På dopdagen…

Idag döptes familjens senaste tillskott. Det är min yngsta brorsdotters son som hade huvudrollen idag.

Jag har inte fått upp alla möbler ännu, vi flyttade ju norrut för två månader sedan och det strulade med flyttfirman så en del grejer blev kvar nere i Småland, bl.a min köpmansdisk och mina arkivvagnar, så jag har inte kunnat packa upp och fixa till i scraprummet än. Pga det så hade jag inte tänkt göra något dopkort och vi skulle ändå vara med på en gemensam doppresent men det blev ändrade planer och jag var ledig i fredags så jag tog hjälp av maken att leta reda på bl.a Big Shoten så ett kort blev det.

(null)
Jag beställde nyligen nyaste (och näst nyaste) distressfärgen och passade då på att beställa hem Maja Designs "Everyday life" och dom papperna kom till användning direkt.
Det utstansade är från Magnolia Doohickey club vol.1, utstansade i akvarellpapper och infärgade med Oxidedynor.
Foambokstäverna är från ett block jag köpte på Panduro för så länge sedan att det självhäftande hade torkat så fick limma dit dom.
(null)
Texten hittade jag på nätet för länge sedan men hade kvar den på ett papper så jag skrev in den i datorn och skrev ut den på ett lite kraftigare papper. Stansade ut och inkade kanterna. Tyvärr fick jag inte riktigt till själva vridmekanismen på kortet, det krånglar lite vid stängning, man får hjälpa till lite men, men så kan det bli…

Jag som nästan aldrig är sjuk, tror inte jag varit sjuk o hemma från jobbet sen jag gick på behandling mot cancern för ca 6 år sedan. Nu sedan jag flyttat upp har jag varit sjuk i två omgångar, men lyckats pricka in lediga dagar, så tyvärr kunde jag inte närvara på dopet. I fredags när jag gjorde kortet tyckte jag att jag kände mig bättre men igår natt blev jag jätteförkyld och halsen började krångla så jag fick helt enkelt bli hemma och missa dopet.

Men bästa svägerskan (Albins mormor) fotar mycket och bra så jag lär få bilder på lillprinsens dop.

RSS 2.0