En annorlunda Bloggcandy!

Jag var in på Lilla Anna Pysslars sida http://lillaannapysslar.blogg.se/2012/august/blogcandy-med-monsterpapper.html (hur länkar man med blogg.se???) och där hade hon en annorlunda bloggcandy, hon skänker bort en bunt (61 st) papper som hon tröttnat på. Jag som sällan eller aldrig vinner något ska ta chansen och hoppa på denna candy, så här ser papperna ut:
Vill du också vara med och slåss om papperna så skyndar du dig in till henne och läser hur du går till väga! Lycka till!

Fått ett, gjort ett och en till grej

Jag fyllde år för några veckor sedan men då var jag på semester i mina hemtrakter, men väl hemkommen så fick jag ett kort av min arbetskamrat A och kortet ser ut så här: En ny Magnoliastämpel med en söt mus i handen (min stackars farbror är verkligen jätterädd för möss & råttor så jag brukar få med en på korten till honom). Jag färglade med Distresspennorna som jag gillar ganska mycket, jag tycker om distresser överlag, men köpte Tombowspennor för jag tycker det är smidigt med pennor så när Distresspennorna kom beställde jag hela bunten. Och på tal om Distresspennorna så fick jag hjälp av min ena bror när jag var "hem" på semestern, han hjälpte mig att göra ett pennställ till dom, jag tyckte det var bökigt att hitta rätt färg när dom låg i tuben. Perfektionist som han är så gjordens stället i ek och så här ser det ut när det står på plats: På framsidan ska jag sätta en lapp med färgprover så jag ser vilken penna jag behöver, har gjort likadant med mina TB och tycker det funkar jättebra. Ha det gott och lämna gärna en kommentar om du har lust, har du en hemsida/blogg och lämnar din adress så kikar jag självklart in hos dig!

RSS 2.0