Grattis älskade mamma

Jag är ju segare än sirap i år, men för några dagar sedan började jag med julkorten och det går inte snabbt. Mitt i allt ihop upptäcker jag att det snart är 1 december och då fyller ju mamma år och även om korttillverkningen går på riktigt tuff sparlåga så vill jag göra kort till henne.

Först valde jag motiv och sedan bläddrade jag i min pärm där jag har skisser och föll för en från Milo Lilja.
(null)


Texten är från Malins stämplar och dom små tagsen är en dies från Magnolias senaste Doohickey set. Usch, på tal om det... jag är inne i ett köpil igen. Köpte två Magnolia Doohickeykit på lördagen, på måndag blev det ett besök på Pysselskafferiet när vi ändå var i krokarna. Där köpte jag två block med Maja Designpapper, en vattenpensel och kanske ngt mer, minns inte.

Sedan blev det en beställning från Svenska Textstämplar som hade utförsäljning, 40%
På det kom black friday och då beställde jag lite fina stämplar från Malins stämplar.
Och till sist så var det en tjej som sålde några blomstämplar jag var sugen på att testa i min stampning pro buddy (tror den från Nellie Snellen heter så).

Gubben min tycker (med all rätt) att jag shoppar för mkt scrap i förhållande till vad jag producerar, så skärpning!!!

Julkorten jag gör i år bilringen dekorerade på insidan, bara lite där julhälsningen ska vara. På mammas Grattiskort gjorde jag enkla insidor
(null)

Jag har bara hunnit med 4 julkort så det är några kvar att pilla ihop.

Fick en trevlig hälsning igår, en jämngammal kusin hörde av sig, vi har inte träffats på säkert 35 år eller nåt. Så roligt, hoppas vi kan hålla lite kontakt framöver...

Nä, nu ska jag sätta igång en film på plattan att somna till.

Ha det gott.

Magnetröntgen och grattis

I torsdags kväll fick vi frågan om vi kunde komma ner till Helsingborg idag kl 8 och magnetröntga Bobby.
Vi tackade ja så i morse lite efter kl 5 så åkte vi söderut och kl 8 lämnade vi över kopplet till en tjej som påstod sig känna igen oss. Vi trodde hon tog fel eftersom vi aldrig varit där innan, men så sa hon att hon trodde det var genom kaninhoppningen och det var det. Kul!!!
Det skulle ta några timmar så vi åkte ner till Peters mamma med sambo, inte ofta vi ses så vi grattade henne på födelsedagen i efterskott och honom på farsdagen i efterskott.
Ett kort som jag snabbgjorde i går, gjorde två små kuvert som vi stoppade trisslotter i.
(null)

(null)
Det blev några rundor Yatzy, jag började starkt men sedan gick det utför och jag förlorade...
13.15 fick vi lösa ut Bobby, pigg och glad var han och vi drygt 7000 fattigare. Nu ska vi vänta och se vad felet är och vad som ska göras.

Nu ska jag surfa runt och kika på snygga Maine Coons. Vi har ju bestämt att köpa en renrasig denna gång. En dröm som går i uppfyllelse.

Prinsessan Lea ska döpas

Phu, hade skrivit så gott som klart blogginlägget då stängs appen och allt försvinner.

Jag har haft och har en scrapsvacka, kanske pga av att jag är så himla trött och vad tröttheten beror på vet jag inte. Kan den bero på sviterna efter cellgifterna eller av cancerrtabletterna jag tar eller att jag har nattliga kramper som är en av biverkningarna av cancertabletterna. Jag vet inte, kanske en kombo av allt... men natten till lördag var fruktansvärd, först kramp i höger ben och fot sedan slog det till i hela vänstra överbenet och jag kunde inte få bort det så jag fick lov att väcka maken som fick massera benet, men så fort jag lade mig och rörde på mig så krampade det. När jag ändå fick lov att ligga vaken och stilla så googlade jag på biverkningar och hur jag kan bli kvitt kramperna. Läste ett tips om sweppes indian tonic så det inhandlades i lördags och efter ett glas om dagen så har jag inte haft ngn kramp, peppar, peppar...

Hur som helst så hade jag köpt en stämpel medans lilla Lea fortfarande låg i magen, jag tänkte att den skulle användas på ett välkommen till världen kort. Färglade det för länge sedan men inget kort blev det, så det använde jag till dopkortet i stället.
(null)
Motivet är från Bildmålarna och bubblorna är en dies från Magnolia
Även stämpeln på insidan är från Magnolia
(null)

Vi åker inte upp till dopet eftersom vi har ca 120 mil, men jag är glad att jag fick ihop ett kort i alla fall.

Idag fick jag se en ultraljudsbild på våran nästa kisse.
Mer info kommer

RSS 2.0