Typiskt!

Idag fyller min son år, och jag kunde inte stanna kvar och fira honom, har ju nästan 120 mil hem, så åkte hem i går, men jag han ju med att fira honom lite i förskott.
 
Nu är det tredje inlägget på rad som blir utan hÄnglar! 
Det blev ett lite udda val av stämpel till hans kort:
En Vilda Stamps, dammråtta. Varför jag valde den var för att han praktiserar som städare. Han är ju arbetslös och har varit det ett tag, men har i alla fall fått börja praktisera, vilket är bra! Så jag tyckte att denna stämpel kom till användning nu. Testade samtidigt en ny Spellis och den funkade bra.
Draken fick hänga med eftersom han tycker om drakmotiv!
Stoooora blomman skar jag ut med Slicen. Den blev kanske lite för blaffig, men vaddå, jag är oftast kass på blommor. Händer att jag blir nöjd, men inte denna gång.
 
Idag, när jag gör detta inlägg så är det den 13 april, jag ska hoppa i duschen, hänga en tvättm cykla till hundklubben och hjälpa till på en rallylydnadskurs, hem och packa inför fjällresan, iväg på styrelsemöte, hem och sova. Sedan är det två dagars hårt jobb med X antal timmar, ska jobba så mycket jag bara orkar, då får jag sedan ledigt i 6 arbetsdagar - ska bli skööönt! Kanske inte att vara ledig, tycker om att jobba, men det ska bli skönt att komma till fjällen, träffa släkt och vänner och umgås med hunden i massor!
 
Det är INTE förbjuden att lämna ngn liten kommentar när du har hälsat på!

Syskonbarn bonusbarn ska firas!

Jag kommer i påska att träffa Micko (ena broderns mellandotters bonusbarn) för första gången, han fyller 5 år om en vecka, men ska firas idag så Grattis i förskott Micko!
Fick veta att han är innne i en sjörövar/döskalleperiod, så jag beställde hem några Magnolior med det temat.
Bakgrundspapperet gjorde jag själv då jag inte hade ngt passande hemma. Stämplade och embossade döskallar på ett lite tjockare kopieringspapper, sedan gnuggade jag in Black Soot. Satte på lite glitterlim på svärdet, nitarna på tunnan och knapparna på rocken.
Hade ett guldglittrigt mossgummi hemma som jag körde genom BS tillsammans med ett alfabete.
 
På insidan gjorde jag så här:
Skar upp ett hål i skattkistan och klistrade en remsa guldglittrigt mossgummi bakom, så ser det bättre ut när han plockar loss pengarna. Tyckte det var lite roligare än att bara  lägga i en 50-lapp. Vi ger egentligen inte presenter familjerna i mellan, men när man ändå träffas så gör jag ett undantag och då vill man inte ge för mycket, kan lätt bli "fel" då...

Malin fyller år!

För ovanlighetens skulle så ska jag träffa brorsdottern på hennes födelsedag så det blir första gången jag får överlämna ett kort personligen till henne.
 
Det här kortet har jag liftat från ngn på FB, tyckte det var så läckert!
Hunden är en Penny Black, tycker dom har så mysiga djurstämplar!
Här är bara distresser använda.
Jag hade även samma motiv i mindre format så det stämplade jag på insidan.
 
Glad Påsk på er!

Påskkortsutmaning hÄnglar & stÄnglar

Är med i en h & s FB-grupp och där är nu en Påskkortsutmaning.
Kortet ska gå i Rosa, gult och grönt, det ska finnas med text, knapp och blomma och givetvis minst en hÄnglastämpel.
 
Jag tycker denna tupp är så fin så han får vara med på ett påskkort igen!
 
 Vet inte vem jag ska skicka det till eftersom jag egentligen var färdig med påskkorten, men någon ska jag väl hitta på!
 

RSS 2.0