En gammal LO, lite smått & gott - 3kgJag gjorde en gång en LO om våra Pioner, vi har för drygt ett år sedan flyttat från huset och våran trädgård, men dom två till höger flyttade 120 mil norrut och senaste rapporten säger att dom knoppar. Får vi ngn gång tag på ett hus ska dom få flytta hem till oss igen...

Jag gör ju vanligtvis inte LO´s, jag har bara gjort denna och ett album om katterna och ett gäng kaniner, skulle kanske slutföra det, har ju både skaffat hund och en del nya kaniner (nu har vi 17 och den 18:de kommer strax).

Det här inlägget skrev jag mest för att testa om det gick att lägga in en bild, såg att flera klagat på att det inte funkar, men även för att testa hur man gör bilderna större och funkar det jag gjorde är det ju pinsamt att jag inte testat det tidigare...

Jo, jag måste ju tycka till om en grej som står i avtalet (facket). Om man inte är heltidsanställd så behöver man inte jobba övertid, men vi som redan jobbar 40 timmar i veckan blir beordrade att jobba minst 10 timmars övertid varje vecka, vi började före Påsk, i mitten på maj hade vi två veckor med normal arbetstid, men sedan blev det Ö-tid igen. Inte nog med det, nu är vi underbemannade också, en är sjukskriven (ingen ersättare) och en annan slutar i morgon (ingen ersättare), men vi ska fortfarande producera... jisses vad trött jag blir. Tur det bara är 3 veckor kvar innan semestern, ska bli så skönt!!!

I helgen hoppas jag att jag orkar/hinner göra klart ett dopkort, jag väntar på lite uppgifter om den lille killen + att jag hoppas på lite inspiration så det blir ett fint kort!

Var & vägde mig idag och -3 kg (tot. -9 kg), sakta, sakta går det neråt, men jag har bestämt mig för att inte tänka att jag ska ner till ett visst kg, och sedan kan jag äta det och det. Jag äter lite "fel" då och då istället och försöker komma in i rätt tänk med maten och att ha bra alternativ hemma. Kör mest på VV mättande dag och än så länge känns det som det passar mig.

Ha en underbar midsommar, det tänker jag i alla fall ha!

Hmmm, bättre sent än aldrig...

Nya vänner innebär att man inte har riktigt koll på när dom fyller år och infaller det dessutom under min övertidsperiod så är risken att jag missar det ännu större. Vi missade Hermines mattes födelsedag men så i går morse uppvaktade vi henne med en fjäril med ljuskopp att sätta i trädgården och ett kort, fjärilen fotade jag inte men kortet jag snabbgjorde han jag fota:

Tre Magnoliastämplar är använda och ett mönsterpapper från Maja Design, färglagt med både Distress Markers & Tombows, tycker om båda sorterna.
Jag tyckte inte att det gjorde så mycket att jag inte fick dit några dekorationer (förutom blomman som fick agera lite sol...).

Nu ska jag lägga in ett par kort på hemsidan, hoppa i duschen och sedan slappa fram till läggdags, det blir en aktiv vecka:
Må = övertid 2h sedan hundträning på klubben
Ti = övertid 2h sedan packa släpen för morgondagen
Ons = Tävling i kaninhoppning (både tävla och arrangera)
To = Övertid 3h, shejping med hunden
Fre = Övertid 1h, träna kaninerna
Lö eller sö blir det Ullared
Hoppas på att vågen visar -2,5 kg på söndag... ska testa att leva på mättande dag alá Viktväktarna...

Jag har ju glömt att berätta att till hösten så blir det en scrapträff här i krokarna, erättar mer om det längre fram!
Bye, bye!

Liebster Blog

I have been given an award by Lisa for my blog. It's the
                                          The idea of the Leibster Blog Award is to spread the love from one small blog (under 200 followers) to other small blogs. This helps to spread knowledge and readership.

I am really honoured, surprised and happy to receive this award from Lisa Thank You so much!

To accept the award, you have to :
1. Link back to the person who gave it and thank them for thinking of you, Please pop over to her blog and have a look at her gorgeous creations!
2. Post the award on your blog.
3. Give the award to 5 bloggers (with less than 200 followers) that you appreciate.
4. Leave a comment on the blogs of the 5 people you have chosen to let them know.


It wasn´t easy to choose only 5 blogs as there are so many talented crafters out there, but finally I decided to give it to these talented ladies:
asamia
Mormor Margareta
Sofia
Evas
Scrapparlotta
Please go and visit these talented ladies and their blogs to look at all the lovely projects!
***************************************************
Jag hoppas ni har överseende med att det står på engelska, jag är ingen stjärna i språk och vill inte göra en översättning, men jag tror jag förstått innebörden av awarden och jag är smickrad av att någon kikat in och tyckt om något av det jag skapat.
Dom fem jag valt är några av dom jag kikar in ofta hos, men jag är nog lite dålig på att lämna en hälsning var gång... jag har några till jag ofta går in till men dom uppdaterar så sällan därav föll valet på dessa skapare.
Jag vet egentligen inte om alla har mindre än 200 följare, vissa kan jag se hur många dom har och vissa har jag inte klurat ut hur man ser det, men i vilket fall så är detta mina favoritskapare!
I morgon ska jag försöka blogga ett kort jag gjort till en vän som fyllt år.
Ha en underbar helg!!!

RSS 2.0