A fyller 30 ÅR!!!

Som min arbetskompis A har våndats för denna dag, hon har tyckt att det har varit skitjobbigt, men på senaste tid har hon börjat acceptera att det finns inte så mycket att välja på!
 
Hon har tagit ledigt idag, men ska ta med dottern och komma på jobbet och bjuda på fika och få presenter.
Vi arbetskamrater har köpt presentkort till henne och av mig får hon en Magnoliastämpel som hon velat ha, en bit filmstrip och detta kort:
 
Min kära hÄngla fick bli huvudmotivet till detta kort. Några olika fabrikat på textstämplarna blev det och cirklarna med 30 utskuret är fixat med Slicen. Mönsterpapper från Maja Design. Det här kortet gjorde jag till September månadsutmaning på Svensk Scrapbooking. Jag tyckte om skissen man skulle utgå ifrån.
 
Hoppas nu att A, som är ganska kräsen tycker om kortet och att hon får en underbar dag!
 

Julkort

Här kommer dagens julkort. Det ska med på marknaden, men eftersom jag inte räknar med att få några kort sålda så ska ju detta troligtvis hamna hos någon vän/släkting...
 
Jag latar mig lite och skippar redigeringen (=beskära bilden i ett annat program).
Motivstämpeln är från Vilda Stamps, biljetten från Miss Cutiepie (länk finns i länklistan).
En liten blomsterhörna har jag fått till och för ovanlighetens skull så blev jag lite smånöjd med den...
Dom små röda och gröna prickarna har jag duttat dit med perl maker, hos asamia har jag hämtat idén, även om hon använde ngt annat. 
Den utstansade kanten är gjord med en kantdie från Panduro. Panduro har för övrigt REA i helgen och jag har trots mitt köpförbud beställt grejer därifrån, det är väl nästan tjänstefel att inte beställa när det är rea?
 
Ha en trevlig fortsättning på dagen!

Julmarknad

Jag fick en förfrågan om att stå på en julmarknad med mina kort, det är bara en liten byajulmarknad och jag behöver inte betala något för att stå där så jag tackade ja.
 
Tyvärr så har jag redan skrivit julhälsningarna i dom flesta julkorten jag gjort, jag gör ju bara kort till mina nära och kära och julkorten började jag så smått med i januari. Jag har gjort ett schema för korttillverkningen och det innebär att jag ska göra lite mer än ett kort/vecka för att alla ska få sina kort och då måste jag börja med julkorten redan i januari. Men dom jag gjort på senast tid har jag inte skrivit julhälsningen i så jag får ihop några kort till marknaden i alla fall.
 
Då var det bara att fundera hur mycket man ska ta för korten. Jag tror i och för sig inte att någon kommer att köpa kort, men man vet ju aldrig. Jag kom i alla fall fram till att jag tänker ta 30:- för ett kort, då går jag inte back i alla fall.
 
Här kommer ett av korten som ska med på julmarknaden:
En Magnoliastämpel, som jag blev så glad över att jag fick tag på via Tradera. Ett lite enkelt kort, med några paljettstjärnor.
 
Jag har några kort färdiga, så jag kommer att visa ett kort om dagen i några dagar framöver...
Ha det gott!
 

Svärmor 70 år!

Jag fick äntligen tag på min önskestämpel, som jag har jagat henne! Dyr blev hon, men det är bara att glömma nu.
 
Jag snabbgjorde ett kort att ta med då vi åker och firar svärmors 70-årsdag, samtidigt så är jag med i en sommarutmaning på FB (hÄnglagruppen) med kortet som ser ut så här:
hÄnglastämpel färglagd med Distress Markers, textstämpeln är från Vilda Stamps.
Blev inte supernöjd med kortet, men jag snabbgjorde det bara, jag brukar ta flera dagar på mig, men här gick det undan. 
 
Jag har satt att kortet ska visas i morgon (läs idag), så för mig är det bara lördag eftermiddag. Nu ska jag ta hunden och gå en sväng, sedan ska kaninerna ha kvällsmat och efter det hoppas jag att mannnen kommit hem från Darten så vi kan grilla lite.
 
Jo, det tänkte jag ju "annonsera" om, den 2 november ska vi ha en scrapträff här i Nissafors. Är du sugen på att vara med? Det är gratis, lite fikaförsäljning kommer att finnas på plats, kyl & micro finns för den som vill ta med egen mat. Snabbmat finns att köpa inne i Hestra (7-8 minuter med bil). Hör av dig till mig på sara.stromberg(@)live.se (ta bort parantesen) om du vill vara med.
 
Ha en skön söndag!

Ny stämpel på julkortet

Just nu har jag gett mig själv köpstopp efter det att jag köpt sjukt mycket scrapgrejer senaste månaden.
Jag har varit på jakt efter en speciell hÄnglastämpel och under tiden jag letat efter den så har jag råkat trycka på köpknappen lite väl ofta. Men som tur var blev jag erbjuden att köpa henne, om än lite väl dyrt, men jag tänkte att i längden kanske det ändå blir billigare eftersom jag shoppar när jag letar och nu behöver jag ju inte leta längre.
Kort med henne kommer i nästa inlägg.
 
Här kommer ett julkort som är med en, för mig, ny hÄngel:
 
Visst är detta par supergulliga?!
När jag hade färglagt dom och skulle börja med själva kortet så gick det bara inte. Det slutade med att jag gjorde klar bak- och insida först och när jag hade gjort det så kom framsidan av sig själv...
Den stora vita blomman vann jag på kaninhoppning, i Pyssel Cup. Text- och swirlstämplarna är från Panduro.
Mönsterpapperet undrar jag om jag inte köpt på Ge-Kås... Paret är färglagt med Tombows. En Spellbinder fick sammarbeta med "Sixten". Nu har "Sixten" fått en konkurrent, jag köpte mig, efter stor vånda, en Big Shot, får se om jag reder ut hur den fungerar och vad man behöver till den.
 
Nähä, nu ska jag se om jag kan fortsätta med svärmors kort, det har legat på torkning.
 
Trevlig helg!
 
 

RSS 2.0