Sista kortet innan flytt

Idag fyller svärmors sambo år. Kortet till honom får bli sista kortet innan flytt även om det är kvar 7 veckor på dagen innan flyttlasset går. Jag känner att jag måste packa så jag får göra färdigt och städa ur det rummet plus dom två små rummen där inne.

(null)
Texten som var i en av adventskalendrarna passade så himla bra till honom och stämpeln från Stämpelboden/Vilda Stamps tycker jag om. Tror jag använt den till honom en gång innan.
I går packade jag ner skrymmande grejer, moppebyråer, en förvaringssnurra m.m
Idag ska jag gå på papper, stämplar och dies.
Hoppas jag rymmer allt. Shit vad jag har grejer.

Grattis Marre

Idag fyller Mariell år och eftersom hon älskar att åka slalom fick det bli en hÄngla med skidor. 
(null)
Färglagt i hennes nuvarande favoritfärger, lila & grönt. Stansade ut lite blommor, har hunnit packa ner alla köpeblommor.

Grattis… är inte så säker på vilket märke det är på diesen. Vill någon veta så tar jag reda på det.

Jag har egentligen minst 15 kort jag skulle vilja hinna och orka med innan flytten. Men jag kommer inte att få ihop det. Helst skulle jag vilja packa ner scraprummet nu, men det får vänta lite till så kanske jag hinner med några av korten i alla fall.

Idag är Peter och tävlar i Dart, efter det blir det långpromenad med hundarna. Jag ska sätta mig någon timme i Scraprummet, packa finporslinet som ska med upp och bli vardagsporslin.
Sedan avslutar vi med att kolla hockey på TV.

I morgon blir det att bära ner sista möbeln som ska på tippen, en bäddsoffa som katterna misshandlat så inget att sälja. Sedan ska ena förrådet tömmas på allt utom kyl och frys. 



RSS 2.0