Älskade, älskade Bobby!

Våran älskade vovve Bobby ligger på djursjukhuset i Jönköping för andra natten i rad och vi vet inte när vi får hem honom.

Igår morse lämnade vi vår ögonsten till våra vänner så att Bobby skulle slippa vara med oss till Falkenberg, han älskar iof att åka bil men i denna värme äg det dumt. Hur som helst så tog dom ut hundarna på en kortare promenad och han måste ha blivit ormbiten under tiden, men han varken tjöt eller visade att han blev biten. Ca 1 timme senare så upptäckte dom att ena bakbenen var svullet så dom googlade och misstänkte ormbett så Daniel körde upp honom till djursjukhuset i Jönköping.
Natten till idag (onsdag) var han ganska påverkad av bettet och han fick motgift, så när dom hörde av sig idag så var han bättre men dom ville behålla honom minst en natt till, så i morgon får vi mer besked.
Det är otroligt påfrestande att inte få vara med honom när han mår dåligt, samtidigt dom jag nog inte velat se honom lida så...
Älskar honom så mycket, våran lillskrutt!


Solle har somnat in

Våran äldsta kanin E Nuffe's Soul, Solle, har somnat in vid en ålder på 10 år, 5 månader och 8 dagar. Det är jobbigt när dom vandrar över regnbågsbron men får dom bli så här gamla och behålla hälsan som han gjorde så är det ändå rätt ok.
Sov gott vännen!


Semester!

Idag börjar min semester och vi kommer som vanligt att hålla oss på hemmaplan.
Vi får och har "gäster" på besök från Norr och en del dagsutflykter kommer det att bli.
 
Hinner inte skriva mer nu, ska ner och fixa fram lite fika.
Ha det gott!

RSS 2.0