Panik, bröllopskort och GRATTIS!!!

Panik för att det verkar som hårddisken jag har alla mina kort på har pajat =0(
Jag har haft korten på min gamla dator, men med tanke på datorns aktningsvärda ålder så köpte vi en lös hårddisk och la över alla kort på den och nu verkar den som den lagt av. Jag får lämna in den till butiken vi köpte den på och se om dom kan få tag i bilderna, dom har gjort underverk förr...

Bröllopskort för att om ett par timmar ska vi bort till Vaktmästaren och hans fru på kaffe och dom har visst varit iväg och gift sig i smyg. Vi är lite dåliga på det här med gåbortpresenter men vi köpte en presentförpackning med lite finare sylt och saft och så fixade jag ihop ett kort, vi är ju inte så där jättebekanta med dom så det blev ju inte personligt anpassat eftersom vi inte vet just någonting... men precis nu när jag skriver det så kom jag på att han är ju jättefotointresserad så jag slänger på en filmstrip från TH och så här blev det;


Tro, Hopp & Kärleksstämpeln kommer ifrån Stämpelboden (eller Vilda Stamps, kan aldrig lära mig).
Noterna & brudparet är Panduros clearstamps sedan är det bara lite blommor & blader och ett prickigt organzaband.

GRATTIS säger jag för att världens bästaste hund fyller 1 år idag.

Den här bilden togs för någon vecka sedan, just idag störtregnar det ute, hund och husse ligger och slöar så jag tror inte det blir så bra bild på födelsedagsbarnet. I present fick han ett stort märgben, jag tror i och för sig inte han märkte att han fyllde år, vi är rätt så bra på att skämma bort vår lillkille aå han märkte knappast någon skillnad. I går var det finare väder så då fick han träna lite sök, vi shejpade och då fick han lista ut att han skulle kliva i en banankartong med alla fyra tassar, hoppa upp på en parkbänk och till sist buga, men det gick si så där med bugningen. Sedan fick han vinka, ligga på sidan, rulla och krypa bara för att han inte ska glömma bort det han redan lärt sig.

Nästa vecka så är hans semester slut då ska han börja följa med P på jobbet igen, han är efterfrågad och saknad så det blir nog roligt för honom att få komma tillbaka efter en lång skön semester.

Ha det gott mina vänner och glöm inte att skriva en rad så jag ser vilka som hälsat på och har du blogg så kommer jag garanterat att kika in, tyvärr så har jag inte kunnat lämna kommentar hos alla eftersom det inte finns namn/URL att välja när man ska skicka kommentaren...

Vecka 32´s julkortsutmaningSå blev veckans julkort, en digistämpel från carinas pysselsida, färglagd med TB. Stansat ut blommor och blad med dies från Magnolia och stämplade två hörn med lite utan en JÄTTE hörnstämpel. Och jag fick med ett band, det är inte ofta...

Min kusin med familj har hälsat på oss ett par dagar nu under deras semester och dottern (snart 5 år) ville så klart pyssla och här är kortet till hennes far:

Hon har färglagt fiskegubben från Skogstokiga alldels själv, sedan har hon klistart dit rosetterna, bandet hjälpte jag till med och glitterlimmet likaså. Jag är så där taskigt ärlig - även mot barn - så jag dissade några motiv hon målat, vi stämplade grisar, men färgläggningen blev bara godkänd på första grisarna sedan spårade det ut och blev bara kladd och det talade jag om, och gissa om hon var noggran då hon skulle måla denna fiskare???
Det blev ett riktigt fint kort som pappan blev jätteglad över.

Nä, nu ska jag ut med vovven en sväng och sedan är det dags att bege sig till stallet och fixa med kaninerna.
Ha det bra!

Nu väntar jag inte längre!

Min brors äldsta dotter och hennes sambo har nu tagit steget fullt ut och gift sig, dom gjorde det i hemlighet så därför blev det inget kort till dom på bröllopsdagen, men jag gjorde ett och skickade med min mamma upp så dom får det när dom firas, jag vet inte när det blir, det är ju semestertider så det kanske är svårt att få ihop det.

Det känns i alla fall som att kortet skulle passa dom, dom är inte så där lull lulliga utan det är lite ruffigare stil på dom så jag tänkte att lite döskallar, svart, rött och troll skulle passa:

Brudparet är från Vilda Stamps eller Stämpelboden, mönsterpapperet hittade jag på Panduro, M & A är utskuret med Slicen och fjärilen är en dies från Magnolia.

Insidan blev som vanligt väldigt enkel men ändå inte helt "blank":

Texten är från Panduro, ringarna och gartulationsstämpeln är från Vilda/Stämpelboden. Och som vanligt så har jag använt Spellbinders.

Jag säger bara GRATTIS och lycka till med det lilla knytet som dyker upp i höst...

Minns att jag blir glad för en liten kommentar!

Älskade Bobby!

Dom flesta som har en hund älskar den ju massor och det gör vi med Bobby också. Jag har haft många hundar genom åren och jag har älskat dom alla men med Bobby är det något speciellt!

Jag är dålig på att ta kort på honom, ja att fota överhuvud taget, det är inte bara det att jag är dålig på att ta kort jag är dålig på att ha med mig kameran trots att vi har en systemkamera och en kompakt så att det ska gå ta riktigt bra bilder OCH en liten för att det ska vara lätt att ta med kameran. Jag vet inte hur många gånger vi svurit över att vi inte haft med kameran. Men lite kort har vi tagit på vår guldklimp:


20 januari, Bobby är 5 månader


19 mars, här är han 7 månader28 maj, lite drygt 9 månader, leker tillsammans med min brors 1 år äldre tik som tyvärr bor 120 mil bort.


31 juli, nästan 11½ månad - här vinkar han


31 juli, alla lockar håller på att trilla av, hoppas dom växer ut igen...


Han är ju bara för snygg!


Våran älskade Bobby!

Jag ska försöka ta mig i kragen och blogga honom 1 gång i månaden, kan ju vara lämpligt att göra det kring den 19:de som är hans födelsedag...

Vecka 31´s julkortsutmaning

Nu har jag varit ovanligt snabb, jag är redan färdig med denna veckas julkort, det blev ett i blått & silver:


Denna gång använde jag Distresser till färgläggningen, finns inte så mycket att skriva om detta kort mer än att jag bara älskar denna stämpel!


Jag ville ha spets runt motivet, men jag fick den inte liggande som jag tänkt. Hur gör man då?


Grattiskort!

Idag fanns det tre grattiskort i brevlådan.


Från Svärmor och Yatzymästaren, vi spelar alltid yatzy när vi träffar svärmor och plastsvärfar och han har fått för sig att han är Yatzymästare och det kan han väl få tro...


Det här kommer från min kompis Sofia i Norr, det är bara så tråkigt att vi aldrig träffas, men vi hörs i alla fall ett par gånger om år!


Och det sista kortet är från min (arbets)kompis Anna, hon säger själv att hon känner sig ringrostig och blev inte nöjd med kortet, men jag tycker det blev jättefint!

Tack alla andra som gratulerat mig, man kan ju tro att man fyller jämna år. Det började att min första svärmor (min sons farmor) ringde och gratulerade mig, sedan ringde min son, jag har fått dessa tre kort och en massa hälsningar via facebook (fast jag förstår inte riktigt hur man ser dom, jag såg det på mailen...).
Själv firar jag inte så mkt, vi hade tänkt köpa hem lite fika från kondis, men inget såg lockande ut så det fick vara. I kväll ska vi äta rökt öring (rester från gårdagen) så det får väl räknas som lyxmat på födelsedagen, kanske åker vi ut en sväng och fiskar i kväll, just nu är det för varmt.

I morgon bloggas veckans julkort, ett kort i blått och silver.

Ha en skön dag!


Ett kompiskort är gjort!

En kompis till mig mår inte så bra nu så jag har gjort ett kort och skickat till henne, hon mår kanske inte bättre av det, men det är ju alltid kul att få ett kort.

Trädgård och kaniner är två av hennes stora intressen så jag maskade ihop en skottkärra full av blommor och en Tilda med kanin och så här blev det:


Mönsterpapperet är från Magnolia, stämplarna och trollsländediesen likaså. Hjärtat är en dies från Cuttlebug och fjärilsdiesen från Spellbinder.

Oj, vad tiden springer iväg, nu måste jag ut med hunden.

Ha det gott!

RSS 2.0