I dag fyller Maria år

Och eftersom jag är sent ute med julkorten så fick det bli ett kombinerat jul- och födelsedagskort till Maria och hennes familj på Ågårdens stuteri. Vi träffades inte särskilt ofta när vi bodde i Småland men vi saknar hela familjen så mycket. 

Barnen eller åtminstone Lowa har älskat sockarna som min mamma stickar. Det är det enda som hjälpt mot hennes växtvärk, så mamma har stickat sockar till Lowa och hennes bror, jag glömde så klart ta kort på dom innan jag packade ner dom i paketet. 

Men kortet tog jag kort på:
(null)
Jag har liftat ett kort från Jen9_pysslar.
På insidan satte jag grattishälsningen.
Stämplarna är Card-io, julkram tror jag är Roxstamps och stencilen är från TEMU. Jag brukar inte handla från den typen av onlinehandel men det var en grej jag skulle köpa till mamma som jag bara hittade där och då passade jag på att köpa lite scrapgrejer också.

Time flies

Nu när jag jobbar såååå mycket mindre så trodde jag att jag inte skulle ha några problem över huvud taget att hinna med årets alla kort. Det har visat sig att jag trodde helt fel. Hinna är fel ord, för jag lägger en hel del tid på att surfa runt på diverse fb- och IG konton plus en massa scrapbutiker mm. Att jag dessutom snurrar till veckodagarna hipp som happ nu när jag jobbar skift gör ju inte saken bättre, den drabbade denna vecka är killen som ska få detta kort - det kommer inte hinna fram i tid…

(null)
Wilmer är son till våra kompisar som bor kvar där nere i södern. Jag älskar Skogstokigas motiv och jag tror att Wilmer fortfarande är en datakille så stämpelvalet var inte så svårt denna gång. Han bor på en hästgård men är väl så där måttligt intresserad av hästarna.





RSS 2.0