Älskade dalahäst

Jag älskar stämplar och några av stämplarna älskar jag mer än andra och denna underbara dalahäst från hÄnglar & StÄnglar är ju helt underbar.

Jag känner en danska som är helt galen i dalahästar så det blev ett julkort med den och kortet överlämnades i dag eftersom dom åker hem till Danmark i morgon bitti sedan ses vi inte förrän nästa år.
(null)
Även bården runt är från hÄnglar & stÄnglar.

Jag bakade även två plåtar fröknäcke som hon/dom fick.

I morgon ska vi på hundpromenad men en som har en tik som är jämngammal med Bobby, vår äldre hund. Vi hoppas på att hon och Valle kommer överens så vi kan släppa dom.

Idag fuskade vi och köpte en hamburgertallrik, jag petade bort det mesta av brödet men åt en del pommes och gissa om det inte var bra..,

Visst ja, vi hade ju en kisse som fyllde två år i onsdags.
Smirre vägdes in på 5,9 kg (null)
Jobbigt att fylla år och vägas...

Grattis Maria!

En kompis jag lärde känna genom kaninhoppningen fyller år idag, numera håller ingen av oss på med det men årets kort fick ändå kanintema.
(null)
Den här stämpeln från Bildmålarna är ju så himla fin. Stråna till vänster är från Gummiapan, jag var egentligen ute efter dom äldre retroblommorna men fick inte tag i dom så det blev ett gäng dies av dom nyare. Dom diesen till höger har jag köpt i ngn fb-grupp. Den runda grattisstämpeln har asamia designat och sålt. Runt kanten stämplade jag svagt med en stämpel från Stempelgledje.
Martha Stewartstans i nederkant och på sidorna. En liten kakservett kom också med.

Vi träffas allt för sällan, men när vi träffas har vi himla trevligt och världens goaste ungar har hon dessutom.

Sålde ett julkort idag

Stod på julmarknad idag och sålde ett (1) kort.
(null)

Fördelen med att jag inte sålde fler är ju att jag inte behöver stressa och göra kort till mina nära och kära.
Kortet jag sålde var julkort nr 6
(null)
En supersöt Magnolia.
Den runda god julstämpeln har jag köpt av min "idol" Asamia. Hennes blogg är så värt att besöka, ni hittar länken bland mina länkar.

Snöflingepunchen har jag köpt begagnad, sitter fast med en brad jag köpte för säkert 10 år sedan i Borås, konstigt att jag minns det...

I morgon ska vi gå på en kort hundpromenad med hundklubben sedan stannar jag och Bobby kvar, vi ska pyssla ihop en adventskalender med aktiviteter till hundarna.

Jag ska var ute i god tid med att skicka julkorten i år, så om jag hinner/orkar i morgon så ska jag bestämma vem som ska få vilket kort så kan jag skicka dom till veckan.

Så glad

Jag har fått tag på en stämpel jag letat efter länge.
(null)
Eller rättare sagt så blev det två likadana, då jag inte vågade chansa att jag budat hem den första. Men inga problem, sålde den till en annan som också letat länge.

Nu ska jag bara se till att använda den också, har ju en tendens att shoppa mer än jag använder. Men jag har faktiskt gjort en hög med julkort, trots att jag ligger efter i korttillverkningen.
Jag har till och med missat att göra födelsedagskort till två killar som nyss fyllt år, men jag misstänker att dom inte bryr sig.

I morgon har jag två grejer jag ska koncentrera mig på.
1. Hundarna, promenader, nosework och lite annan hjärngympa
2. Korttillverkning, kort till en kompis som fyller år, har påbörjat färgläggningen så jag vet ungefär hur jag tänkt att kortet ska bli, sedan ska jag försöka göra några julkort. Det är en julmarknad om 2 veckor och hinner jag få ihop ett gäng kort till så ska jag vara med där.

Jag får hoppas jag inte har ont i magen, sedan i måndags har jag stundvis haft så himla ont i magen och då kan jag bara ligga och vila. Jag har inte tid med det i helgen...

Nu ska jag upp i scraprummet en liten stund, sedan ska vi iväg och spela dart. Var på klubben i går också, men då spelade jag inte någonting, var bara skrivare, jag orkade inte förlora, hahaha.

Trevlig helg

RSS 2.0