Bästis på avstånd

Idag fyller min barndomskamrat år och hennes kort går i mörkblått och rosa.
(null)
Supersöt hÄngla, fina Majapapper och lite dies, tada så är ett kort fixat. En liten sanning med modifikation, tejp, lim, färg, kortstomme mm behövs också och tid, åtminstone jag som är så extremt långsam scrappare behöver tid, tid i massor för att göra ett kort klart.

Dies från Spellbinder, Sizzix och Roxstamps. 

Grattis vännen, längtar tills vi ses.

Då var det Smillas tur att fylla år.

Som jag skrev i onsdags så gjorde jag likadana kort till dom tre tjejer jag skickar kort till i februari. Dom här tre tjejerna känner inte varandra och dom är från 7 år och upp till 53 år, men jag tycker stämpeln funkar till alla.

Smilla tycker om rosa så jag valde rosa och ljusblått till henne.
(null)
En hÄngla med ett hjärta, sedan skrev jag att diesen var från Sizzix, men det är ju Spellbinders. Förutom grattishjärtat det är från Roxstamps. Jag brukar vilja göra mönsterpapperet lite mindre än kortstommen då jag tycker det är fint när den syns, men här ville jag både ha kvar you are a star, gympadojorna mm så jag kapade bort ytterst lite.

Då var det bara kvar det sista kortet som jag gjorde i denna tappning, men det kommer inte förrän den 23 februari. Just nu kom jag på att det kanske inte var så smart att avslöja att jag gjorde tre lika till tre februaritjejer... nu vet dom ju vad som komma skall, men å andra sidan så tror jag ingen av dom kollar på bloggen.

Grattis Sofia

Idag fyller Sofia år. Ett kort blev gjort och skickat, hoppas det kom fram. Hon bor ju uppe i Norrland och där har dom ju extrema mängder med snö.

Jag kommer lixom inte in i något flow när jag gör kort så när jag skulle börja med kortet så tänkte jag att jag skulle använda samma motiv till alla tre tjejer jag ska göra kort till i februari. Tänkte dock använda olika papper och olika design... men när jag bestämt mig för upplägget på Sofias kort så bestämde jag mig för att alla tre kort får samma upplägg, bara olika färger och mönsterpapper. Trots det så har det inte gått snabbt att göra korten, jag begriper inte varför jag är så himla långsam.

Men, men... här kommer kortet till Sofia:
(null)
Mitt absoluta favoritmärke bland stämplarna är hÄnglar och ju äldre design ju bättre. Den här söta tjejen med hjärtat tänkte jag passade extra bra i februari med tanke på alla hjärtans dag.
Hon är färglagd med distresser. Mönsterpapper från min favorit, Maja Design. Alla utstansade grejer förutom hjärtat är nog från Sizzix och hjärtat...  ja, antingen från Roxstamps eller från Skapat Av....
Craftpapperet (det beige/bruna är köpt på Dollar Store, tack asamia för tipset!

Japp, detta var det första, nu kommer dom följande inläggen bli likadana kort i andra färger.

Älskade, älskade Bobby

Idag ringde dom från djursjukhuset, Bobby hade blivit sämre så dom föreslog avlivning.
Så strax innan 17.00 somnade han in, jag låg sked med honom, så som vi brukade ligga och mysa här hemma. 

Känns så overkligt, vi väntade samtal om när vi skulle få hämta honom, idag eller i morgon.
(null)
Annonsen vi svarade på lördagen den 27 november 2010. Söndag morgon 28 november 2010 åkte vi ner till Glemmingebro, det hade varit snöstorm så vägarna där nere var skottade, inte plogade. Väl framme hos Carmen & Cony så möter vi denna underbara kille som ska omplaceras då deras tik inte alls gillar honom. Vi däremot har älskat denna kille så otroligt mycket, det går liksom inte förklara, jag har haft en del hundar genom livet och har verkligen älskat dom men Bobby har varit i en helt egen division. 

Bilderna nedan är inte i någon speciell ordning. Jag är en urusel fotograf, men kärleken till denna hund är obeskrivlig. Att få förmånen att få äga en sådan hund som Bobby det är få förunnat, alla tycker väl att deras hund är speciell, men Bobby var något extra. Det kan många som träffat honom intyga. 
(null) 
(null) (null)

(null)
(null)


(null)


(null)

(null)
(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

    
Annonsen

(null)

(null)

(null)

(null)



RSS 2.0