Hipp, hipp hurra för Robin idag

Idag fyller mitt enda tvåbenta barn år, jag har ju en bonusdotter och en extradotter oxå men dom är ju inte mina i den bemärkelsen.

Robban hämtade vi upp och åkte till en asiatisk restaurang och bjöd han, mamma och min ena bror på mat. Mamma och brorsan tar ju hand om hundarna när mina och Peters arbetstider krockar. Tyvärr var det ingen höjdarmat, men nu vet vi det…

Kortet fick han när vi kom hem, passade så bra att han åkte med oss hem eftersom Peter ska ner och jobba några timmar så kan Robin åka med honom till stan. 
(null)
Jag ville använda sköldpaddan som var med i Gummiapans kalender och jag behöver träna på typ Lavinia bakgrunder (som ni ser behövs mycket träning).
När Robin var yngre ville han ha en sköldpadda, det blev tyvärr aldrig av att vi köpte det, men nu fick han en på ett kort i alla fall…

I morgon ska han komma ut igen, då ska vi fika en kladdkaka som han bakade idag.

15-bast…

Det är 10 år sedan jag gjorde första kortet till Micko och det var första gången jag träffade honom. 
På den tiden bodde vi i Småland men vi åkte upp till fjällen där mina bröder har stugor. Micko fyllde 5 år och var ganska ny i familjen då han är ena brorsans bonusbarnbarn.
Då, för 10 år sedan, då var det sjörövare som gällde då det blev ett sjörövarkort och guldpengar i present. (null)

Idag fyller han 15 år, är basketspelare och har Swish så kortet i år blev så här:
(null)
Papper från Maja design. Doilisarna är från Roxstamps adventskalender och 15 är utskuret med slicen. Texten är från ett ark med en massa texter.
(null)
Insidan hintar om att det kommer att plinga i telefonen, Swishtexten är också den en die från Roxstamps. Stjärnorna är en del av en stensil från art by Marlene. Övriga texter är från ett par olika stämpelark.

Samma misstag igen

Ett tag nu så har jag gjort korten i tid, men då glömmer jag bort att skicka dom istället. Det här kortet kom jag på i fredags att det hade jag behövt få iväg idag (fredag). Så jag stoppade det i en påse och hängde på brevlådan, får se om brevbäraren tar med brevet eller inte.

Han som fyller år idag är pappan till brorsans yngsta barnbarn och därmed sambo med min yngsta brorsdotter.
(null)
Ett majapapper som är flera år gammalt men i år stämde veckodagen så jag passade på att använda det. Fiskegubben är från Skogstokiga, skjortan stämplade jag på ett annat majapapper och klippte ut. 

Idag, för en herrans massa år sedan…

… blev jag faster för första gången i mitt liv!
Idag fyller flickebarnet 36 år, hon är nästan prick 1 år yngre än min son.

(null)
Hittade ett kort på Pinterest som jag gillade, jag la till ett grattis, som jag satte för långt till höger. 
Virket till grinden är en die från Gummiapans adventskalender, körde igenom bitarna i en embossingfolder och inkade in dom. Blommor o gräs är magnolia doohickey och grattis tror jag är Roxstamps (annars är det Skapat Av).

Sommaren känns långt borta, vi har full vinter.  
Många fördelar med vintern, is på sjön är perfekt att rasta hundarna på. Inga fästingar eller ormar, jag har fått en hund ormbiten och det var fruktansvärt. Björnen sover och… ja, jag gillar vintern. 
Varför det blev ett somrigt kort vet jag inte, kanske något i mig förbereder mig för sommaren. Vi har ju börjat så frön så det måste snart bli lite vår så vi kan sätta igång växthuset, men var sak har sin tid.

25-åring

Bästa kompisens dotter blir 25 år idag. Ett kort och några minitriss är det enda hon får från oss. Vi vill bara uppvakta lite lätt nu då hon fyller ett kvarts sekel, annars uppvaktar vi dom inte alls.

(null)
En Happy Birthday embossingfolder och lite distress ink, delade i bitar och monterade ihop med svart fotomatta. Skar ut en skylt med Slicen - varför använder jag inte den mer?
Texten utstansad med hjälp av dies från adventskalendrar.
(null)
Använde en stencil från Art by Marlene till att göra lite retrocirklar. Stämplar från gömmorna och ett utstansat kuvert från sizzix, glad att jag inte sålde det när det var en tjej som ville köpa den. Minitriss går precis ner i kuvertet.
Jag ska lämna kortet till hennes föräldrar så får dom lämna över det när dom firar henne.
Jag skriver som vanligt inlägget i förskott.


Inget aprilskämt

Idag fyller Per år. Dom bor långt borta numera, eller egentligen är det ju vi som flyttat långt från dom. Men det är gamla kompisar till oss som vi vill fortsätta att ha kontakt med och dom är jag säker på att vi kommer att träffa igen. Dom har stuteri och stor hästgård så dom har svårt att komma ifrån men jag hoppas vi kommer att åka ner till dom och hälsa på.
Per gillar öl och mina idéer börjar ta slut så det fick bli ett ölkort i år.
(null)
Ölskummet är bubblor från Magnolia. Örat/handtaget är G från Roxstamps stora GRATTIS die, resten är bara utskurna bitar som är rundade i hörnen. Grattis är en stämpel från Vilda eller Stämpelboden. Bakgrunden är torrembossad med en folder jag köpt i någon fb-grupp. Sprayade på lite mica stain som jag älskar att köpa men är dålig på att använda. På tal om det, jag har genom åren köpt på mig många rullar washitejp som jag typ aldrig använder. Men så läste jag eller hörde någon som tipsade om att dekorera kuvert med det så man använder dom innan dom torkar sönder. Mina har ju givetvis torkat så dom är ruskigt svåra att använda, men jag använder dom till alla kuvert numera även om det tar säkert en halvtimma att pilla loss bitar tills man kan dra en hel remsa. Jag ska kämpa mig igenom dom…
(null)
På vänster insida skrev jag bara lite personligt till honom och högersidan fick grattishälsningen. Det utstansade är en adventkalenderdie från Roxstamps i tre delar.


RSS 2.0