Liftat kort

Hittade ett kort på Pinterest som jag liftade keepsakesbymelissa. Jag är kroniskt sent ute så kortet kan nog bli en dag sent. Jag har dessutom missat några födelsedagar i höst, dels min kompis man som fyller i september men även min moster och våran kompis. Dom två sistnämnda fyller år samma dag och där tänkte jag fel. Min bror som ska få detta kort fyller år i dag och jag tänkte att han var först ut i oktober, tätt följd av moster och kompisen... men det var ju tvärt om...

Kaffetemat på kortet kommer sig av att han har köpt sig en (i mina ögon) megakaffemaskin, så nu när vi var uppe och hälsade på så drack jag 1-2 koppar varje dag för det var så lyxigt med ångspunnen mjölk. Jag dricker knappt så mkt på en månad i vanliga fall, min man som dricker MYCKET kaffe blev så klart sugen på en kaffemaskin, trots att vi har både perkulator, kaffekvarn så han maler bönor plus en senseo. Hade det gått ha grädde istället för mjölk så hade jag nog varit mer lättövertalad, men eftersom vi LCHF:ar så är inte mjölk bra så tillsvidare är jag motståndare.

(null)
Här är då kortet. Finns inte så mycket att skriva om mer än att jag är så dålig på att klippa < på vimplarna så jag tog en dies o fixade dom med den. Vimpel 1 & 3 är gjorda av papper från Maja design, resten vet jag inte märke på.

Jag fotade inte ens insidan men där skrev jag att han skulle köpa sig en elwishp så kommer en swish. Han hade köpt sig en elvisp, men han tyckte verkligen inte om den så jag fick den av honom, dessutom fick jag deras Airfryer, en Philips Xxl, den tyckte dom inte heller om, jag föreslog att jag kunde låna den fram till jul när vi ses nästa gång. Jag tänkte att då har dom hunnit sakna den, men han hävdade 3-metersreglen, 3 meter utanför dörren så kommer den inte in igen så nu är vi med airfryer, har bara hunnit testa den 1 gång och då körde vi bara kycklingfilé och det blev bra.

Nä, nu ska jag som vanligt slappa lite innan det är dags att gå ut med vovvarna, idag när jag skriver detta är det fredag, sätter inlägget på timer (kommer inte ihåg vad det heter) så det visas på måndag när det är min brors födelsedag.

RSS 2.0