Bloggcandy - Whiff Of Joywww.whiffofjoy.com/ har dom underbaraste stämplar du kan tänka dig!!!

Katharina Frei har en bloggcandy på höstkitet, kolla in denna sida:
http://katharina1704.blogspot.com/2009/07/whiff-of-joy-elisabeth-bell-fall-stamp.html

Falsterbo & kortDet här kortet ska min brorsdotter få nu när hon fyller 15 år - jisses vad tiden går fort.
Slicen är flitigt använd på kortet, både på framsidan & baksidan. Stämpelmotiven är från Panduro, knappen som är en brads likaså. Blommorna är Traderafynd.

I helgen som var spenderade vi nere på Falsterbo Horse Show, inte så mycket för hästarnas skull utan mer för att det var kaninhoppning i dagarna två. Två lååånga dagar, på lördagen så skippade jag elitfinalen och vi åkte därifrån ca. 21.30 och på söndag så var det något tidigare, kommer faktiskt inte ihåg tiden. Jag är nöjd med våra kaniners insatser under helgen. Aero vann cupen har var med i, han kom 1:a i första klassen och 7:a i andra klassen, 2 dubbelnollor gick han på. Phille kom 2:a i sin cup, han vann 1 av sina klasser, enda dubbelnollan (STOLT). Spitten placerade sig också, han har inte kommit i mål på ett tag när vi har tävlat borta, hans nerver ligger utan på... Mina andra kaniner skötte sig ganska bra, men blev utan placeringar. Vi kom hem vid 00.30 så klockan blev väl 01.00 innan vi packat ur bussen, släppt in kaninerna och utfodrat, sedan var det upp i morse (våran första semesterdag av 10), för då skulle vi köra till Kungsbacka och köpa en fyrfacksbur och sedan vidare till Mölndal och köpa en annan bur och i Kungsbacka fick vi en gräsbur på köpet. Jag ska fota dom när vi fixat till dom litegran. Så det har blivit ca 100 mil på dessa dagar...

Javisst ja, idag kom även mina Whiff Of Joy-stämplar + 12 st. Tombowpennor, så nu ska jag sätta mig och stämpla lite.

UllaredsinköpFörst var jag in på Panduro Outlet för jag skulle köpa Bokstavsstämplar.
Men kom ut med en massa annat också, så går det när man har gubben med som puschar på.
Sedan ville jag in på Granngården, dom har ju en del Scrapgrejer, men jag tyckte det blev nog så dyrt på Panduro så jag skippade det. Väl inne på Ge-Kås så blev det ett sortimentskåp, ett cd-fodral där jag tänkte ha mina minneskort och foldrar till Slicen och en påse med färdiga rosetter när man har brått och vill fuska...
Det blev givetvis lite annan smått och gott också, men inte som hör till kort/scrapdelen.

På väg till bilen frågar gubben om jag inte ska in på Granngården i alla fall och eftersom jag inte hade någon plånbok på mig kändes det tryggt, så jag sa att jag skulle springa in en snabbis bara för att kika. Han tyckte det var lugnt, jag kommer in när jag packat in grejerna sa han, lite småpengar har jag kvar. Vilken tur jag gick in, jag hittade en förpackning med superfina band!!! (sedan slank det ner en chalk & en förpackning med trollsländebrads). Gubben tjoar på mig och såg helt uppspelt ut så jag lämnade scrapavdelningen och gick till djuravdelningen och där hade han hittat en stor klöspelare. Det slutade med att vi inhandlade den också, nåde katterna om dom nobbar den!!!

Men som synes så nobbade i alla fall inte Troll den, sedan kom Fluff in och hon la sig och somnade i "hängmattan" längs till höger på pelaren. Dom andra två gamlingarna, Lotta & Grogg, var föga inponerade.

Det blev ingen billig tripp till Ullared, nu ska vi säkert dit om ett par veckor igen - min son, mor & storebror kommer på en snabbvisit på en dryg vecka och sonen brukar vilja åka dit och göra av med lite pengar...

Jag har en Slice igen!!!Denna LO är inscannad, jag tycker det är himla svårt att ta kort, blixten ställer till det, men behövs ju i detta dystra väder. Men när man scannar så blir det inte så himla bra när man har dekorationer, hur lyckas ni???

För ett tag sedan så somnade min Slice in, jag hade inte använt den så mycket men kände ändå att jag blivit beroende av den. Nu har i alla fall den nya Slicen kommit och jag fick ju lov att använda den på en gång.

Jag håller mest på med kort (fast inte i några större mängder, det är mest den närmsta släkten som blir plågade med mina alster). I början av året så blev jag övertalad att börja scrappa foton, men med min beslutångest så var det inte så lätt att börja, men vi har ju en hel hög med djur och några som vandrat vidare över regnbågsbron, så jag tänkte att jag börjar med dom. Nu har jag kommit till slutet av albumet (som inte är ett fullstort album utan ca 17 x 21 cm, vilket kändes bra att börja med) och har bara kvar en handfull djur att scrappa om. På denna sida är det Pralinens Aero Zepplin som jag jobbat med. Fotot och blomman bakom är utskurna med Slicen. Titeln har jag fått ev en kompis - Tack C -, Det lila papperet är köpt på Ge-Kås, brads från panduro och organzablommorna är nog från Creativ club. Det mönstrade papperet har jag inte koll på (men det mönstrade papperet sticker ut lite på högersidan också, men det blev inte så i scanningen)

För övrigt så var vi och tävlade förra helgen utan några större framgångar, haha. På lördag hade vi hemmatävling och det enda jag fick var ett tröstpris för att Aero kom precis utanför placering, men på söndagen knep just Aero sin sista pinne i krokig lätt och gick upp i medelsvår - ÄNTLIGEN!!!

Nu i helgen så är vi tävlingslediga, så då ska vi ta oss en tripp till Ullared om jag mår bra, jag fick lov att åka hem från jobbet efter en timmes arbete, (blunda om du är äckelmagad!) Jag kräktes och mådde jätteilla, men nu mår jag bättre, men inte riktigt riktigt bra.

Tävling i Lund & ett kort


"Unik" hoppar vattengraven i rakbana i söndags.
Helgen som var tillbringade vi i Skåne (Vi passar på när vi har djurvakter som kan bo hos oss och ta hand om djuren som inte får följa med...).
Det var tävlingar i Botaniska trädgården i Lund. Våra kaniner hoppade ganska bra, men det blev ändå bara tre placeringar. "Phille" (som tydligen inte fastnade på bild i helgen) tog två placeringar i krok och min nyaste kanin "Aero" tog sin andra placering i krokig bana = bara 1 placering kvar innan det är dags att hoppa på högre höjder!

Jag fick hjälp med leverans av denna hängelstämpel som jag så länge velat ha och nu fått tag på till en aldeles för dyr peng, men nöden har ingen lag heter det väl?

Den här Hänglastämpeln har jag velat ha så länge, men jag har tyckt den blivit för dyr varje gång den funnits på Tadera.
Men nu sista gången jag såg den där så kunde jag inte låta bli att tokbjuda, den blev visserligen alldeles för dyr, men nöden har ingen lag. För att slippa betala rekommenderat brev så bad jag en bekant som bor i närheten av säljaren att hämta stämpeln, sedan levererades den vidare osv och till slut så fick jag min efterlängtade stämpel. Så nu har jag gjort ett tackkort till Eva som hämtade den! Tack Eva!!!

Men vad det är svårt att ta kort på korten, mycket lättare att scanna in dom - eller det är ju inte svårt at ta bilden, men att få den bra...

http://motivet.com/blog/?p=456Skynda in på Motivets blogg och kolla in denna blogg godis!!!

RSS 2.0