Hille har flyttat & fyller år

I augusti 2019 gick jag med i en gympagrupp för äldre el andra icke elitgymnaster. Så himla bra ledare så jag fortsatte i några terminer men i höstas flyttade bästa gympaledare så nu är det slut med det. Men jag kom i alla fall igång lite mer, efter det så har jag kört sund med hund, en löparskola.

Jag saknar så klart Hilles pass och jag tänkte i höstas el det var ju egentligen i början på vintern att jag skulle skicka ett grattis till nya boendetkort, men det blev inte av. Men idag fyller hon år så jag passade på att göra ett kombinerat flytt, tack och grattiskort.
(null)
Hon har flyttat till Arboga och med tanke på bilderna hon delar så ser staden så mysig ut och jag tycker dessa hus påminner om det jag sett. Så jag köpte några husdies av märket Craft & You och stansade ut i olika färger. Köpte billiga minislimlinestommar i svart, vitt och craft, älskar att göra kort i detta format. Några guldstjärnor som jag köpte i början av min korttillverkningskarriär limmade jag oxå dit. Shit vad mycke jag köpt som jag aldrig använt. Den dag jag ska flytta kommer jag slita mitt hår…

På tal om flytt, vi kommer ju framöver att flytta upp till Norrland, det har varit tanken sedan jag flyttade ner för 21.5 år sedan och ändå sparar man saker, jag är som värsta hamstern. Men peppar, peppar. Häromdagen började vi att sortera och slänga gamla papper och vi ska fortsätta att göra oss av med grejer som bara står. Jag hittade bland annat en bunt med certifikat från min och Peters tid som kaninhoppare.
(null)
Dexter (Grenens Gd Ch Flight of Delight of Vallmon) 35 st i det jag hittade i denna hög. 1 var ett Internationellt cert.
Spitten (Stjärnans Ch Spitfire) 9 i denna hög
Pinnen (Röstebos Pina Colada) 2 i denna hög 
Dia (Vallmons Ch Diamond Sky) 1 i denna hög
Unik (Nonstops Unique) 1 i denna hög
Var dom som tog cert av våra kaniner. Nu har vi inga kaniner längre och kommer inte att skaffa någon heller, den tiden är förbi.
Certen hamnade i soporna, på bild och i minnet.

Mer bilder kommer säker på saker jag avyttrar dom ändå har betytt mycket för mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0