Ytterligare ett försenat kort

Kortet till Micko har legat nästan färdigt länge, så det är pinsamt att inte få iväg det. Men så är det hos mig på våren...

(null)
Som dom flesta så spelar han och håller på med datorn, han spelar också handboll, nu hade jag ingen dies för det så det fick bli den dies som mest liknade en handboll.

Motivstämpeln är från Skogstokiga, tycker dom stämplarna är så mysiga. Grattisset är nog från en adventskalender. Diesen till ramarna eller vad man nu ska kalla dom, dom har jag köpt i ngn fb-grupp, tycker dom är jättefina. Mönsterpapper från Maja Design, favvomärke!

Micko fyllde år i söndags, men jag sätter inlägget på att publiceras när jag tror kortet landat i postlådan.

30-årskort

Kalle är bara en i raddan som fyller jämt i år. Han fyllde i lördags och kortet skickades i måndags så lite sent, men inte så farligt.

(null)
Jag trodde jag påbörjat hans kort men det hade jag inte, så när jag steg upp i morse (läs söndags) så blev jag lite förvånad, men bråttom blev det, för jag skulle iväg och jobba så det blev inte så mycket gjort med kortet, hittade en färdig kortstomme, är så glad jag köpte denna grattisdies, en lax, älg och en jägare från några adventskalendrar blev perfekt, han jagar och fiskar. 
Roligare än så blev det inte, på insidan stämplade jag en text från hÄnglar.

Jobb, jobb, tråkigheter, förväntningar och förseningar

Nu börjar jag halka efter med korten, kort som ligger och väntar på att bli färdiga blir inte färdiga så jag får iväg dom i tid.

Nu jobbar jag massor, tur jag kan styra arbetstiderna så jag kan börja tiiiiidig morgon.

Jag börjar med det försenade kortet till brorsans förstfödda som hunnit passera 30, hur det nu gick till...
(null)
Dalahästar är ju aldrig fel och nu när jag är ägare till disen jag letat efter så använder jag den gärna.
Malin rider då och då så tyckte den och färgerna på kortet passade henne.

Tråkigheterna är att Valle som fått sin tumör på benet bortopererad inte blev av med allt, det hade spridit sig, men dom tror att vi ändå kan förlänga hans tid med oss genom att låta stråla honom. 
Så om någon vecka då operationssåret läkt ordentligt ska han strålas 2ggr/vecka i tre veckor.

Förväntningarna... 
redan innan jul så började vi leta efter en tredje hund, men så blev Bobby dålig i ryggen så vi tänkte vänta tills efter hans ryggoperation, men så hände något med hans lungor, vi vet inte om det var cancer eller lunginflammation, han gick inte rädda. 

Jag hittade en som tagit en bernerretrivermixkull förra sommaren så jag hörde av mig och visade vårat intresse om dom skulle få ngn omplacering från den kullen eller ta en liknande kull framöver. Hör och häpna, dom hade precis parat tiken med samma hane och för en vecka hörde dom av sig och meddelade att det finns en valp till oss, så i mitten på maj åker vi och träffar familjen och hundarna, så spännande.

Nä, nu ska jag bruncha med min man innan jag ska iväg och jobba. (Söndag idag, har ställt inlägget så det postas när jag tror Malin fått kortet...

Dubbel el trippelgrattis

I söndags fyllde ytterligare en kille som är nygift med en brorsdotter, han har dessutom köpt bilverkstaden han jobbat på så mycket att fira.

Jag har snöat in lite på att använda en läcker grattisdies från Roxstamps.
(null)
Lite kugghjul och lite bilrelaterat, trådarna som är bakom skulle föreställa trassel, men jag tog nog för lite...

Inte något mer att säga om detta kort.

Däremot om våran Valle, precis efter vi mist Bobby så upptäcks en knöl på Valles bakben, jag vågar inte chansa på att det bara var ett ödem som ngn trodde så jag fick en tid hos våran veterinär. Han gjorde en biopsi och det visade sig vara cancer. Idag ska han på Anicura och operera bort den, tyvärr är det en cancerform som återkommer. Vi själva tycker att den krympt, får se vad dom säger idag. Peter åker upp med honom, man får ändå bara vara en person där så lika bra jag är hemma och jobbar.
(null)
Nu får det vara nog med otur!

Inget skämt...

Idag fyller en kompis år och det här med kort till killar tycker jag är ybersvårt, men jag har ju köpt en så himla användbar dies från Roxstamps som talar för sig själv. Inte omöjligt att jag kommer att nöta ut denna dies och korten kommer inte att bli så varierande, men så kan det bli...

(null)
Per har stuteri och är hovslagare, därav smög jag in en hästsko och lite kugghjul är ju sällan fel.
Körde texten genom bigshoten med en embossingfolder, tänkte få läderlook men det blev det ju inte riktigt, haha. Färgade in texten med distresser.
(null)
Glömde (igen) att beskära bilden och orkar inte börja om med den.
Eftersom hans födelsedag infaller till påsk i år så passade jag på att skicka med en påskhälsning, inte ett enda Påskkort blev det gjort i år. Övertiden på jobbet drog igång tidigare än vanligt och helt utan förvarning så dom få timmar jag är hemma är det djuren och sängen som gäller.

Hoppas du inte blivit allt för lurad med något aprilskämt idag.
Ha det bra!

RSS 2.0