RSM 130 efter 1 månad

För lite drygt en månad sedan så köpte vi ett litet saltvattensakvarium. I köpet ingick en eldgoby, en dvärgkejsare och en pyjamaskardinal.
Den sistnämnde kändes det som att han inte trivdes så förra onsdagen så fick han flytta till mia i gbg för hon hade redan två och då behövde han inte bo ensam, i utbyte fick vi två koraller. 
I korallväg så ingick en hammereuphyllia, en grön fungia och en goneastrea dragon. Från vårat 540 liters flyttade vi över ett par olika euphyllier, en fragg av cactus pavona en bränd calustarea och en hjärnkorall. Sedan fick vi välja och vraka i ett kar som skulle läggas ner och då blev det montipora, både flak och spretig, en orange fungia, tre olika calusterea en blastomussa, lite knappar och stjärnpolyper och ett flak med galaxea.

Sedan dess så har vi varit till Kungsbacka två ggr. Totalt 3 ggr sedan vi köpte 130 l...
Nu sist blev det 2 st Yellow watchman goby och en royal gramma (tror jag).
Vi har sedan tidigare köpt två röda minimandariner och en scopas, så nu är det nog med fisk, saknas bara en massa koraller. Köpte två koraller idag (shit vad pengar jag gör av med nu...
Det blev en acanthastarea och en tubastraea.
Idag ser karet ut så här:

Som man ser så saknas det massa koraller. Tyvärr ska våran kära vän flytta 60 mil bort så vi kommer att köpa lite koraller och så ur hans kar som ska säljas, annars har jag köpstopp på akvariesidan resten av 2015😆.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0