lämna en kommentar om att ni kikat in (även om ni inte tycker om ngt kort), det är så roligt att kika in hos er som har bloggar!!!

Min farbror fyllde år...

... och ett kort fick han, till och med ett utan en mus eller råtta. Han är nämligen paniskt rädd för möss och råttor så, elak som jag är så brukar jag få med ngn liten mus eller så på korten till honom, men kanske jag har mognat? 
 
I alla fall så var jag in på en blogg, vilken har jag glömt just nu, vilket känns jättetaskigt då jag liftat kortet från henne. Hon hade gjort två lika men olika kort till ett tvillingpar som fyllde år.
 
Så här blev i alla fall mitt kort:
Lite blandade papper, ett band, en knappbrad, texten skrev jag ut direkt på mönsterpapperet.
 
Insidan, personligen tycker jag inte att det gör ngt om det kommer lite färg utanför en textstämpel som det gjort här, det ser bara mer rufft och hemmagjort ut. G-klaven valde jag för att han spelar både piano och dragspel.
 
Ha det bra!

Lycklig ägare...

Idag blev jag lycklig ägare till denna skönhet! Jag har velat ha den ett bra tag och inte fått tag på den, men så fick jag chans att köpa den dyyyyrt!!!
Men det tog lite lång tid att få hem den, så när en likadan dök upp på tradera så vågade jag inte låta bli att köpa den så snart har jag två! Hade jag inte traderar hem den andra hade säkert sen första kommit bort på posten...
Så här ser den ut:


Grattis till lilla Elle!

Så har mina arbetskamrater blivit föräldrar igen, denna gång till en liten Elle (ska uttalas L), storasyster heter Stella.
 
Jag fick värsta huvudbryn med vilken stämpel jag skulle ha, jag har massor med stämplar, minns inte hur många men mer än 1000 st i alla fall och ingen som passade... Det slutade med att jag valde samma stämpel som när Stella föddes, tråkigt eller???
 
Så här blev kortet i vilket fall som helst, dom har inte fått det ännu, men dom är inte in på min blogg.
Stämpel från Vilda, färglagd med Distress Markers, lite crackle paint och glitterlim. Alla Dies är från Joy Craft, beställda från en i en Facebookgrupp, älskar redan dessa dies! En tag instucken med hennes namn, födelsedatum och klockslag.
Insidan: Nyckelstämpeln köpte jag utav Slöjddetaljer på en mässa, grattisstämpeln är en Vilda och hörnen vann jag på Tradera för länge sedan, minns att det var en butik? Pappersvalan??? som jag köpte dom av och att dom blev dyrare är butikspris... så går det när man inte är uppmärksam...
 
Nähä, nu har jag bloggat tre inlägg idag, nu är det frukost som gäller, sedan får vi se vad vädret tillåter (scrap eller utearbete).
 
ha det gott!

Bobby är "frisk"!!!

I onsdags så fick vi ett härligt besked från veterinären. 3 av 4 prover var helt OK, ena leverprovet var tyvärr lite förhöjt värde på, men det skulle inte vara så farligt, vi ska ta om det provet vid nästa vaccinering för att se om det stabiliserat sig. Hjärta och njurar har klarat sig helt oskadd från ormbettet.
 
Nu är han glad, han själv har ju kännt sig frisk, men inte förstått varför vi inte har lekt med honom, varför han inte får busa med bästa kompisen och varför vi gått så korta promenader, men nu är livet mycket roligare även om han inte får ta i för fullt, han är ju rätt så otränad.
 
 
Våran underbara vovve!!!

Jobbigt att blogga!

Varför ska jag tycka att det är så jobbigt att blogga?
Just nu har jag inget svar på det...
 
Hursom helst så fyllde chefens fru 60 år i slutet av juli och eftersom vi alla hade semester så firade vi henne samtidigt som vi fick semesterfikat.
 
Hon fick ett presentkort på ett Värdshus här i närheten, då kan hon välja att äta, sova över eller utnyttja deras spa.
Jag bjöd hem A på jobbet så att vi kunde hjälpa till att göra ett kort och så här blev det:
 
Ett kort i brunt, beige & rosa fick det bli. Nu är det länge sedan vi gjorde kortet men jag tror att stämpeln är från Vilda, Swirlarna är dies från Magnolia, Spellbinders är använt (som vanligt) och 60 är utskuret med Slicen, ja just det, Martha Stewart stans är också använt till borden mitt på kortet.
 
Hon blev i alla fall jätteglad och rörd, dels för att hon inte alls förväntat sig att få ngt alls då hon inte jobbar med oss längre, men att någon gjort ett handgjort kort till henne.
 
Jag och A var också nöjda, det var riktigt roligt att göra ett kort ihop, jag fotade inte insidan, men den hade vi också dekorerat.
 
Ha det gott!

RSS 2.0