Morsdagskort blev det

Missade förra veckans veckoutmaning som var i svart och vitt, jag påbörjade men mer blev det inte.
Men idag kom jag på att jag måste skicka morsdagskortet i morgon och det var ju inte riktigt färdigt...
Det var bara att sätta dit några bokstäver M O R, göra insidan och en liten baksidestämpel.
Kortet gjorde jag till utmaningen rosa.

I fredags träffade jag operationsläkaren och fick en hel del info.
15 mm var cancern, 10x8x4 cm var biten dom tog bort, ingen spridning men jag ska få förebyggande behandling mot återfall.
I måndags var jag på onkologen och fick ännu mer info.
Jag ska operera in en venport och sedan drar cellgiftsbehandlingen igång.

Nästa fredag ska jag träffa perukmakaren, vi har mer än någonsin på jobbet så jag hinner knappt fundera vad jag vill ha för frilla?

Rörigt inlägg, men nu är det slut för idag, ska lägga mig så jag orkar upp vid 4-snåret, skönt att börja jobba tidigt.

Killkort

Bonusdotterns sambo fyller år idag och kort till killar är så svårt men jag har liftat ett kort från tidningen ett trykk (hoppas jag minns rätt)...
Washitejp som jag älskat att köpa men har svårt att använda, men fick ju hjälp med det då jag liftat ett kort.
Grattisdiesen är från Rox stamps och på din dag är stämplat med magnetstämplar. Sedan skulle jag köra ett varv med glitterlim (Gun metall eller heter den tvärt om???), det gick hyfsat till jag kom till nedre högra hörnet där det pluppar ut en hel hög och att jag sedan, innan det torkat lägger något uppe på så det smetas ut, 2 ggr till o med. Ja, ja vad gör det om hundra år, dessutom tvivlar jag på att Krille bryr sig.
Han fick lite paket också, bland annat lite trädgårdsredskap och som en del gjorde till barnen när dom var små så jag vi "dottern" ett paket också så hon inte skulle bli ledsen, på skämt, hon är inte uppvuxen med att få för att ngn annan fick paket, jag hade köpt en kokbok till henne som en barndomskompis till henne gjort.
En kokbok med enbart recept man vill testa, tycker alltid det är något recept som inte ser lockande ut, men inte i denna kokbok. Tack Jon att jag fick chansen att köpa den.

Utmaning v 19 - Disney

I veckans utmaning blev temat Disney, då jag inte gör kort och lägger på hög (förutom några julkort) så behöver jag en mottagare och har man ingen så får man skaffa en.
Jag kom att tänka på en liten kille som jag gjorde ett kort åt då han föddes för två år sedan, det är ingen vi umgås med men dom har också hund så vi byter några ord ibland då vi ses.
Så kortet kommer att hamna hos honom om en månad.
Jag tycker om dova, mjuka färger men till barn är det kul med lite färg!
Jag hade bara två Disneystämplar så självaste Nalle Puh fick tjänstgöra denna gång, han är faktiskt ganska söt.
En 2:a i guldglittrigt mossgummi och lite guldstickles runt kanterna då jag misstänker att gossen är deras lilla guldklimp.

Morsdags- eller födelsedagskort?

Vet inte om det blir ett morsdagskort till min mamma eller ett födelsedagskort till ngn annan, så en text i rosa ska läggas till. 
Jag är med i en fb-grupp som heter utmaning i en vecka och denna vecka var första veckan det hölls en utmaning, jag vill ju gärna göra 1-2 kort/vecka för att hålla schemat jag gjort så denna grupp passar mig bra. Jag är för långsam för att hinna med 1 kort om dagen eller så.
V. 18's utmaning var rosa, kort och gott, man fick bara använda sig av rosa i alla dess nyanser, en rolig men lurig utmaning. Så här ser kortet ut utan text:
Oj, råkade klicka på publicera fast jag inte var färdig, får se vad som händer.
Rosa cs, sedan 3 olika rosa mönsterpapper, stämplade blomman med pocket raspberry distressdyna, samt färgade in kakservetten med samma dyna.
Några rosa blingstenar och bäst av allt, fjärilar utstansade ur spillpapper, är så glad i denna stans/punch från Martha Stewart. 
Jag skulle egentligen köpa den från en svensk butik, vill gynna dom så vi inte blir av med alla. Men så hamnade jag på en norsk sida när jag letade vilka som hade den hemma och jag trodde knappt det var sant, men en stämpel jag letat efter länge, länge fanns i den butiken, stämpeln finns inte längre att få tag på, om man inte hittar den begagnat men det har inte jag lyckats med.
Så jag köpte stansen, stämpeln och ett Maja design 6x6 block för under 400:- och när jag fick hem det så satte jag köpstopp på mig själv (scrapgrejer), så vi får se hur länge jag klarar mig...
Jag var och hämtade en 3-pack washitejp jag köpte (innan köpstoppet) av en tjej i närheten idag och fick med lite bonusgrejer, sånt är alltid uppskattat, tack Veronica!
Nä, nu ska jag gå till kaninerna och ge dom kvällsmat och packa ihop lite hinder jag sålt som ska levereras till Skåne i morgon.
För egna anteckningar så tog jag bort bandaget (heter det nog inte) över operations såren idag, nu ska det tejpas i 3 månader. Såren ser fina ut men det i armhålan är rätt svullet.
Ha det gott!Lillen fyller år idag!!!

Jag har två äldre bröder och den yngre av dom fyller år idag.
Han håller på att renovera en veteranbil så jag tyckte den här stämpeln passade bra, det är ju så svårt med kort till killar/gubbar/män...
Ett väldigt enkelt kort, som jag velade fram och tillbaka angående om jag skulle skriva ngt på framsidan eller ej.
Mönsterpapper från Maja Design, jag älskar deras papper, försöker köpa alla 6x6 block som kommer ut.


Victor med k...

Att jag lyckas...
På scrapträffen jag var på i början av april så påbörjade jag ett kort till brorsans yngsta barnbarn.
En hÄngel med en lastbil passar väl en 1-åring i en motortokig familj?!
Mönsterpapperet har jag köpt på Ge-Kås, barn brukar ju tycka om färger så jag tyckte det passade. Jag hann/orkade inte göra färdigt kortet på träffen men hemma så stansade jag ut namnet Victor (var så säker på stavningen att jag inte brydde mig om att kolla upp det) och klippte ut 1:an i glittrigt mossgummi. Kortet har varit färdigt ett tag nu och den 11 april så skriver victors mormor att Viktor fått sitt namn (dom hade namngivning den 10:de). Viktor med k, vad gör jag nu?
Jag testade att pilla bort C:et, men icke!
Jag testade att bara sätta ett l ihop med c:et för att bygga ett k, men det funkade inte alls, så jag klippte ut en ruta i samma mossgummi som 1:an och klistrade k:et på den, det funkade faktiskt riktigt bra. Lite vita högdagrar på bokstäverna sedan fick kortet vara klart.
Stackars denna familj, två missar på deras kort, detta och Malins där jag skar sönder luftballongen... Men jag är ändå nöjd med "räddningarna".


Rosa, rosa och lite mer rosa, överraskningspaket mm

I går var jag på sårkontroll och omläggning, det ska vara täck ett tag till, på söndag får jag ta bort det och bara köra med tejp i 3 månader så nu är det bara att invänta läkarens utlåtande om tumören, hoppas det inte dröjer allt för länge.

Jag var på jobbet en sväng och hälsade på idag, men det är lite för tidigt att börja jobba känner jag. Men blev sugen på att baka ngt att bjuda på, får se om jag ids i morgon, tänkte i så fall göra en morotskaka i rulltårtsutförande, såg ett recept på fb.

När jag kom hem från jobbet så hade posten varit här med ett paket till mig.
Inget jag beställt, det var en gåva.
Ett gäng med papper, en påse med charms och jordens sötaste pistiller. Jag tänkte inte på att fota, skyndade mig upp i scrapperiet och sorterade in grejerna, jag blev så överraskad, glatt överraskad! Tack Jessica!!!

Jag är med i en fb-gruppen som har veckoutmaning i scrap. Den här veckan ska man scrappa i rosa, enbart rosa. Jag tror jag ska testa att hänga på utmaningen, plockade fram en bunt papper som det bara var rosa på, ska bli spännande att se om jag får ihop något!

RSS 2.0