Trött, idétorka men ett kort blev det

I lördags fyllde en arbetskamrat till mig år, hon ingår i mitt team så jag tänkte göra ett kort till henne men jag jobbar fortfarande sjukt mycket även om jag drog ner på min övertid några timmar så jag är ganska trött när jag är hemma. Trots att jag beställt ren lycka nr 4 från hÄnglar & wings och dies, embossingfolder och stencil från Rox Stamps så fick jag ingen inspiration, satt i över en timma innan jag beslöt att inte använda något målat motiv som jag tänkt från början.

Hoppas hon inte blir för besviken för att hon får ett enkelt kort, men alternativet hade varit inget...
(null)
Embossingfolder och stencil från Nellie Snellen som jag beställde från Rox Stamps.
Färgade in med Distress Oxidedynor med en sminkborstar köpt på Dollar Store. 
Grattisdiesen med skugga beställde jag samtidigt från Rox. Det roliga var att det jag skulle beställa, cirkeldies med droppar, det var det enda jag inte använde. Det jag använde var spontanköp...

Jag är glad att jag hittat några lodräta dies, det har jag saknat.


Midsommarfirandet

Pga av Corona så blev midsommarfirandet inställd i byn där vi bor och det möjliggjorde att vi kunde åka iväg med husbilen redan på torsdagkväll. Min man är ordförande i samhällsföreningen så han brukar alltid vara upptagen med arrangemanget på midsommarafton,så vi brukar vara fast här hemma. Men igår fick vi chansen att åka i väg. Vi fixade djurvakt åt alla utom hundarna, jag slutade tidigare än vanligt, åkte hem och bakade fröknäcke och gjorde en zucchinisallad, packade hundgrejer och mat. När peter kom hem virrade vi på och packade klart, kändes som vi aldrig skulle komma oss iväg. Iväg kom vi och som tur var så fanns det plats kvar på Ställplatser Peter hade sett ut. Vi fick en bra hörntomt så vi kunde sätta upp vår nyinköpta inhägnad till hundarna.

(null)
I onsdags så skulle vi åka till granngården och köpa ett elfårnät att ha som staket till hundarna när vi är ute med husbilen, men så hade vår butik slut så vi fick åka några mil till innan vi fick tag på det. Nätet syns bakom Bobby. Vi är nöjda med det, nu ska det bara kapas ner till en lagom längd. Det är 50 meter och så stort har man sällan möjlighet att sätta upp.

På torsdagkvällen grillade vi korv, vädret var toppenbra och vi bara njöt av livet.
(null)
Några 100 meter genom skog och mark så var man nere vid sjön, skönt att kunna svalka hundarna.

Midsommarafton startade vi med hundpromenad och sedan  hotellfrukost (bacon, äggröra, brie, grönsaker och melon). Vi har inte haft "tid" att fixa i ordning allt till husbilen, den mesta tid vi lagt på den är sånt som haft med motor och värmesystem att göra, så bordet vi hade med var ett gammalt bord vi hade på kaninhoppningstiden, med heltäckningsmatta på - undrar vad grannarna tänkte, hahahaha. Resten av dagen slappade vi, spelade dart (hade med våran portabla tavla) och umgicks med vovvarna. På kvällen grillade vi kött. 

Midsommardagens frukost blev lite annorlunda, när jag stekte bacon på midsommarafton så gick brandvarnaren igång så jag skippade det på midsommardagen. Det blev kokta ägg, ost och skinkrullar, grönsaker, fröknäcke och melonstavar. Även denna dag slappade vi, promenerade i dom fina omgivningarna och bara njöt av livet, när vi var nöjda så packade vi ihop och drog oss hemåt.

Resten av helgen gick åt till att storstädade husbilen, tvättade mattan och fixade i ordning lite.
På söndagkväll så vann vi en auktion på Tradera, så nu har vi en jättefin klocka som matchar till husbilens retrotema.
(null)

Jag budade för ett tag sen hem en lampa också. 
(null)
Även mattan har jag köpt på tradera 
(null)

Kylskåpet är ganska fult så jag fick tag på en retrotapet som jag tänkt tapetsera kylen med, har bara inte vågat ännu. Men visst är den läcker!?
(null)
Våran Häxa (husbilen kallas så, hennes registreringsnummer får en att associera till Häxa) inreder vi i orange, grönt och brunt. 

Än är det lite småfix kvar, idag har vi renoverat aluminiumbordet, dragit nytt gummisnöre i det. Det är ett sånt man rullar ihop bordsskivan. Jag hade velat ha retromöbler, men det ska ju vara praktiskt och bekvämt också, så jag får se lite mellan fingrarna.

Nä, nu ska jag ner o fixa hundarnas kvällsmat och ta in tvätten.

RSS 2.0