Trevlig post!

Idag så fick jag jätterolig post. Dels kom det två ark clearstamps - Penny Black - som jag köpt på Svensk Scrapbookings Forum. Dom fotade jag inte kom jag på och nu ids jag inte springa upp och fixa med det. Men jag fick handgjorda födelsedagskort!!!

Först öppnade jag detta:

Det är från min arbetskompis A, jättefint kort med en lite annorlunda vikning.

Tacka A, det är snart dags för mig att göra ett till dig!

Sedan så öppnade jag detta:

Det är från en kaninhopparkompis och där blev jag riktigt glatt överraskad, det hade jag inte väntat mig!
Hon klagar på att hon inte får till blomarrangemangen!!! Jag tycker hon är hur duktig som helst, eller hur?

Himlar vad glad man blir när man får handgjorda kort, undrar om andra blir det också???  Två superfina kort, lite nya stämplar + att jag har "beställt" en kaninunge som kommer nästa helg - men det har jag inte vågat berätta för mannen min ännu... kan en födelsedag bli bättre?

Ang. kaniner så hade vi tänkt försöka sluta med kaninhoppning och kaniner, inte tvärsluta, men åtminstone inte skaffa några fler utan tävla med dom vi har så länge dom vill sedan lägga detta på hyllan, men det går inge bra att inte skaffa fler...

Lämna gärna en notis om du sprungit in här!


Lilltjejen blir 16 år...

Visst är det skrämmande att tiden går så snabbt, det är 10 år sedan brorsans yngsta kommer fram till mig och P, säger "ni passa" och går därifrån. Det var första gången hon träffade min nuvarande man. Då var hon snart 6, nu är hon 16 år, jag fattar ingenting!

I lördags var jag lite morgonpigg, steg upp vid 6-tiden och satte mig att göra ett kort till henne:


En underbar House Mouse stämpel färglagd med distresser, blomswirlen uppe till höger är från Vilda Stamps och den fick lite 3D-lack på sig. Det bruna wellpapperet är från en GB glass.

Jag borde kanske tagit chansen att sova ut. Förra helgen tillbringade vi nere på Falsterbo Horseshow så då blev det inte mycket sovande, men trevligt hade vi. Vi var där med ett kompispar och för en gångs skull så var vi inte så länge på Falsterbo på lördagen, så vi han gå ut i lugn och ro och äta gott och ha trevligt. I vanliga fall så får vi slänga i oss maten och sedan är det tack och god natt.

Idag så blev det lite sovmorgon i alla fall, sedan fixade P med min cykel, bytte kedja, däck osv så det blir kanske en tur med den ngn dag i veckan. P köpte en elmotor till båten så vi har varit ute och fiskat en del, men som vanligt så blir det mest att blöta wobblerna, fisken är vi rädd om *asg*.

Ja, just det, vi tog oss en snabbis till Ullared, vi hade en stol att reklamera, tyvärr var den slut så vi får klara oss med en ny stol när vi är iväg och hoppar med kaninerna. Lite annat köpte vi också, ett par spel (sällskap och wii), två CD, liiite kläder, lite papper och en hörnstans (10:-), det var säkert ngt mer, men det kommer jag inte ihåg, jag skulle köpa ett kastspö, men det fanns inga kvar som var kompletta (klåfingriga kunder hade trasslat rullen och pillat bort bromsen) så det får bli nästa gång om dom har då.

Nä, nu ska jag hoppa i säng, 5 arbetsdagar kvar sedan är det två veckors semester, dom andra veckorna ska jag ta ut lite längre fram, ska bl.a till fjällen i höst.

Ha det gott!

RSS 2.0