Snart så…

Nu är det inte länge kvar tills vi flyttar ca 115 mil norrut. 3 maj går flyttlasset. Dagens födelsedagsbarn är en barndomskompis som jag kommer att bo 1,4 km ifrån istället för en herrans massa mil.
Hon har några högt älskade får så jag tyckte stämpeln från hÄnglar & wings passade bra.
(null)
Jag har börjat packa undan scrapsakerna, kan tyckas vara lite väl tidigt men med tanke på att min övertid kan dra igång när som helst så vill jag ha det mesta packat.
Jag har inte hunnit göra en massa kort i förväg och typ alla fyller ju år nu på våren, får se hur många kort jag får gjort innan allt är nerpackat.

(null)
Vi ska flytta från över 200 kvadratmeter med 7 rum, flera hallar, stor vind, uthus och ladugård till knappt 80 kvadratmeter och pyttelitet förråd. Men vi kommer nära dom flesta av våra nära och kära, supernära sjön och inte en järnväg då långt ögat kan nå och ingen väg som passerar huset.
Däremot kommer vi ännu längre ifrån Peters mamma med sambo, Peters dotter och vår svärson och våra goa kompisar Pär och Maria med kids. Mina härliga och mindre härliga arbetskompisar kommer jag att sakna ihjäl mig efter för att inte tala om mitt älskade jobb dom typ har betytt extremt mycket för mig.
Kan jag hitta ett jobb som jag trivs hälften så bra på som detta så kommer jag vara supernöjd. Jag har fått erbjudande att springvicka på förskola om jag inte får ngt annat så arbetslös lär jag inte bli!

Det här blir spännande, det känns faktiskt mer spännande än vad jag minns att det var att flytta ner hit…

Hundarna trivs där uppe, dom kommer inte få lika stor inhägnad på gården som nu men det kommer bli då bra, spännande att se vad katterna tycker. Dom kommer inte uppskatta resan upp, dom kommer få åka husbil och sitta i hundarnas burar, då ryms deras toaletter oxå.

Idag är det Smillas dag

Och trots att vi inte umgås på ngt sätt så gör jag kort till henne och hennes syskon, det är sedan gammalt…

I år blev det ett kort som jag gjorde samtidigt som kortet häromdagen. När man är trög som jag så är det smidigt att göra liknande kort när man ändå är igång. Sofia o Smilla känner inte varandra så det känns ändå ok.
(null)
Samma söta hÄngla, annan färg på embossingpulvret och annat mönsterpapper.
Utstansade glasögon, en die som var i en av årets kalendrar. Tänkte att den diesen kommer jag nog inte använda. Men Smilla har skaffat glasögon som hon passade så himla bra i så då kom jag på att jag hade den diesen, blev bra tycker jag.

Vi kämpar med att sortera grejer, fundera och planera. Jag har börjat sortera i scraprummet, tänkte sälja en massa men där satte maken ner foten. Ta med allt! Det kommer jag inte göra. Jag har sorterat ut lite som jag är ytterst tveksam till att jag kommer använda. Blir nog en sväng förbi förskolan och kolla om dom vill ha det. Jag körde upp en stor kasse ritpapper och det blev dom glada åt.

Jag är ,som jag skrivit 299 ggr, så långsam när jag scrappar, och nu hade jag behövt göra ca 15-20 kort innan jag flyttar. Tror inte jag lyckas, jag ska ju hinna jobba, övertid, sortera och packa och hinna med djuren. Men jag får försöka göra lite enkla kort.

Tror jag kommer sitta mer i scraprummet när vi flyttat, då är allt på samma våning. Å andra sidan kommer jag nog att umgås mer med två-benta, finns massa trevligt folk där men framförallt kommer jag nog inte jobba så extremt mycket som jag gjort här, så orken kommer nog vara bättre.

Sista till Sofia

Idag fyller Sofia år och som jag skrev till henne så är det sista kortet hon får av mig som är tillverkat i Småland. Om några månader går flyttlasset norrut och vi flyttar till min hemby.

Jättespännande och jätteläskigt, läskigt för vi har sagt upp oss från två fasta jobb till ovissheten där uppe, men det expanderas så vi hoppas det löser sig.

Nu till kortet
(null)
Det är ju alla hjärtans dag snart så tyckte den här hÄnglan passade bra. Inte mkt till dekorationer, känner mig lite stressad över flytten så jag är glad jag ens får ihop några kort. Scrapgrejerna må bli det sista att packa ner.
Stämplade och embossade grattisstämpeln, tyckte om att det kom pulver över hela.
Gjorde två nästan likadan kort då det är en annan tjej, dock ngt yngre, dom fyller år om ett tag.

Vi har börjat flyttröja, fy sjutton vad vi har grejer. Vi flyttar dessutom från drygt 200m2 plus vind plus stort uthus med vind plus ladugård till knappt 80m2 med ett litet förråd. Så grejer måste bort, men det må då vara men så mycket grejer vi sparat som är ren skit. Trasiga grejer, sunkiga grejer osv
Jag har alltid sagt till övernattningsgäster, ta med egen kudde det har vi dåligt om…
Hallå, vi har säkert 15 kuddar haha.

Akvariefiskarna har åkt till sina hem. Akvariumen är sålda och när detta publiceras hoppas jag dom är hämtade. 
Kaninburarna skänkte vi bort och samma där, dom borde vara hämtade när detta publiceras.

Vi försöker komma fram till vilka möbler vi vill ha med och vad som ryms, svårt.

En psykiskt jobbig utmaning är det, men det kommer bli så bra. Kommer iof att sakna mitt jobb, det kommer nog aldrig att ändras. Men nu är det dags att komma hem till mina nära och kära.

RSS 2.0