30-års kort...

...eller?
Förra våren när min kompis sambo fyllde 30 då var jag inte så pigg så det blev ingen uppvaktning av honom, sedan har tiden rullat på och vi har inte hittat något datum som passar att träffas. Så när jag skulle göra ett 31-års kort till honom så gjorde jag ett 30-årskort och stämplade en rolig text på insidan.
(null)

Framsidan liftade jag från ett kort jag hittade på Pinterest.
(null)
Han tycker om traktorer, så jag hittade en traktor från Vilda Stamps som jag valde att inte färglägga. 
Några svart/vita papper, ett svart band, siffrorna 3 & 0 och en grattisstämpeln från Jane Desigt var den enda som behövdes.
Sen är det ju sorgligt att jag inte lyckas sätta texten rakt någon gång. Men i det stora hela så blev jag nöjd, alltid svårt att göra kort till män.

Om allt har gått som planerat så var vi och hämtade en vovve på drygt 1 år i torsdags.
(null)
Så lik våran Bobby, men den här gossen heter Valle.

Mer om hur det gick till skriver jag när allt är klart.

Påskkort till några få

Jag brukar inte göra många Påskkort, mamma, våra barn och två kompisar brukar få varsitt kort, men i år blir det bara mamma och en av kompisarna som brukar få plus ett kort till en vän som har det jobbigt nu (cancer hos en nära släkting).

(null)
Det första kortet är postat till min barndomsvän.

(null)
Nästa kort är till en familj som vi träffar alldeles för sällan.

(null)
Sista kortet får min mamma. Jag har haft den här stämpeln länge men aldrig använt den men nu blev det två påskkort och ett julkort med den stämpeln, jag tycker den är jättesöt.



Kombinerat födelsedagskort & påskhälsning

Mina ambitioner är rätt höga när det gäller korttillverkningen, men tyvärr så hinner/orkar jag inte riktigt nå hela vägen.
I slutet av mars fyller en brorsdotter år och strax efter fyller hennes sambo år och i år är det ju dessutom påsk så kortet blev ett grattiskort till dom båda med en liten påskhälsning. Så istället för 2-3 kort blev det 1...
(null)
Supersöta hÄnglar och papper från Maja Design, mer behövs inte.
Jag är ett stort fan av både hÄnglar och Maja Design...

Tyvärr glömde jag bort att skicka kortet i tid så hon får det 1-2 dagar för sent. 

Grattis plastsvärfar

Peters far är inte i livet längre, men hans mamma har hittat en ny gubbe, eller begagnad och idag är hans födelsedag. Vi åker inte ner nu, det är ett par darthelger på raken nu och till påsk ska vi fixa en påsköverraskning, så vi får hoppa över att träffas nu. Han får bara ett kort för tillfället.
(null)
Han har en retsam humor så han får ett kort i hans stil. På insidan har jag stämplat en text där det står:
Inte gammal, bara född för tidigt.

Vi har bestämt att försöka sälja alla akvarium.
Känns tråkigt, men vi vill lägga tiden på dom andra djuren.
(null)
Kommer sakna saltvattenskaren...

Victoriadagen

Glömde visst blogga i måndags. Vickan både fyllde år och hade namnsdag så hon fick ett chokladkort av mig.
Det var faktiskt så att jag hade gjort detta innan, så jag behövde bara dekorera lite, passade på att använda mina nya dies från Gummiapan
(null)
Papperet har jag köpt på Ge-Kås, den lilla rosetten knöt hag med hjälp av en manick jag köpt gör rätt länge sedan, tyvärr limmade jag fast rosetten för högt...
Grattisstämpeln är från Slöjddetaljer.
Mottagaren blev glad och nöjd.

I lördags var våran Dartklubb (Nissan Dart Club) arrangörer för en serietävling. Jag stod i köket och kiosken. Nissan DC vann med 15-5. Gästande lag stannade kvar så vi kunde spela en eftercup, då kunde jag vara med. Det gick inte så bra resultatmässigt, men spelmässigt helt ok, kul var det.
(null)
Bild från uppvärmningen. Nissan DC i snyggaste tröjorna!

Vikt och hälsa...
Lite ner i vikt, men har haft lite kramper men har varit hyfsat pigg.

Åt lite kolhydrater i lördags på tävlingen, chili con carne stod på menyn, jag tog bara lite chili, inget ris och bröd, men en hög med sallad. Petade inte bort bönorna.
För Peter rasar bara vikten, han är jättenöjd över både det och att han slipper halsbrännan!




Marre fyller år idag

Grattis tjejen!
Rosa & lila tycker hon om, någon stämpel som passade henne hittade jag inte så det fick bli en fjäril, funkar alltid.

(null)
Finns inte så mycket att skriva om kortet...

I söndags då jag vägde mig så hade jag gått upp 7hg. Kan det ha berott på att vi åt frukost hos goda vänner, vi höll oss till lågkolhydratsgrejerna, men jag tog en melonbit och lite juice men tyvärr åt man mer än vanligt...
På kvällen gjorde vi i ordning grönsaker, ost och hemmagjord dippsås, det blev nog för mycket av det goda helt enkelt. Tjuvvägde mig i morse och då hade jag gått ner 5 hg. Men då har man lärt sig att det inte funkade att äta så. 
Kramp i natt, lite i går natt, vet inte varför, har ju klarat mig ett tag utan.

Nu ska vi snart äta fetaostlax, zucchini och en sallad, sedan blir det bort på klubben och spela dart ett par timmar, är tyvärr i en svacka men hoppas humöret inte sviktar för då tycker jag inte ens det är roligt att spela.

Nu har vi haft Ice i en vecka.
Vovven Bobby är inte nöjd men med dom andra kissarna går det ganska bra. Smirre och han leker mycket, Lotta bryr sig inte så mycket, Troll tycker att alla katter är lite läskiga och Tuffla är lite småtjurig.
(null)
Ice den 2/3-18

(null)
Bus med Smirre.



RSS 2.0