Det rullar på…

Det är en ynnest att ha så många som betyder något för en. Jag är dålig på att höra av mig till dom men försöker i alla fall göra kort till dom även om jag inte alltid lyckas…

Idag fyller vår käre svärson år, förut bodde vi 5-7 minuter med bil bort, nu bor vi 13 timmar bort så vi kommer inte att ses nu, men ett kort och ett bidrag till presenten blev det.
(null)
Katten från Tim Holtz ville jag använda, dom har ett gäng katter så därav temat. Pumporna är dies från Gummiapan som är färglagda med Distress ink. Ballongerna vet jag inte märket på, kan det vara Tattered lace? Ser lite så ut. Använde lite Moderatblått, då det är partiet han engagerar sig i. Ramarna har jag köpt på FB, så vet inte vilken tillverkare, men tycker om det där ojämna!
Bakgrunden infärgad med distresser, ser nu att jag missade att skära ut täcklappen vid frambenen, så typiskt mig att missa något, dessutom skrev jag på fel sida invändigt så det blev upp o ner… det fick vara så. Haha.

Som vanligt skriver jag oftast inläggen när korten är färdiga och sätter dom på "bevakning", kommer inte på vad det heter, men man skriver in vilket datum o tid det ska publiceras.

Idag är det måndag o jag är ledig, ska snart ut i skogen o plocka svamp med hundar o svägerska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0