Glad Påsk!

Det blev inte så många Påskkort gjorda och inte fådda för den delen heller, men här kommer dom jag gjorde:
 
Det här fick A på jobbet (hennes kort till mig kommer en annan dag).
Magnoliastämpel maskad med en från Whimsy Stamp. Kantstans från Martha Stewart, utstansad jhärteswirl från Magnolia, lite blommor och en påskfjäder. Den lilla rosa blomman på den gröna, har jag gjort själv utan småblommor utstansade med en punch från Panduro.
 
 Kortet till mamma. Det här gjorde jag nog förra året men fick aldrig iväg det. Jag hade värsta scrapparsvackan och letade reda på ett kort i en tidning (eller blogg) och härmade det och jag blev jättenöjd, har använd detta kort några ggr när jag inte haft inspiration. Korten har inte blivit sådär jättelika detta men jag har kommit igång med att göra ett kort i alla fall...
Ytterligare en Magnolia är använt, Spellbinder, Cuttelbug och Slicen är använd och nu ser jag att jag använt en Magnoliadie eller faktiskt två...
 
Det här kortet hoppas jag har dykt upp i Svärmors postlåda. En stämpel jag använt för första gången, den är från Stempelgledje.
 
Det här kortet gjorde jag till Min vän Maria med familj, tänkte nog mest på hennes dotter när jag gjorde kortet.
Magnoliahus och Panduropåskkärring.
 
Haha, min stackars son får stå ut med mycket. Jag hade inte tänkt göra ngt kort åt honom, eller jag hade tänkt det, men kände att jag inte han/orkade. Men så i sista sekund så ändrade jag mig och snabbslängde ihop ett kort för jag tänkte ändå skicka en liten slant till den fattige studerande sonen (jag vet att det inte är så smart att skicka pengar, men det var så lite så jag vågade chansa, när det är lite mer så sätter vi in pengarna på hans konto).
 När jag hade klistrat igen kuvertet kom jag på att jag glömde göra gröna krumelurer på det lila på drakkroppen...
 
Nähä, nu är det dags att stänga ner datorn och börja fixa lite inför i morgon, vi ska inte fira Påsk förrän då, då kommer Peters barndomskompis med fru & katt ner och firar Påsk med oss i dagarna två.
 
Ha en underbar helg!
 
 
 
 

Idag fyller ena brorsans mellantös år!

Men hon är utomlands och jag tror det är med jobbet. Hon är personlig assistent och grabbens familj skulle på semester och undrade om hon ville följa med och vara med honom. Men när hon kommer hem så hoppas jag att det här kortet ligger och väntar på henne:
Idag blev det lila och brunt, lila valde jag för att det är ju Påsk!
En hÄngel fick bli motivet, klockan utklippt från ett mösterpapper och glaserat med crackle accent så "glaset" ser lite krackelerat ut. Metallfjärilen hittade jag på Ge-Kås, textstämpeln är från Vilda Stamps.
 
Ha en skön dag!
 
 
 

50 år fyllde Katarina

Ibland får jag mina svackor då jag får för mig att jag inte ska göra ett kort till ngn som jag tänkt göra kort till. Jag har en lista där jag har skrivit upp alla kort jag ska göra under året och vilken vecka, det blir ett kort i veckan + ngt kort extra då och då. När det var dags för Katarinas kort så strök jag det från listan, jag orkade inte göra det just då, hon är min kusins fru och jag tror att hon inte bryr sig eller räknar med ngt kort från mig. Men så pratade jag med mamma i förra veckan och hon berättade att hon skulle sköta Katarinas dotter för att Katarina fyllde 50 och var bjuden till en av sina äldre döttrar som bor söderut och dom skulle hitta på lite grejer. Dotterns far, min kusin jobbar i gruva så han veckopendlar, så min mamma skulle bo hos dom för Katarina fyllde ju som sagt var 50, jag hörde på mammas påpekande om att hon fyllde 50 att jag skulle nog göra ett kort och skicka. På helgen var jag sugen att göra kort och Katarina var ju ändå inte hemma när hon fyllde år så det gjorde ju inget att kortet blev försenat, om Posten skött sig så hade hon kortet när hon kom hem och så här blev det:
Jag har för mig att hon brukar klä sig i lila och passar i det, därav färgvalet. Tilda som syr valde jag för att hon handarbetar ganska mycket, kanske inte syr, men jag hade ingen stickande stämpel...
 
Nä, nu ska jag ner och slänga mig på soffan (nu = fredagkväll kl 22 tror jag, en klocka i detta rum är då det, efter en tidigvecka på jobbet, utekväll med jobbet igår med musik quiz, är jag rätt seg).
 
I morgon kanske ett nytt kort poppar upp här, brorsans mellantös fyller år och det kortet ska skickas i morgon, det har varit färdigt ett tag och det går visst också i lila...
 
Ha det gött!

Plastsvärfar 70 år!

Min mans mammas sambo fyllde 70 nu i mitten på april, 70 låter väldigt gammalt men när man träffar honom så inser man att 70 inte alls är gammalt. Det är samma med min mamma, hon har paserat 70 för flera år sedan, men hon är också väldigt välbevarad. En annan välbevarad kvinna var min mans mormor som gick bort häromveckan, hon hade passerat 90 med några år, sista åren var hon dement, men absolut inte helt borta, ibland snurrade on till det, men hade ändå hyfsat koll, det är så härligt med pigga, gamla människor!
 
Här kommer kortet jag gjorde till denna Yatzymästare (Boul, Biljard, you name it, han är mästare i allt - om han får säga det själv ;0)
 
Stämplar från Vilda Stamps, siffrorna är QK Aquarius (SÖKES!!! Jag vill köpa det men kommer aldrig åt det till ett vettigt pris).
 
Thats it.
 
Ha en härlig lördag!

Arbetskompisens dotter 2 år

Bloggningen är verkligen åsidosatt nu för tiden, ändå har jag fått en dator av äldsta brorsan, tack!!!
 
Hur som helst fyllde A´s dotter 2 år i början på mars och det här kortet fick hon:
Papper från Maja Design, muren från Vilda Stamps, Trädet och flickan med nalle från Bildmålarna.
Som vanligt har jag använt pennorna när jag färglagt motiven. Jag användet ju Tombows & Distress Markers, vill inte vara utan ngn av dom.
 
Idag lägger jag in tre kort, men dom kommer att pluppa upp ett för varje dag, i dag ett 2-årskort, i morgon ett
70-årskort och på söndag ett 50-årskort.
 
Ha en trevlig helg!

RSS 2.0