Inte lite försenat...

Oooops. Brorsans äldsta dotters man fyller år i januari men då var vi mitt uppe i att försöka få Bobby pigg & kry så det blev inget kort till honom då. Sedan blev ett kort gjort, men inte skickat, men i måndags skickade jag det med min brevbärare så nu hoppas jag det kommit fram, tur jag har en perfekt stämpel från Vilda Stamps till såna här tillfällen.
(null)

Insidan blev inte mer dekorerad än så och utsidan är gjord efter ett kort jag hittade på Pinterest, tyvärr vet jag inte vem upphovsmänniskan är.
(null)
Embossade en bakgrund som jag färgade in med distresser. Rundade hörnen på rektanglarna, gjorde handtaget av G:et i min stora Grattisdies från Roxstamps, stansade ut lite bubblor och stämplade ett grattis med en stämpel från Vilda Stamps.

Misslyckat peek- a - boo - kort

Trettio år blir brorsans mellandotter, tänkte göra ett peek-a-bookort och det gjorde jag. Det blev inte så bra, jag gjorde en tankevurpa, gjorde gåvor stora titthål. Klantigt men ett kort blev det.

(null)
Köpte ett set med älvor, svampar och lite växter som jag blev sugen att använda, setet köpte jag på Engströms och det var från Vilda Stamps. Smetade lite oxide på ett teflonpapper och la på en mixed media plate. Sedan använde jag några stämplar från kitet och ett par Magnolior.
Blommorna på utsidan är stansade med dies av okänt märke köpta på någon fb-sida. Dom behövde jag sätta där för att dölja sidan som inte ska synas förrän man öppnar kortet, det blev ju så när jag tog för stor cirkel i öppningen. Jag tog större cirkel på grund av att motivet blev större än vad som var meningen, men jag gör inte om kortet, det får bli så här.

(null)
När man öppnar kortet glider en ny sida fram i "fönstret". Tja, nöjd blev jag inte, men eftersom jag är så långsam då jag scrappar så orkar jag inte börja om. Bättre lycka nästa gång!

Året mjukstarta med några födelsedagsbarn i januari sedan ökar det och flest har vi i april och maj. Men i år har vi så många som fyller jämt. 

Plastsvärfar fyller år

Min icke plastsvärfar gick bort för många år sedan, sedan kom plastsvärfar in i våra liv. Nu är det superlänge sedan vi träffades eftersom Corona ställer till det.

När jag såg denna Grattisdies på Roxstamps så hade jag satt köpstopp resten av året för mig själv, men jag ville ha den så för ett tag sedan så beställde jag den.
(null)
Vit slät cardstock la jag in i en embossingfolder med trämönster och sedan färgade in med distresser. Stansade ut den snygga grattisdiesen och körde den i en annan embossingfolder och färgade in den och skuggan med distresser.

Känns som denna dies kommer att vara väldigt användbar, dels till maskulina lite enklare kort, men med rätt bakgrundspapper och lite blommor eller så, så kan det bli fina kort till vem som.

40 bast

Nämen, kan det stämma???
Jag har jobbat med Vickan i en herrans massa år, hon började vicka för en som skulle vara föräldraledig men blev kvar. Då bodde hon hemma och nu fyller hon 40 år, är 4-barnsmor...

Kortet var inte menat till Vickan från början, men jag svängde och tyckte att kortet skulle få det bra hos henne.
(null)
Fjärilen är från en dies som jag inte vet märke på. Swirlen är nog en Magnolia. Texten är från Vilda Stamps. Splattarna tror jag är Nellie Snellen. Stencilen följde med en tidning.

Bröllopskort för ovanlighetens skull

Min brors mellandotter ska gifta sig idag. Det blir ett litet bröllop, Corona gör ju så att inte ens alla allra närmsta får närvara. 

Vi har skickat upp ett kort och Swishat en slant till den som fixat present.

Först tänkte jag göra ett CAS, men så blev jag sugen på att använda en av bröllopsstämplarna, det är ju inte så ofta man har chans att använda dom.
(null)
Motivstämpeln är från Scraplyckan, runda grattis från min Idol - asamia -, datumstämpeln är en sån där man vrider fram olika datum, typen kontorsstämpel, fast denna är för scrap. Diesen, Till brudparet är från RoxStamps. Jag försökte få till vinrött och grönt då det är deras favoritfärger, men har ingen aning om bröllopet kommer att gå i dessa färger. Mönsterpapper från Maja Design.

(null)
Lite mönsterpapper som blev över från framsidans papper. Ett visdomsord från ett ark med stämplar som jag tror en privatperson gjorde, hette hon Inger Andersson? Tycker om dom stämplarna. Textstämplar med finurliga och bra texter är något jag skulle vilja ha mera utav, tycker ofta jag saknar den rätta texten att stämpla på insidan.
Sedan stansade jag ut och färglade grattis, herr & fru, tror dom är från Roxstamps. Distanskram från Skapat Av och sedan en personlig stämpel med våra namn. 
Till grattiskort har jag så svårt att skriva Grattis önskar... jag kan önska glad påsk och god jul, men ett grattis har jag svårt att önska någon... vad skriver ni?

Svart & rosa är snyggt

Idag fyller Marre år, fatta vad tiden går fort. 11 år sedan tösabiten kom till världen. Marre är min ena arbetskompis äldsta dotter och än så länge uppskattar hon att få kort. Det gäller att passa på =0)
(null)
Motivstämpeln från hÄnglar & wings, som jag skrivit innan så är det favvomärket. Den rosa mattan/ramen under motivet är en dies, kanske från Wish? Jag vill egentligen stödja Svenska butiker men en gång var jag in på Wish och shoppade lite, men det är så länge sedan så jag är lite osäker på vad jag shoppade men denna kan vara där i från. Blir så glad över lodräta textdies (och textstämplar), i bland måste man bara ha lodräta texter på korten! Och vart kommer då denna grattisdies ifrån? Skulle tippa på Skapat Av, om inte så är det Roxstamps. Texten utstansad i svart, glittrig mossgummi. Det svarta mönstepapperet vet jag inte märke på. Löven och swirlarna tror jag är från Skapat Av’s silverkalender. Liten blomhörna blev det, tycker det är sååå fint, men jag får lixom inte till det.

För många år sedan kunde man prenumerera på Distresser, om jag minns rätt så prenumererade jag på penna, dyna och refill, så smidigt det var. Det skulle jag vilja göra nu också fast pennan utgått så jag hade tagit dynor, ink o oxide och ink refill. Jag har börjat köpa på mig oxiddynorna, ngn då och då. Inkdynorna har jag alla men behöver komplettera med refillerna, där saknar jag några av dom nyare. Så när jag ändå "behöver" beställa något så ser jag till att någon oxide och ngn refill får följa med. Jag har bestämt att inte köpa några fler distresspennor, jag har tyckt om dom men refillerna är nog snäppet bättre.

Jag saknar 36 av oxiderna och 24 refiller. Hm... ca 3 600kr plus dom nya färgerna x 3 då jag vill ha bägge dynorna och ink refill... shit vad mkt pengar det blir...

RSS 2.0