Hann med ett snabbkort

Min tid räcker inte till, men ett kort till A på jobbet som fyller år idag ville jag absolut göra. Det fick bli ett snabbkort.
(null)

(null)
Tog en geleplatta och färgade in med mina två nyaste oxidedynor. Stämplade trädet från Bildmålarna och stansade ut en grattistext. Glittrade till löven och texten men det syns inte.

Fick ett gäng söta stämplar av en kompis när jag fyllde år, stämplade med samma färg som på utsidan. Ett par textstämplar - klart.



Min svärmor fyller år idag

Ett kort till svärmor har det blivit. Jag köpte såna mallar man kan ha i stämpelverktyget som gör att motivet återkommer med jämna mellanrum, minns inte vad det heter, men smidiga är dom.

Ett enkelt kort i lite höstliga färger blev det.
(null)
Stämplar från Card-io, grattis och fjärilar utstansat i glittrigt mossgummi.



Anna 16 år

I går fyllde vårat "barnbarn" 16 år. Vi har inte känt henne så länge. En vietnamesisk tjej har typ adopterat mig som mamma så vi blev med barnbarn för kanske 1 1/2 år sedan.

Jag hade fått stränga order om att inte köpa någon present och inga pengar el presentkort skulle vi heller få ge. Men dom älskar ett fröknäcke som jag brukar göra så jag bakade en plåt och gav henne.
Jag köpte linfrön, sesamfrön, pumpakärnor, solrosfrön, flingsalt & vallmofrön. Slog in det och det blev en ganska tung present.
(null)
Det roliga var att jag hade lila som tema utan att veta att det är hennes favoritfärg.

(null)
Anna har precis börjat på estetiska linjen, hon är jätteduktig på att måla så valet av stämpel föll på denna söta Magnoliastämpeln. Papper från ett Maja designblock (mina favvopapper). Stansade ut Grattis och Anna. 

En ny kortvikning

Hittade en ny kortvikning på Pinterest som jag testade när jag skulle göra ett kort till en säsongsanställd som gjorde sin sista dag i måndags.
(null)

(null)
Jag hade lite bråttom när jag gjorde kortet, myser nu i efterhand att jag skulle stämplat eller gjort ngt mer, det blev så mkt vitt när kortet var ihopvikt. Dessutom brukar jag smutsa kanterna så det borde jag ha gjort på etiketten på framsidan.

Men annars var det ett lätt och roligt kort att göra så det blir nog fler av den sorten.


Samma dag hade min extradotter sin dag, vet inte vad jag ska kalla henne, det är en som har tagit oss till sig som sina föräldrar...  eftersom det är en extradag så blev det bara en påse fröknäcke och en snabbgjord tag.
(null)
Fröknäcket uppskattas även av hennes dotter så jag bakar det då och då till dom.

Även om jag scrappar alldeles för sällan så shoppar jag desto mindre sällan...
Shit vad det är mkt jag villhöver. Nya distressfärgen speckled egg jagade jag som en tok länge, länge men till slut så fick jag tag på den, la beställningen på lunchen på jobbet, stressade och beställde fel Maja designblock. Så säger min älskade gubbe, då är det väl bara att beställa rätt block. Så när jag hittade den nyaste distressfärgen och dom hade majablocket jag ville ha så blev det shopping igen och när Roxstamps erbjuder 10% om man la en beställning som kunde skickas ut med aktuellt clubkit så blev det lite köpt där med.
Jag hoppas allt lugnar ner sig snart så jag får ro att sätta Mig i scraprummet.

RSS 2.0