Magnolia denna gång


Här om dagen fyllde min ena brorsdotter år och jag hoppas kortet har kommit fram.
För ovanlighetens skull så använde jag en Magnolia. Som vanligt färglade jag med DM & TB och stora problem har jag med att använda blommor.

Men för ovanlighetens skull så kändes det helt OK att riva ut 3 olika mönsterpapper ur ett block och använda, det kändes bra!

Eftersom jag ff är i scrapsvackan så liftade jag ett kort som jag hittade i Ett Trykk.

Finns inte då mkt mer att skriva om detta kort, men jag har blivit inspirerad att göra distressrutor eller cirklar, visar bild på det en annan dag...

Ull/yllebröllop

Det går segt med korttillverkningen, men av någon konstig anledning så har jag blivit bättre på att använda papper, på kortet jag ska blogga idag har jag använt inte mindre än tre (3) olika papper!!!

Kortet skulle egentligen ha varit klart till midsommar men ingen inspiration infann sig och stämpeln jag ville ha fick jag inte tag på så jag bad paret som skulle få det om ursäkt, det blir inget kort i år.

Men, så av en slump så dök Magnolias fårstämpel upp på en FB sida och jag köpte och då fanns ingen återvändo. Det har tagit tid och ändå blev jag inte nöjd, hade velat ha blommor på kortet men jag fick inte till det så det fick bli så här:

Stämpeln är alltså en Magnolia, färglägger gör jag med Distress Markers och/eller Tombows. 7 år är utstansat med Big Shoten och det är även den gröna "blomsterängen" och hjärtat från Magnolia. Det lilla hjärtat ovanför å:et är stickers från Panduro. Tre olika papper ur ett 15x15 block (det tog inte ens emot att riva ut ur blocket).

Jag håller fortfarande på med ett kort som jag tror jag blir nöjd med, men födelsedagsbarnet fyller år snart så jag får ta mig i kragen och få det färdigt...


RSS 2.0