I tid…

I tid var det länge sedan jag var känns det som men det här kortet snabbgjorde jag i måndags då jag var ledig. En FB-grupp jag är med i hade som utmaning att man skulle ha med antingen en döskalle eller pumpa. Nu när jag skriver inlägget så vet jag inte om jag ska vara med i utmaningen, tyckte kortet blev lite så där… klantade mig när jag målade motivet.

(null)
Motivet är en äldre hÄngel, texterna är från Jane design. Det är inte så ofta jag gör halloweenkort, vi själva "firar" inte det, men Oliver fyller år i dessa tider och nu hittade jag inget annat bra motiv så då fick det bli ett halloweeninspirerat kort. Pumpapapperet hittade jag i mappvagnen med 12" papper, numera köper jag nästan bara 6"- block så dom stora papperna glömmer jag ofta bort…

Eftersom jag klantade mig och började måla masken/mössan innan ansiktet torkat så flöt det ut, men jag är inte den som gör om gör rätt så jag låtsas som han är smutsig så jag smutsade ner kinder och händer oxå.

Jag målade med Distress ink refill, men inte med den nya lila, den har jag inte hunnit beställa, måste fixa det. 
Har även bestämt att jag ska sluta köpa hÄnglars kit - Ren Lycka. Kommer köpa mer lösa stämplar från dom. Det är inte så att jag inte varit nöjd med kiten, men jag hade inte köpt alla stämplar om inte kiten funnits så jag ska välja vilka jag ska köpa framöver.



Min moster…

Hon har en helt underbar stil i sitt hem.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

För några år sedan gick hennes älskade katter bort och hon fann tröst i att restaurera gamla ledsna gunghästar.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi träffas så sällan, men lika trevligt varje gång.
mosters blogg

Moster fyllde 70 år

Och jag har glömt blogga kortet jag snabbgjorde.
Eftersom mitt scraprum är på ovanvåningen och valpen inte ska gå i trappan i onödan så blir det aldrig att jag sitter med korttillverkningen. Inspirationen går på sparlåga men mosters kort hade jag tänkt ut innan, men jag drog på att göra det och när jag väl skulle sätta igång så kom jag inte ihåg vad jag hade tänkt göra för kort. Det slutade med att det fick bli ett snabbgjort kort.

(null)
En dalahästdies och en grattisdies plus lite cardstock… inte riktigt vad jag tänkt, men det blev inte så tokigt ändå. Vi tycker om dalahästar, kan liksom inte bli fel. Moster har haft lite terapi med att restaurera gamla gunghästar.
(null)
Här är två av hennes projekt.
Det är så länge sedan jag träffade henne, vi är ju bara upp 1 gång/år och under coronan har vi inte setts, men nu ska jag äntligen få träffa henne.

Vi är på vår årliga norrlandsresa och igår hade vi tur, det kom snö.
(null)

(null)

(null)
Och jag har fått umgås med mina barndomskamrater och svägerskan (fotade så hon kom inte med på bild). 
(null)
Min mamma med alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn träffades och åt grillbuffe.

Hundarna har träffat alla "hundsläktingar", vi har totalt 7 st och det var bara gamla tibben Tindra som inte riktigt trivdes.
(null)

(null)
Lite snöbollskrig med brorsans barnbarn har jag hunnit med också.

Just nu känner jag att jag skulle så gärna vilja flytta "hem" NU, men jag älskar och brinner för mitt jobb så jag blir nog kvar i Småland ett tag till…

Nä, nu ska jag göra mig i ordning, ska åka och hälsa på min son, hemma hos sig. Vi har träffats hela tiden, men inte varit hem något till honom.



RSS 2.0