#348

#348… det är benämningen på en skissutmaning hos Veckans Skiss som jag hakade på. 
Jag behövde verkligen hjälp att komma igång.
Så här såg Annzo’s skiss ut, den ser jag som en LO (layout)
(null)
Och så här blev kortet som jag gjorde till Maria
(null)
Bakgrundspapper från Maja Design, dom smala stripparna är det som blev över från bakgrundspapperet, det är dubbelsidigt så baksidan har ett annat mönster.
Använde en dies (av okänt märke då jag köpt den av en tjej på fb) och skar ut det runda papperet, stämplade runt kanten med lite olika stämplar som jag färgat in med Distress ink, flamingo kitsch.
Stämpelmotivet är en gammal hÄngla och den lodräta grattisdiesen med skugga är ,om jag minns rätt, en dies från Skapat Av’s adventskalender. Vill ni veta med säkerhet, hör av er så kollar jag upp det. Diesen som jag använt till panelerna eller vad jag nu ska kalla dom är också av okänt märke, också köpta på fb. Några halva glaspärlor i hörnen fick det också bli. Hade velat ha med en till utstansad grej men den är i årets adventskalender och den vill man ju inte visa i förskott. Så den får jag använda på ngt annat kort.

Idag (skriver som ofta inlägget i förväg och publicerar det på dagen jag tror kortet landar hos mottagaren) så ska jag iväg på sista träffen på valpkursen. När jag kommer hem ska vi till Jönköping, Peter ska äntligen få sig en kaffemaskin…

Just nu rullar pengarna, jag har köpt galet mycket scrapgrejer, främst adventskalendrar. Men jag har så mkt övertid som jag aldrig hinner plocka ut så får ta det i pengar och just nu var jag sugen på att slösa lite…

Ute i tid denna gång

Wilmers kort var jag faktiskt ute i tid med att få färdigt. Det enda jag var sen med var fotograferingen. 
(null)
Man kan ju inte annat än att vara svag för hÄnglar. Trots det så har jag bestämt mig (hur länge det nu varar) för att inte köpa fler kit, jag ska istället köpa bara dom jag verkligen vill ha. Alla är verkligen jättefina men jag gör för få kort för att "behöva" alla… oj, hur tänkte jag här…

Ja,ja. Ett kort inspirerat av halloween trots att vi har passerat det. Att sätta det runda grattiset halvt bakom har jag liftat från min scrapidol asamia. Grattistexten köpte jag från Jessink samtidigt som jag beställde adventskalendern. När jag fick hem kalendern då öppnade jag lucka 1 direkt, ville se stuket. Ska bli kul att använda, inte vad jag brukar använda så det blir spännande!

I år blev det (än så länge) 3 kalendrar.      Jessink (stämplar), Rox Stamps (textdies) och art by Marlene (mixed media, stämplar, stenciler mm). 
Ångrar lite (läs mycket) att jag inte beställde Skapat av kalendrarna oxå. Men jag hade tänkt köpa en från Gummiapan men glömde bort… 


Ett enkelt kort

Det är ju en på jobbet som "adopterat" mig som mamma och idag fyller hennes man år. Han tycker om blått så det fick bli ett kort i blått.
Bildkvaliteten blev inte bra, men jag blev bekväm och struntade i att ta ny bild.
(null)
Köpte en stencil i en fb-grupp, färgade in med några olika blå distresser, stansade ut ett blått grattis, stämplade resten av texten med blå dyna, på med några ljusblå rhinestone så var utsidan klar.
Insidan färgade jag bara in hörnorna med distresser och samma stencil, stämplade en passande text och hälsningen från oss. Råkade kludda lite men det gick att rädda med ytterligare en text.
I övermorgon är vi hembjudna till dom på hot pot. Det är inget vi ätit innan, men det är om jag förstått det rätt, en varm buljong som står på bordet, sedan doppar man råa räkor, kött, bläckfisk mm, så alla gör sin egen mat typ. Det är alltid spännande att testa ny mat.

RSS 2.0