God Jul!

Jag vill bara önska er alla en riktigt GOD JUL med denna härliga bild på en av våra 4 domherrar, vi har några domherrsdamer också, men vet inte hur många det finns av dom!
 
Inte en jättebra bild men bättre än ingen, den satt så nära huset och dom är ju så skygga så jag är glad jag fick ngt foto över huvud taget!

Grattis Rebecca!

Årets sista födelsedagsbarn bland mina nära och kära, är mannens dotter. Som det ser ut nu (detta inlägg är skrivet den 10 dec, men publiceras först den 23 dec), så ska hon hem till sin mamma på dagen och firas där, sedan kommer hon hem och firas här på kvällen (hon bor här hos oss på heltid, men är så stor så hon får bestämma själv vart hon vill fira alla högtider)!
Hon har ju blivit stora tjejen i år och börjat dricka kaffe så det blev en inspiration till kortet:
Hon spelar inte bingo, men jag såg att 17 fanns med och det är just precis vad hon fyller i år, därför blev det en bingobricka!
 

Oj, korten gick åt!

I vårt lilla samhälle arrangerades en liten julmarknad i samband med Luciafirandet. Jag blev tillfrågad för ett tag sedan om jag ville sälja kort. Eftersom det var första gången dom hade julmarknad så tänkte jag att man får ju ställa upp så det blir några utställare. Jag hade verkligen ingen tro om att få sälja något kort, så jag tyckte att det skulle gott och väl räcka med dom kort jag gjort till mina nära och kära. Jag har gjort totalt 22 kort, men 5 av dom hade jag redan skrivit i vår egen julhälsning, så 17 kort fick följa med och vet ni vad, alla blev sålda!!! Gissa om jag blev förvånad???

Jag har lagt upp bilder på hemsidan
enuffes.weebly.com
Leta upp handgjorda kort i menyn, vill du beställa ngt kort så kontakta mig på sara.stromberg@live.se

Nu ska jag bara klura ut hur jag ska hinna med att göra nya julkort till dom jag ska skicka till!

Själv fyndade jag ett armband, en sjal, honung, godis och vaxljus!
Såg några tavlor jag blev sugen på, men tyckte det var lite för mkt pengar för min plånbok, men så fina!!!

Ha en härlig Luciakväll!

Årets sista och ha en bra LUCIA!

Så, då kan detta vara årets sista julkort för mig:
Även här är det hÄnglarna som får stå i fokus! God Jultexten från Roxy stamps, hörnstansansen från Panduro, bladdie från Magnolia, hjärtat från... Cuttlebug tror jag diesen är i från, orkar inte gå 8 meter för att kolla...
Mmmm, har haft mycket härliga motiv att jobba med och ännu mer har jag till 2014 års julkortstillverkning, har köpt ett, två eller tre gäng julstämplar som jag inte använt ännu. Ja, dom flesta är hÄnglar...
 
Ha en mysig Lucia, själv ska jag stå på julmarknad ett par timmar i kväll och visa upp mina kort och vill någon köpa så säljer jag, men då är detta inte årets sista för då måste jag göra till den som annars blir utan av mina nära och kära.
Sedan har jag bara ett kort kvar för 2013 och det är bonusdottern som fyller år dagen före julafton, men det kortet är klart och kommer upp här på hennes födelsedag. 
Sedan fyller våran vän jämna år den 1/1, så jag får knåpa ihop ett kort till honom med och sedan rullar det på, jag ska försöka köra på som jag gjort i år, ett kort per vecka hela året (så länge jag orkar, när övertiden på jobbet är som intensivast brukar orken att göra kort sina).
 
Trevlig helg!

Busfrön

Utan blommor, som jag klagat innan så är jag oftast kass på få dit dekorationer. Jag vill ösa på, jag kollar på andra bloggar men när jag ska göra det själv så går det bara inte, så detta kort blev blomlöst!
Motivet från hÄnglar & stÄnglar (LOVE!!!!), texten från Gummiapan och hjärtat från Skogstokiga.
Tja, det får la duga.

Återbruk

För kanske två år sedan så gjorde jag detta julkort, men av ngn anledning så blev det inte skickat till ngn, nu har jag lagt till lite dekorationer, så i år ska det få hamna hos någon!
Innan hade jag inga dekorationer alls, när jag gjorde det så tänkte jag väl att någon vill ha ett lite striktare kort, men jag tycker det blev mycket bättre så här och kanelstängerna luktar ljuvligt!
 
Nu krånglar det hela tiden, kanske blir det två inlägg av detta inlägg...

Kort med bokmärke

Jag har ju glömt att blogga kortet jag skickade till min mamma när hon fyllde år. Det blir inte alltid att hon får present av mig eftersom vi inte träffas, men för ett tag sedan så såg jag ett scrappat bokmärke i ett trykk (tror jag det var och för er som inte vet vad det är så är det en norsk scraptidning). Jag fick i alla fall för mig att jag skulle göra ett till min kära mor, hon läser väldigt mycket böcker. Så här blev bokmärket:
En av mina älskade hÄnglar fick vara med, just denna hÄngla har jag kämpat för att få tag i, men skam den som ger sig, till sist blev hon min...
Boken den satt i när jag fotade är en av alla jag köpt för att riva sider ur och använda när jag scrappar, men jag fixar inte att riva ur en bok... (nu har jag köpt hem ett gäng tyska lexikon med fin stil så jag hoppas jag kan riva ur dom).
 
Jag gjorde ett matchande kort till också och så här blev det:
Mamma blev i alla fall glad åt bokmärket, hon använder det flitigt har hon meddelat!
Haha, när jag läser texten ser det ut som att hon blev inte glad åt kortet men bokmärket blev hon glad för... Jag tror nog hon blev glad åt bägge, hon brukar uppskatta att få kort!
 
Nu ska jag blogga årets sista (tror jag) julkort, på fredag åker dom på marknad och på lördag ska jag skriva hälsningarna i dom och på måndag postas dom som ska postas, fattar ni att det snart är jul??? 
Jag räknar inte med att få ngt kort sålt, men för att det ska bli ngn julmarknad i vårt lilla samhälle så ställer jag upp och "säljer" (ställer ut) mina kort. 
Julkorten dyker upp ett om dagen i dagarna tre.

Syltning och annat home made, det är Ingela det!

Min mans barndomskompis är gift med en tjej som saftar, syltar, bakar och tar tillvara på mycket av vad naturen har att erbjuda, därav valet av stämplar på hennes födelsedagskort.
Bakgrunden med alla härliga etiketter kommer från Whimsy stamps, Tilda med en spann med äpplen är en Magnolia. Tja, mycket mer finns inte att säga, blir lite irriterad på mig själv när jag inte får till det med deorationer. Den som sitter är väl OK, men jag hade velat få dit mer, men det gick inte...
 

Rosa/Svart julkort!

På scrapträffen vi hade för ett tag sedan så påbörjade jag ett kort som jag gjorde färdigt nu i veckan. Gulp... Det är ju snart Lucia och då ska jag stå på julmarknad och ha några kort till försäljning och detta är ett av korten:
Panduro säljer ju stämplar och det här en faktiskt en av dom som jag verkligen gillar.
Textstämpeln är en Reprint som jag fyndade på en utförsäljning.
Min man sa till mig en dag:
- Oj, jag har glömt berätta att dom säljer ut scrapgrejer för 50% i Gnosjö.
En kvinna i samhället vi bor i visste tydligen om att jag håller på med scrapbooking och hade berättat det för honom, men han hade glömt berätta det för mig. Jag hade ingen aning om att någon sålde scrap i Gnosjö och jag tror inte många visste om det, för på scrapträffen satt vi och pratade om att det är synd att det inte finns.
Det här var inne på en liten spelbutik (för trav och lotto ni vet) som jag inte ens visste fanns. Jag handlade i alla fall lite grejer:
Allt utom hÄnglan handlade jag där, så papper för 3:-/st, stämplarna för 30-42:-/st, blommor och hjärtebrads.
Det fanns inte så myckert att välja på, men jag ska nog dit en gång till och se om jag kan fynda något mer i alla fall. Jag gav ca 200:- för allt!

Grattis Maria!

Vi hade gäster i fredags och på lördagen fyllde en av gästerna år och jag passade på att ge ett chokladkort. I vanliga fall skickar jag ett kort men när vi ändå skulle träffas och jag var sugen på att testa att göra chokladkort så passade det ju ypperligt.
Jag hade ingen mall, men jag mätte och använde dom små grå (hjärncellerna) och fick faktiskt ihop ett, men det blev kanske inte helt perfekt och både jag och mottagaren blev nöjda. Jag hade till och med valt rätt choklad!
 Så här blev framsidan, tyvärr krachar google chrome så fort jag försöker lägga in en bild till, ska se om jag kan lösa det så insidan också syns. Textstämpeln har jag ingen aning om vad det är för märke, köpte ett helt ark med stämplar på FB, men ingen etikett med tillverkare fanns med. Vet du vad det är för märke?
Älskar mönsterpapperet, lite retro!
 
En tag med grattishälsning!
 
Ska skynda mig att posta inlägget innan det krachar igen!

RSS 2.0