Bröllopskort till kusinen

Min ena kusin gifte sig i somras, men jag glömde ta kort på kortet, men nu har jag fått kort skickat till mig.
(null)
Magnolias brudpar och nyckelpiga. Grodan är nog en Magnolia (den blivande frun tycker om grodor). Diesen till bubblorna bakom grodan är också Magnolia, jättefin och användbar känns det som.
Fjärilarna från en Martha Stewart stans är också såå användbara.

Enkel insida 
(null)
Tro, hopp & kärleksstämpeln är från Vilda (eller Stämpelboden). Hjärtestämpeln från Magnolia och den lilla runda från asamia.

Det var så roligt för min kusin hade en liknande hatt på bröllopet.Årets sista julkort

Eftersom vi inte firar jul på julafton i år så kunde jag göra färdigt julkortet till mamma som kommer på juldagen.
Peter passade på att tvätta bilarna eftersom det var varmt ute (7-8 grader), lite konstig julafton...
(null)
hÄnglastämplarna är ju så fina och dom lite äldre är helt underbara!
Diesen är Magnolia förutom rektanglarna med stiched kant, dom är från Gummiapan.
Papper från Maja Desigt, tyckte den passade som tapet.
Textstämpeln har jag nog inte koll på vad det är för märke, inte just nu i alla fall.

Nu då julkorten är färdiga så blir det till att ställa om till födelsedagskort.
Först på året fyller kompis Daniel år, sedan måste jag få färdigt bonusdotterns kort, henne ska vi fira lite efter nyår, fast hon fyllde år dagen före julafton. Hennes kort blir också en  hÄngla, en nyinköpt (trots mitt köpstopp, förstår nog inte hur det funkar med köpstopp...).

Näst sista julkortet

I fredags efter jobbet gjorde jag ett snabbkort, igen.
Börjar vänja mig vid det...
Jag städade undan lite, jag menar verkligen LITE, i alla fall så såg jag några grejer jag köpte för säkert 1 år sedan som jag inte använt. Bestämde mig för att testa dom.
(null)
Så här blev kortet. En embossingfolder gjorde fina björkar, sedan var det bara att stämpla rådjuret, fågeln och några stjärnor (som inte syns).
Detta kort fick våra vänner som är stora djurvänner!

(När jag skriver detta är det fredagkväll) Phu, nu är det bara kortet till mamma kvar... har tänkt använda lite Magnoliadies från ett Doohickey clubkit. Får se hur det går. Hon kommer på måndag och då hoppas jag att kortet är klart.

Suck!

Jag som hatar att vara sen eller ute i sista sekund. Jag gör inget annat än att vara sen nu.
Jag var lite inne på att bonusdottern med sambo skulle få julkortet när vi ses och firar jul och födelsedag några dagar efter nyår. Men så ringde dom nu och ville komma förbi en sväng innan svärsonen åker upp till Norrland.
Så jag skuttar upp till scraprummet och slänger ihop ett kort som jag ändå blev nöjd med!
(null)
En underbar "lussekatt" från hÄnglar & stÄnglar.
Texterna från Rox Stamps.
Katten får föreställa deras röda kattunge, crash, stavas det så?
Han kraschade bilen för att inte köra över den övergivna kattungen.
Dom hittade aldrig ngn ägare till den så dom behöll honom och så fick han sitt namn pga olyckan.
Idag är det torsdag, men jag sätter lite fördröjning och lägger ut det på julafton.

Vi fick julfrukost på jobbet idag och en julklapp, i år blev det en väska. Typ en sportbag. Perfekt stl om man ska bort över natten eller helgen!

Idag på julafton så ska jag och maken äta lite julmat, köpt sill, köpta köttbullar osv. Så olikt oss, men eftersom vi ska fira jul "på riktigt" om en dryg vecka så valde vi att köra köpt nu och hemlagat sen.Några till julkort

Här kommer några till julkort
(null)
Köpte ett sånt fint mönsterpapper. Det var lite svårt att matcha färgerna på dom andra papperna, men det blev rätt fint ändå. Granarna är dies från Magnolia Doohickey club, dom fick lite snö på sig. Min farbror med fru får detta.
(null)
Det här kortet var jag med på en utmaning med. Det skulle vara rött och vitt plus julgrejer. Kortet skickade jag till en ungdomskompis och hennes underbara familj.
(null)
En gammal fin hÄngel fick pryda kortet till brorsans mellandotter med familj.
(null)
Såg ett så härligt kort i en Magnoliagrupp, en älg som kikade fram. Skulle härma det men tog en häst då mottagaren har stuteri. Tyvärr blev kortet inte lika bra som originalet.
(null)
Jag har aldrig gjort ett kort med bara utstansat förut. Men när jag fick tag på denna Magnoliakälke kände jag direkt att den passade brorsans äldsta dotters familj. Magnolia Doohickey fick stå för allt utom texten. Rox stamp om jag minns rätt.
(null)
Kom in i scraprummet en dag i början av julkortstillverkningen, såg denna stämpel och visste direkt att jag skulle göra ett kort till Smirres uppfödare. Det blev två likadana då jag ville skicka till våran blivande katts uppfödare också. Katten föreställer Smirre. Men den vi ska köpa ser nästan likadan ut så kortet till Åsa som hon heter får föreställa Romeo.
(null)
Klippark använder jag nästan aldrig, tycker om att stämpla och färglägga, men med tidsbrist och fina Majapapper så var det inte svårt att ändra sig. Sofia med familj får detta.
(null)
Min älskade son ska få detta kort när han kommer ner och firar jul. Testade oxide dynorna för första gången, blev inte lika effektfullt som väntat, man ska nog inte ha akvarellpapper...

(null)
Kletade och kladdade en bakgrund, stämplade och embossade Magnoliagranar. En supersöt dies med ett rådjur från Tattered Laces julkalender passade bra in. Ingela får detta, då dom har skog och rådjur precis bakom huset. Dom råkade jag skriva, Jörgen finns ju sorgligt nog inte med oss längre...
(null)
Ett liknande kort gjorde jag för något år sedan, tyckte om det enkla, stilrena så till brorsans yngsta knåpade jag ihop detta.

Nu är det bara mammas, bonusdotterns och ett kompispars kort kvar att göra... det är bara mammas kort jag har en idé om, så vi får se hur det går med dom andra korten🙄

Två lika

Julkortet till svärmor har jag skjutit på, har inte hittat rätt inspiration. Men idag kom den.
Och när jag ändå var igång blev det två, nästan likadana kort.
(null)

(null)
Hittade en Tim Holtz mask som jag haft i många år men aldrig använt.
Ett kort till svärmor i Skåne och ett till en arbetskamrat som jag har lurar in i scrapträsket!!!

Julkorten

I år har jag mest varit trött. Så knappt några kort har blivit gjorda, men nu sista veckan har det blivit ett gäng kort som är skickade och jag har sett att några kommit fram.
(null)
Moster fick detta kort, hon är rätt turkos av sig. I år blir det några kort som är likadana eller nästan i alla fall. Jag har inte hunnit med att designa en massa olika kort och inte har det blivit mycket dekorationer heller, men det blev i alla fall kort gjorda.
(null)
Min ena brorsa med fru fick detta kort, en underbart söt Magnoliastämpel, eller faktiskt 2. 
(null)
Våran kompis som flyttade från oss i Småland upp till Gävle för att träffa en tjej och flytta ner till Småland igen, tyvärr ganska långt från oss
Har fått ett till favoritmärke på stämplar... Pernilla Nilsson, jag säger då bara det!!!
Ska lägga ut fler kort en annan dag!

hÄnglar & stÄnglar

Älskar hÄnglastämplarna och den här passade så bra till min arbetskompis eftersom hon har 3 busfrön till barn. (null)
Jäklar!
All text jag hade skrivit försvann...
Orkar inte skriva igen.
Men Bobbys veterinär har ringt och meddelat att han varken hade bakterier eller cancerceller i prostatan som befarat.
Ryggen bedömde hon att han inte behöver operera i nuläget, han får klara sig på smärtstillande.
Så nu får han leva som vanligt med några små restriktioner som att inte hoppa så mkt, men vi har sedan ngt år tillbaka en trappa upp i sängen och sedan i augusti har vi ramp till bilen.
Vi får skippa hopphindrena i agilityn men annars kör vi på.
Bästa julklappen!!!

Ytterligare ett par julkort leverade

I fredags hade vi julbord med jobbet och vi i sysalen med respektive var hembjudna till en av oss på lite förfest.
Jag var sen (vilket jag hatar även om det bara var 4 min) pga att vi hade varit i Jönköping med Bobby för att ultraljuda prostatan och ta prov.
Hur som helst så när jag kom till festen så var jag först, det blev glögg, hemmagjort godis, en drink och en chocominttu. Jag som inte tycker om alkohol blev förvånad, allt var gott.
Med mig till värdinnan hade jag en bukett vita rosor och julkortet jag gjort.
(null)
Jag har blivit helt såld på Pernilla Nilssons stämplar, tyvärr får jag det inte att funka med diggisar, hon gör numera bara det, men jag hoppas hon låter ngn trycka upp stämplar!

Jag har gjort ngt jag inte brukar göra... jag gjorde tre likadana kort. Jag han inte med alla kort jag skulle göra, men så ville jag så gärna göra kort till min kusin som hört av sig (vi har inte hört av varandra på minst 35 år), till en klubbkompis och till dom vi köpt Bobby av, den sistnämnda brukar jag göra julkort till.
För att hinna med så fick jag rationalisera och göra tre likadana kort.
(null)
Magnoliahunden som får föreställa Bobby tycker jag om, det gör jag även med julhälsningen, mycket användbar och fin.

I år har julkorten blivit lite enklare än vad dom brukar bli, inte bara framsidorna, insidor och baksidor har inte fått ngn större omsorg. Jag hoppas på bättring 2018, men då vill det till att jag blir piggare och följer mitt korttillverkningsschema.

I morgon ska jag leverera kort nr 4. Och sedan får jag blogga dom jag postade i fredags, tror inte ngn av dom kikar in här ändå.

Ha det gott, nu ska jag sätta på en film att somna till.

Årets första julkort levereras...

Jag ligger efter rejält med årets julkortstillverkning.
I vanliga fall gör jag julkort med jämna mellanrum hela året, men i år har jag varit så himla trött, kanske det beror på cancerbehandlingen jag genomgick...

Men jag tänker försöka fixa ett gäng i alla fall. Om jag ska göra till alla jag vill skicka till så är det ändå bara ca 25 st, men eftersom jag är så långsam scrappare så tvivlar jag på att jag hinner det.

Årets första kort levereras i morgon, det ska till ett danskt par.
(null)
Jag var med i en 72-timmars utmaning med detta kort. Kortet skulle innehålla snö och sedan skulle man välja minst tre komponenter till från en lista.
Jag valde metall (hörnet uppe till vänster), text (god jul) och glitter (kappans muddar och krage plus på julkulorna).

Snöflingorna och julkulorna är utstansade med dies från Magnolias doohickey Clubkit vol 17. Så himla fina dies!

Måste snabbt berätta att vi ska nog skaffa en till familjemedlem.
En liten kattkille som föddes i måndagskväll. Men vi får inte träffa honom förrän i mitten av januari och före det bestämmer vi oss nog inte.

Bobbys rygg har vi inte fått ngt svar om ännu. Är så besvikna på hur det har skötts.

Nu måste jag sova, ska upp och jobba om några timmar... nädå, tar sovmorgon så jag kanske inte börjar förrän drygt 6.

RSS 2.0