Två flugor i en smäll

Brorsans mellandotter fyller år idag, men eftersom jag typ hela tiden är sent ute med korttillverkningen så har jag inte fått iväg ngt kort.
Visste inte vilket motiv jag skulle ha, men när jag rotade i lådan med stämplar jag köpt men inte satt in i stämpelförvaringen ännu så hittade jag ett par hÄnglastämplar jag ville använda
Det blev bägge stämplarna bara för att jag följde en skiss (av Milo Lilja).
Men passande nog så fyller hennes sambo år om ett par veckor (det visste jag inte, såg på fb idag att släkten firade dom båda så jag kollade upp det, tack birthday.se).
Älskar hÄnglastämplarna, har en ny som jag tänkte använda till både påsk och julkort och gärna ngt där emellan bara för att den är så fin och för att jag betalade en halv förmögenhet för den. Men påsken kom så rasande snabbt att jag inte han använda den...

Nu på lördag ska jag på scrapträff i Gånghester, hade tänkt packa i fredags men det blev inte så nu måste jag bara fixa det i morgon för sedan är det övertid till veckan som kommer och då orkar jag inte.
Ha det gott!

Sista påskkortet för i åt

A på jobbet med familj får ett kort som passar deras stora tjej på 5 år som gillar hästar.
jag gillar också hästar, numera är det mest dalahästar jag gillar. Vet ni? Min gammelfarfar (mammas farfar) täljde dalahästar, så dom har en extra betydelse för mig. Många somrar tillbringade jag i Holen i Dalarna hos gammelfarmor och gammelfarfar.
Motivet är målat med distresser, mönsterpapperet hittade jag på en tobaksbutik som hade utförsäljning på scrap. För ovanlighetens skull så tycker jag att jag fick till blommorna.
Ni får ursäkta att jag inte beskurit fotona sista inläggen, men jag orkade inte bry mig...

Glad påsk mor lilla mor

Följde en skiss när jag gjorde detta kort, gissningsvis så var skissen gjord av Milo Lilja, brukar följa hennes skisser.
En fin och lättanvänd Magnolia valde jag till det här kortet. Mönsterpapperet längst bak är köpt på Ge-Kås, sedan är det Maja Design (hjärnsläpp, heter det så???), fina papper jag knappt kan använda för dom är för fina, men har tack och lov skärpt till mig och använder papper bättre nu. En bit spets jag fått av A på jobbet.

Och vet ni vad??? Jag och A ska på scrapträff nästa helg!!!Glad påsk älskade son!

Shit vad påsken kom fort i år!!!
Jag hinner inte göra kort till alla på listan, det blir bara till min son, han bor såååå långt bort, vi träffas bara 1-2 ggr/år. Sedan ska ju min lilla mamma så klart få ett och A på jobbet måste jag ju ge ett så jag kan kräva ett tillbaka. Får ju typ aldrig scrappade kort annars.
Idag visar jag sonens kort.
Första gången jag använde washitejp. Snett och vint men handgjort!
Har liftat ett kort jag sett någon stans, tyckte man blev pigg o glad av det, hoppas sonen blir det också.

Jag försöker ju göra tvillingkort, alltså att jag gör ett liknande kort när jag håller på, det kan vara att jag använder Sanna stämpel medans den ändå är framme och icke rengjord. Det kan vara själva layouten på kortet, samma mönsterpapper, allt för att underlätta, men jag vill absolut inte göra två exakt lika kort!
När jag skulle göra tvillingkortet till detta kort då blev det inte så bra och det ska stackars bonusdottern få i julklapp, inget personligt, jag hade bara bestämt att hon skulle få tvillingkortet...
Nähä, nu ska jag slappa, se lite hockey och sedan hoppa i loppelådan.

"Svärfar" & biljard

Min svärfar, eller svärmors sambo, är kung i biljard. Så när det var dags att göra ett födelsedagskort till honom visste jag precis vilket kort jag skulle lifta. Hittade ett på Pinterest som jag tyckte var klockrent. Så här blev mitt:
Till kön tänkte jag först rulla ihop papperet till en smal kon men det gick inge bra. Tur man har en bra karl, han gick ut i verkstan och kapade ett penselskaft, lite washitejp senare så var det en kö.
Biljardbollarna stansade jag ut och la på glossy.
Inte det finaste kortet, men ett passande kort och det får duga.

5-års kort

Frågade "Marres" mamma vad jag skulle ha för motiv på hennes kort. Häst, rosa och blått svarade Marielle på frågan. 
Bildmålarnas häst passade bra då jag vet att födelsedagsbarnet älskar sitt lapptäcke. Jag spann vidare på lapptäcke och klippte ut små lappar, så fick jag använda lite spillbitar också.
Några rosa och blå halvpärlor blev den enda dekorationen, men jag blev ändå nöjd med kortet.
Kortet är levererat, mottagaren nöjd så nu ska bara "tvillingkortet" ,som blir ett julkort, göras klart.

Nä, nu ska jag ge fiskar och koraller lite mat mm.
Trevlig helg!

RSS 2.0